CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Gara-Gara Didakwa Lakukan Buli Siber, Peminat Hilang Hormat Pada Caprice

12-6-2018 04:40 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 11504| Komen: 69|Original author: Oleh: Amirah

Description: Semua tahu, Caprice adalah seorang selebriti yang begitu lantang menyuarakan sebarang isu dan pendapat.
Semua tahu, Caprice adalah seorang selebriti yang begitu lantang menyuarakan sebarang isu dan pendapat.

Sampai ada yang menjadikannya idola dan memuji kata-kata dan hujahnya.

Namun tak semua setuju dengan apa yang dikatakan penyanyi rap isu, lebih-lebih lagi bila isu dia tidak keluar mengundi.



Kata mereka Caprice hanya omong kosong di media sosial.

Mungkin kerana terkesan dengan kata-kata itu, Caprice ada membalas kata-kata netizen dengan cara yang agak kasar.

Apa yang menjadi perhatian adalah cara Caprice itu boleh dianggap sebagai buli siber, sedangkan sebelum itu dia terlibat dengan selebriti lain dalam kempen menangani masalah buli siber dan penyebaran berita palsu.


Disebabkan isu ini ramai yang mula hiilang hormat padanya. Baca sahaja komen di atas dah tau ramai yang tidak berapa gemar dengan caranya.

Apa pun mungkin Caprice ada alasan yang tersendiri dan boleh berubah demi kebaikan semua. Kan? -CARI
8

Bagus
9

Marah
10

Terkejut
9

Sedih
6

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote famri7 12-6-2018 04:42 PM
Heshe kan cornball..bajet trendy cool ala2 nigga rapper tapi ujung2 muka mcm indon konstruksion..
Quote friedfishsoup 12-6-2018 04:43 PM
Si topinasi lagi. Attention seeker at its best
Quote Carlalisk 12-6-2018 04:47 PM
BOooooooooooo
Quote salmon-suki 12-6-2018 04:52 PM
Ape kepentingan dia ni senarnye?
Quote munchkin 12-6-2018 04:53 PM
Mamt ni makan nasik daun pisang pun pakai suit. Panas gila kot.
Quote she 12-6-2018 05:10 PM
Udah2 ler tu caprice...dengan ego tinggi melangit...kije membuli je

Quote samasam90 12-6-2018 05:14 PM
spesies laki retis meratib aset so bolehlah cyber bully sesambil part time buat kempen anti bully
Quote prettyuglybabe 12-6-2018 05:21 PM
atas dasar apa dia ni jadi selebriti?
penyanyi ke pelakon?
Quote giyomi 12-6-2018 05:49 PM
apa keje dia sekarang ni, dl dia pyanyi ker...ooo ok.
Quote fliphair8 12-6-2018 05:54 PM
Fefeeling yuppie tapi muka cam freddie kruger!
Quote misswa 12-6-2018 05:57 PM
Tanpa sedar now diri sendiri dh jadi cyberbully. Shame on you. Boo
Quote pakis_hutan 12-6-2018 06:09 PM
Yg acah2 islamic. Post dia balik2 la pasal nak kawin,nak kawin,nak kawin.
Quote inspektoremos21 12-6-2018 06:12 PM
Dari dulu memang tak suka caprice ni. Acah2 kendrick lamar/eminem sangat. Engko tu membesar kejap je dkt US tu. Itu pun dah fe-feeling mcm asal org sana. Koserrr
Quote airmineral 12-6-2018 06:25 PM
inspektoremos21 replied at 12-6-2018 06:12 PM
Dari dulu memang tak suka caprice ni. Acah2 kendrick lamar/eminem sangat. Engko tu membesar kejap je ...

Gaya mcm culture shock xabes2.
Quote mariane 12-6-2018 06:40 PM
Sampah sangat caprice nie, acah2. Ape kepentingan entah.
Quote PandaSaka 12-6-2018 07:19 PM
Tak pernah suka heols. Poyo
Quote doubleA 12-6-2018 07:29 PM
Memang kaki buli, sanggup dia stalk balik acc pengkomen tu utk dijadikan bahan buli balik. Teruk tol peel
Quote makneng 12-6-2018 07:35 PM
Caprut eh caprice ni nak ada benang tingkek2 ke kat porom.com ni? Bajet tuhan socmedia, walhal tahi socmedia. Perangai x matang tp ajet2 bagus. Pirah mabuk tertonggeng!
Quote miu84 12-6-2018 07:46 PM
Fefeeling terlebih je budak caprice ni. Padehal kosong, macam tin!

Lihat semua komen(69)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.089699 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top