CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Didakwa Berkhalwat, Polis Serbu Rumah Fatin Afeefa

12-6-2018 03:55 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 20654| Komen: 70|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kontroversi yang melibatkan Fatin Afeefa masih belum reda lagi nampaknya.
Kontroversi yang melibatkan Fatin Afeefa masih belum reda lagi nampaknya.

Seorang wanita di Twitter dari dulu masih lagi memburu pelakon ini dengan dakwaan bertalu-talu, mengatakan Fatin sedang bermain cinta dengan suaminya.



Satu persatu perbuatan pelakon ini didedahkan.

Terbaru, wanita yang menggunakan nama Hanna Marie ini mendakwa Fatin sedang berdua-duaan dengan suaminya di sebuah apartment di Shah Alam.

Namun menurut Hangat.com. tweet tersebut telah dipadam.

Wanita itu juga memberitahu pihak polis sudah berada di kawasan rumah tersebut dan telah mengambil keterangan dari Fatin.

Foto: IG Fatin Afeefa
Sementara itu, Fatin melalui Twitter mengakui yang rumahnya telah diperiksa pihak polis namun hasil pemeriksaan mendapati tiada siapa pun di rumahnya.


Tak tahulah siapa sebenarnya di pihak yang benar. Tunggu sahajalah suatu hari nanti kebenaran pasti akan terbukti jua. -CARI
10

Bagus
3

Marah
20

Terkejut
8

Sedih
13

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Allthatnana 12-6-2018 04:01 PM
Tak abih2 lagi dia ni..sian plak..
Quote idakamaruddin 12-6-2018 04:15 PM
masalah nye pmpn ni dh kenapa? kenapa asik ngn laki org?
Quote mamiary 12-6-2018 04:18 PM
eee birahnya pompuan. dedulu suka tengok dia n anak dia. tp since ex laki dia dah reveal pasal dia main bomoh terus tak suka
Quote intanazlynna 12-6-2018 04:23 PM
siapa kah dia ni?
Quote Sugatae 12-6-2018 04:26 PM
Yg si HannaMarie ni pun, ko bising2 kat twitter dapat apa nyah? Ko buat report senyap2 biar polis or jakim serbu kan lagi better. Barulah ko leh mencapub 7 hari 7 malam. Sungguhlah ko ni...kesian ngan nasib ko tp ko pun....tak susun strategi betul2.
Quote kiah_mai_pulak 12-6-2018 04:27 PM
intanazlynna replied at 12-6-2018 04:23 PM
siapa kah dia ni?

Si gatal fe.fet
Quote prettyuglybabe 12-6-2018 04:47 PM
tak boleh ke sesiapa dm si bini asal berlaki tu no tepon jais ke apa..
cakap kat dia, bila nampak je laki dia masuk rumah fatin terus call jais suruh datang..
kejadah ko nak mintak tolong kat twitter suruh orang panggil jais..
Quote munchkin 12-6-2018 04:57 PM
Yg ko masih dok ngan laki ko buat apa sekut merie.

Bila tak jumpa apa ko spin dia kurang ajar ngan mil ko. So atas sebab tu ko report police.

Please report bini sengal bodoh buang masa polis nak cari laki dia yg tak hilang tu.
Quote umbut 12-6-2018 05:07 PM
Pompuan horny 24 jam
Quote barfi 12-6-2018 05:18 PM
Pompuan ni hitam manis kan. Tapi gigih edit videos/photos kat IG jadi pinky
Quote nuril86 12-6-2018 05:39 PM
adoiii....ade lagi kisahnye... minah ni gosipnya x abes2 pasal laki org...
Quote danieladam 12-6-2018 06:40 PM
Lelaki ni suami org yg sama masa kes Aritu ke dh berpindah ke laki lain plak? Kalo laki lain, gigih la sheols ni memburu laki orang smuanya. Apa masalah ko dek??
Quote melinda_kerr 12-6-2018 06:56 PM
tak bleh caya juga si isteri tu. entah2 laki dia main dgn ramai perempuan.
tpi tetap gigih juga dia nk simpan laki mcm tu. sampai sanggup diri nampak mcm sewel sebab jantan tak guna tu.
Quote miu84 12-6-2018 07:48 PM
Kemain tajam dagu tu,dah boleh geng dengan ifa raziah!
Quote munchkin 12-6-2018 10:27 PM
Gigih suruh orang malaysia ni kalau ternampak suami dia retweet lah bagai.

Pompuan ni masalah lah. Tak penat ke?

Aku minta si fatin buat coubter report palsu minah ni. Dahlah sibuk suruh org ramai retweet kalau nampak fatin suami dia. Pastu nak suruh polis involve pulak dalam masalah rumahtangga dia. Stupid woman
Quote chazey 12-6-2018 10:30 PM
Sugatae replied at 12-6-2018 04:26 PM
Yg si HannaMarie ni pun, ko bising2 kat twitter dapat apa nyah? Ko buat report senyap2 biar polis or ...

Kan dia dah report sampai polis serbu? Tak reti membaca?
Quote sinalegna 12-6-2018 10:40 PM
kiah_mai_pulak replied at 12-6-2018 04:27 PM
Si gatal fe.fet


Teringat org gelar adik anzalna dulu.. pipah jgk tu. Choi la nama jd cikpet but sape suh birahh
Quote datinamanda 12-6-2018 11:16 PM
Kat malaysia ni pelakon yang berlakon bagus ada plus rupa mesti hauk perangai.Syg betul
Quote pukulrata 13-6-2018 01:29 AM
ermmm...flat chest.Boring

Lihat semua komen(70)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 04:20 PM GMT+8 , Processed in 0.085718 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top