CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Drama Sejuta Rasa Buat Adelia Bukan Ala K-Drama Tapi 'Soft Porn' - Netizen

3-7-2018 11:28 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 15757| Komen: 63|Original author: Oleh: Azza

Description: Lambakan drama bersiri Melayu yang memenuhi televisyen membuatkan penonton mempunyai pelbagai pilihan. Jadi, sesebuah drama perlu unik dan kreatif supaya penonton terus terpaku keasyikkan.Antara idea ...


Lambakan drama bersiri Melayu yang memenuhi televisyen membuatkan penonton mempunyai pelbagai pilihan. Jadi, sesebuah drama perlu unik dan kreatif supaya penonton terus terpaku keasyikkan.

Antara idea yang dilakukan ialah membuat drama persis K-Drama dengan pelakon-pelakon comel, cerita menarik serta banyak adegan romantis. 

Namun, netizen ini menjelaskan terlalu banyak adegan yang terlalu intim hingga mengibaratkan drama ini seperti 'soft porn'. Betul ke?


Foto : Twitter

Betul ke seperti yang ditulis? Jom kita tengok.


Ya, adegannya mirip K-Drama, dengan pelakon lelaki (Alif Aziz) dan pelakon perempuan (Daiyan Trisya) berada dekat antara satu sama lain. Sangat romantik namun ia tidak relevan dengan industri hiburan Malaysia.

Menurut netizen ini lagi, hanya mereka yang terlalu berangan sahaja akan menyukai drama ini.



Ia dipersetujui oleh netizen lain yang merasakannya ia adalah produksi sampah. 


Malahan, ada yang menyamakan drama ini seperti aplikasi Tik Tok.




Apa pendapat anda? - CARI 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Leeanne88 3-7-2018 11:33 AM
Kalau dah eyra rahman yang jadi director, macam tu la. Sama macam mencintaimu mr photographer tu.
Quote BoongaKertas 3-7-2018 11:37 AM
Leeanne88 replied at 3-7-2018 11:33 AM
Kalau dah eyra rahman yang jadi director, macam tu la. Sama macam mencintaimu mr photographer tu.

iols tgk teaser dia pun iols rasa mcm seram sejuk. tp no wonder lah mcm tu outcome, dia rupanya direktor? aduh
Quote talapia 3-7-2018 11:43 AM
memang pengarah nya suka intimate scenes camtu kot? Dia yg arah cerita Nora Danish dengan Adiputra dulu tu... Aku Terima Nikahnya kot tajuk. geli geleman jugak... pastu.. Mencintaimu Mr Photographer.. pon sama.. meliuk lentok berpeluk bergurau senda...

Jap.. tetiba aku teringat cerita yg Rusdi Ramli for the first time ever jatuhkan reputasi dia as pelakon berkaliber... berlakon intimate scenes dengan Nora Danish dalam filem apa ntah tak ingat. Eyra gak ke director nya?
Quote Telolet 3-7-2018 12:18 PM
kat twitter ramai gila dok bash scene diorang sagat mangga tu. iols pon geli tengok, sagat mangga je pon pehal nak backhug sambil eye contact dengan slow mo bagai
Quote tomaz 3-7-2018 12:28 PM
Iolss x tgk tp tgk teaser iklan mmg cringe sgt. Motip nak ber back hug bagai. Fefeling spooning ke hape
Quote kikuri 3-7-2018 12:33 PM
aku pun kebetulan tengok scene sagat mangga tu... ingat k-drama tapi eh kenapa cakap melayu... (tak pakai spec masatu)... terus aku tuka channel... tak gamak nak tengok...
Quote EvieWanKenobi 3-7-2018 12:47 PM
mana2 drama Alip Aziz berlakon iols memang tak bernafsu nak tengok..
Quote cicicumel 3-7-2018 01:50 PM
Eyra rahman ni x padan bertudung labuh tapi.....
Quote AshkieLa 3-7-2018 02:35 PM
Leeanne88 replied at 3-7-2018 11:33 AM
Kalau dah eyra rahman yang jadi director, macam tu la. Sama macam mencintaimu mr photographer tu.

kan.. kegersangan ke director tu? perempuan betul kan? ke jejants bernama wanita?
mostly arahan dia cakap dekat2 sampai boleh bau nafas mulut gituh..
Quote AshkieLa 3-7-2018 02:38 PM
cicicumel replied at 3-7-2018 01:50 PM
Eyra rahman ni x padan bertudung labuh tapi.....

haaaaa???
Quote Parit.Hilton 3-7-2018 03:07 PM
cicicumel replied at 3-7-2018 01:50 PM
Eyra rahman ni x padan bertudung labuh tapi.....

tak de ke gambar sheols
Quote Parit.Hilton 3-7-2018 03:08 PM
biasanya novel2 mengarut, penulisnya jenis acik2 badan gedempol.

sekarang ni, dah berjangkit kat director pulak.
Quote acikbajuhijau 3-7-2018 03:08 PM
ape benda la ni? hahaha. produk yang tah apa-apa.
Quote pearl.silver 3-7-2018 03:10 PM
Xpernah tgk..tp kalu gitu kisahnya memang laa bini alif insecure
Quote hanuma 3-7-2018 03:12 PM
nasib baik mmg tak tengok drama nie
Quote ayorsuam 3-7-2018 03:15 PM
AshkieLa: kan.. kegersangan ke director tu? perempuan betul kan? ke jejants bernama wanita?mostly arahan dia cakap dekat2 sampai boleh bau nafas mulut gituh..


Hahahaha!! Sebijik cam apa yang aku pk masa dia direct cite fotografer dulu. Seorang wanita yg bersuami dan beranak pinak tapi, why makcik you so horny?
Quote nuril86 3-7-2018 03:21 PM
bini si alip ni x saket hati ke tgk scene2 mcm tu?.... xkanlaa alasan sebab berlakon kowtttt
Quote gummiebear 3-7-2018 03:34 PM
Ohh dia jugak ke director MMP? Patutlah sama! Kalau bercakap tu harus jarak seinci dari muka. Geli wehh.. tapi kalau kdrama iols okay
Quote anony-mous 3-7-2018 03:37 PM
ayorsuam replied at 3-7-2018 03:15 PM
Hahahaha!! Sebijik cam apa yang aku pk masa dia direct cite fotografer dulu. Seorang wanita yg b ...

Mgkin dia hrap laki dia buat mcm tu kat dia tp x kesampaian gitu. So luahkan guna drama

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 05:55 PM GMT+8 , Processed in 0.060710 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top