CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 14569|Reply: 76

Adik Elfira Loy Dituduh Berlagak, Menunjuk-Nunjuk Barangan Berjenama Yang Dipaka

  [Copy link]
Post time 3-7-2018 11:19 AM | Show all posts |Read mode
Selain Elfira Loy, adik lelakinya, Ezzrin Loy juga adalah seorang pelakon.

Walaupun jarang muncul di kaca televisyen namun Ezzrin memang cukup terkenal di Instagram.

  


  


Jarang dengar kontroversi yang membabitkan dirinya, namun baru-baru ini Ezzrin mendapat perhatian ramai sebab dikatakan berlagak dan menunjuk-nunjuk jenama mewah yang digayakannya.

Melalui Instastory, Ezzrin memuat naik gambar dirinya. Di sekelilingnya penuh dengan tulisan jenama pakaian yang dipakai.

Foto: IG



Di Twitter, ramai netizen yang memerli dengan memuat naik gambar OOTD mereka dengan cara yang sama.

Macam biasa, penuhla dengan kata-kata kecaman yang dilemparkan kepada Ezzrin.

">Loading Tweet...


Bersangka baik sahajalah, mungkin Ezzrin mendapat tajaan dan dibayar untuk 'review' barang-barang yang digayakannya. Betul tak? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2018 11:24 AM | Show all posts
Gred AAA kah?
#akaktanya jer
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 11:32 AM | Show all posts
ala..baru lv, gucci, H&M..rileks2 lah..lainlah dia upload BIJAN...kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 11:33 AM | Show all posts
poyonya... agaknya kalau aku nak buat mcm dia tu, penuh dgn apparel dari pasar tani, pasar malam, uptown danau.. bla bla.. spender je renoma ori.. hahahahah... sarcastic giteww
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan tektik nak jd duta ka
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 11:38 AM | Show all posts
alamak, look mcm show off sgt plak ko ni dik. alahai!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-7-2018 11:46 AM | Show all posts
hahaha padanlah kena kecam, mmg over betul tagging nya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke label mcm label belajar sains kat sekolah dik?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2018 11:51 AM | Show all posts
Tu pun netizen nk sentap?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 11:52 AM | Show all posts
Adik dia ni keje ape? Pelakon gak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 12:04 PM | Show all posts
keje apa la budak2 ni... sejujurnya elfira pun aku xtau buat apa smp mewah gila muda2. berlakon pun kira dgn jari je. anak2 orka ka derang ni. nmpk mcm tak je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 12:08 PM | Show all posts
pebende adik bradik masalah show off tak tentu pasal. Hahaha tp iolls suka ezlisa ke apa tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
biarla sesekali dia nak belagak.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah acah old money?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
laaa batak nya dik
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 01:09 PM | Show all posts
i kenal dia melalui lapisan giginya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2018 01:16 PM | Show all posts
try hard sgt
relax2 sudah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman skrg zaman ‘try hard show off harap2 dpt jd duta’. Bertabahlah netizens.

Ramai lg yg cenggitu. Boleh buat list
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 02:08 PM | Show all posts
kelakar nye la hai dok label setiap barang dipakai.

Spender, Hugo boss takmo show off ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2018 02:14 PM | Show all posts
Edited by bottombikini at 3-7-2018 02:19 PM

fefeeling rich kids on socmed lettew

kalau kau anak billionaire bole lahhhh

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 03:11 PM GMT+8 , Processed in 0.079539 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list