CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hanis Zalikha Dikecam, Berseronok Dengan Rakan Sampai Sanggup Tinggalkan Anak

4-5-2018 04:47 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 32657| Komen: 288|Original author: Oleh: Saiful

Description: Siapa yang mengikuti Instagram pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha mesti tahu tentang perkembangan kehidupan mereka berdua.
Siapa yang mengikuti Instagram pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha mesti tahu tentang perkembangan kehidupan mereka berdua.

Lebih-lebih lagi bila tengok keletah anak mereka, Yusuf Iskandar. Memang comel, geram rasanya.

Foto: Instagram
Walaupun selalu dipuji-puji oleh para peminat, kali ini Haniz Zalikha dikecam pula kerana sanggup meninggalkan anaknya untuk bercuti ke luar negara dengan rakan-rakannya.




Video Yusuf menangis di lapangan terbang dikongsikan di Instagram Hairul dan telah berjaya menarik perhatian netizen.

Ramai yang sebak melihat Yusuf yang tak sanggup melepaskan ibunya pergi.


Namun tidak kurang juga yang memuji Hairul kerana menjadi seorang suami yang memahami dan memberikan isterinya peluang untuk bergembira dengan rakan-rakan.

Jelas Hairul, dia memberikan peluang tersebut kepada Hanis yang sudah sebulan menjaga Yusuf bersendirian berikutan dirinya sibuk menjalani penggambaran.



"Tugas isteri berat kalau nak diukur dengan duit hantaran sejuta pun belum tentu dapat balas.

"Dia jaga anak, dia kemas rumah, dia lipat kain, dia yang lahirkan, jadi kita bagi 'can' (peluang) dia pergi rehatkan diri, tidur lena tak payah bangun buat susu.

"Lagi pun sebulan dia jaga seorang masa saya di Sabah," tulisnya.




Masing-masing ada cara nak jaga dan besarkan anak. Tak perlulah nak kecam-kecam, tak begitu? -CARI
3

Bagus
4

Marah
7

Terkejut
10

Sedih
7

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (36 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 4-5-2018 04:56 PM
Ok la pergi oversea.. jgn ko tinggal ank pergi kelab malam mcm jandha sekor tu dh la. Uppsss
Quote siputsedut 4-5-2018 04:57 PM
Ada org jenis x sanggup tinggal anak walau sesaat..ada org x kisah...so biar la dia..walaupon aku nyampah ngn anak beranak kek ni..tp kekrol bg keknis g rehat ngn kwn2 ni aku sokong je...kekadang yg dok mencerca org yg tiggal anak utk rest kejap ni jgk la yg merempan nak laki bg me-time
Quote fushimi 4-5-2018 04:59 PM
ok je hari tu kekrul kerja tinggal sheol ngan keksop

ni time dia berjimba tinggal kekrul ngan keksop pulek

laki dia pun tak kisah buat apa orang luar nak kisah

baik jaga umah tangga sendiri nak nak kekakak kepam kat luar sana pergi check laki korang kot kot ada chiki kat luar korang kat umah kepam jaga anak

Quote Nenasketum 4-5-2018 05:00 PM
Dia sebenarnya nak take a break dari somi dia yang lembam tu. Kita sebagai acik onion perlu saport dia. Bayangkan kita tinggal serumah dengan laki roper itu, migrain wey.
Quote prettyuglybabe 4-5-2018 05:00 PM
everybody need me time..
yang kecam tu jeles la tu 24jam kena jadi orang gaji anak and laki
Quote besarkecik 4-5-2018 05:01 PM
Kekrol ni, walaupun me tak suka dia, kalau dia offer diri dia dekat me, me ok saje. Me taknak hipokrit
Quote pia250110 4-5-2018 05:02 PM
xde salahnye pegi bercuti.. laki die bg kot..hhuhuhuh
Quote gujiwa 4-5-2018 05:03 PM
aku mmg tak boleh n tak smpai hati..

tapi iols okay jah org lain tinggal ank.. asalkan tahu jalan pulang udah kahkahkah..

Quote belilies 4-5-2018 05:03 PM
Yg kecam tu laki tak pernah bagi mommy/wife me time. Kesian betul.
Quote azwanaliori 4-5-2018 05:03 PM
Nenasketum: Dia sebenarnya nak take a break dari somi dia yang lembam tu. Kita sebagai acik onion perlu saport dia. Bayangkan kita tinggal serumah dengan laki rop ...



Lembam dan kepam, pegi obersi bole la cuci mata segarkan otak sket
Quote eyansss 4-5-2018 05:03 PM
siputsedut replied at 4-5-2018 04:57 PM
Ada org jenis x sanggup tinggal anak walau sesaat..ada org x kisah...so biar la dia..walaupon aku ny ...

tang ni aku takde nak kondem kekrul ke keknis... sebab ada parents perlukan me-time dan ada yang tak perlu... having me-time doesnt mean that ko tak sayang anak, tak fikir anak, tergamak tinggalkan anak, etc... maybe itu cara ibubapa take a break and release the tens...sama gak yang bising couple pegi jenjalan tinggalkan anak... bercuti tanpa anak tak bermakna tak ingat anak... itu salah satu nak rejuvenate balik hubungan suami isteri...
Quote fushimi 4-5-2018 05:04 PM
besarkecik replied at 4-5-2018 05:01 PM
Kekrol ni, walaupun me tak suka dia, kalau dia offer diri dia dekat me, me ok saje. Me taknak hipokr ...

boleh guna tagline

#acitadahje
Quote beeeee 4-5-2018 05:05 PM
ikut suka ko la noks sebab memang ko dah sampai pun kan ke korea balik korea hadap aje ler cercaan netizen
Quote NekNgah 4-5-2018 05:07 PM
siputsedut replied at 4-5-2018 04:57 PM
Ada org jenis x sanggup tinggal anak walau sesaat..ada org x kisah...so biar la dia..walaupon aku ny ...

Yes, agreed 'me time'.  Yang penting suami izin, siapa kita nak mengata.

Saya pun ada me time, dengan izin suami, tapi pergi hi-tea atau wayang dengan kawan-kawan/siblings ajelah.


Quote siputsedut 4-5-2018 05:09 PM
eyansss replied at 4-5-2018 05:03 PM
tang ni aku takde nak kondem kekrul ke keknis... sebab ada parents perlukan me-time dan ada yang t ...

Agree...aku dlu anak sorang mmg rasa attached sgt kt anak..tp bila anak bsr dan start membuas...juggle kerja rumah n ofis sgt..mmg rasa stress gila..drpd aku jd mak yg jiwa kosong..baik aku jd selfish kejap rehat2 diri..tp aku tak pernah lg la berxuti sorsng though husband aku encourage aku g backpacking ngn kwn2 gegirl...husband aku mmg constantly on business travel n mmg selalu extend trip utk g jln2 kt country yg dia pegi...aku je la terperap kat rumah rasa stress sorang2..tu psl dia suruh aku g keluar unwind dua tiga hari...tp for now setakat few hours trip to mall..gi pedicure or g makan aiskrim je pon aku dh happy gile takde org kacau ..tp ada je kwn aku yg condemn openly mak2 yg keluar bergalak tanpa anak ...tak patut la nk suruh org ikut acuan dia jd mak mithali anak bertempek 365 hari setahun...bkn ssmua org sepesen ngn dia...
Quote siputsedut 4-5-2018 05:11 PM
Nenasketum replied at 4-5-2018 05:00 PM
Dia sebenarnya nak take a break dari somi dia yang lembam tu. Kita sebagai acik onion perlu saport d ...

Nak disagree tp tak boleh disagree... kejam ciknastum
Quote nh83 4-5-2018 05:12 PM
Baguslah suami Dia prihatin..tak paham Dgn mentality sesetengah spesis.. Klu Kawen je takleh berenggang Satu family.. Haiyoo.. semua Serba tak kna.. Dah laki izin biorler ..aku yg marhaen Bukan retis g Soping sorang pun kna kecam.. Sungguh Mak tak paham.. Laki deme tak sporting nk Suruh kite mengikut deme juge.. Sabor jelerr..
Quote siputsedut 4-5-2018 05:14 PM
NekNgah replied at 4-5-2018 05:07 PM
Yes, agreed 'me time'.  Yang penting suami izin, siapa kita nak mengata.

Saya pun ada me time,  ...

Kan..tak kisah lah gi mana..asal suami izin..tak salah pon nk ada me-time...org jaman sekarang lebih open kot utk tolerate sama laki bini...takdelah bini terperap kt rumah jd bibik forever
Quote Atata 4-5-2018 05:16 PM
siputsedut replied at 4-5-2018 05:09 PM
Agree...aku dlu anak sorang mmg rasa attached sgt kt anak..tp bila anak bsr dan start membuas...ju ...

Exactly sis. Kita tak dpt paksa org ikut skop kita. If kita A, kita tak dpt nak cerca org yg B, and vice versa.. And for this case, there's no wrong or right. Ikut cara masing2

Lihat semua komen(288)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 10:36 PM GMT+8 , Processed in 0.080627 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top