CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Selepas Bergelek, Bercium Dengan Lelaki Pula. Kazar Janji Tegur Anak

25-4-2018 03:15 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15691| Komen: 74|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ingat lagi dengan Ira Kaza? Anak perempuan kepada pelakon Kazar Saisi ini memang agak popular di media sosial.
Ingat lagi dengan Ira Kaza? Anak perempuan kepada pelakon Kazar Saisi ini memang agak popular di media sosial.

Terbaru namanya menjadi hangat kerana dikatakan bercumbuan dengan seorang lelaki.

Gambar tersebut telah dimuat naik di Insta Story milik Ira Kaza.

Susulan itu ramai netizen yang tidak senang duduk dengan tindakan tersebut memandangkan Ira adalah anak seorang selebriti.

Mengulas mengenainya, Kazar sendiri tampil memberi penjelasan.


"Saya baru sahaja melihat foto terbabit apabila diberitahu oleh pihak media. Sebenarnya, lelaki dalam gambar tersebut adalah sepupu Ira dan merupakan anak kepada Helmi The Gimmik.


"Hubungan mereka memang terlampau rapat semenjak kecil. Namun begitu, saya mengakui perkara tersebut salah dan tidak boleh dilakukan oleh Ira.




"Ira tidak boleh cium pipi sepupunya dan dia juga tidak boleh memuat naik foto-foto sebegitu di laman sosial. Saya sudah berpesan kepadanya agar menjaga nama saya elok-elok.
 
"Perkara terbabit tak boleh dilakukan oleh Ira. Saya tak setuju, apatah lagi pandangan orang lain, pastinya tidak manis," katanya kepada Astro Gempak.

Kazar juga berharap agak Ira tidak mengulangi perkara tersebut.

"Saya hanya boleh menasihatkan dia. Budak-budak sekarang tidak boleh dimarahi. Saya sudah berpesan agar jaga diri elok-elok serta menjaga nama saya.

"Dalam Instagram saya sering menasihati orang lain, apabila perkara sebegini terjadi, saya takut orang akan cakap perkara lain pula."

Keluarga Kazar
Betullah tu, budak sekarang tak boleh dikasari. Nasihat sahajalah elok-elok. -CARI
4

Bagus
5

Marah
11

Terkejut
2

Sedih
8

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beeeee 25-4-2018 03:34 PM
sporting sgt pun takleh cik
Quote BookerT 25-4-2018 03:37 PM
muka macam mak hayam sarah raisuddin emo poyo ada hati nak glamour dalam ig bermaksiat...
Quote tomaz 25-4-2018 03:40 PM
Apalah sgt cium pipi. Igt kan comolot td. Porumers dah x kisah psl gosip light2 lepas kes bamjul ittew
Quote chicozinn 25-4-2018 03:52 PM
sepupu leh kawen cik oii..meollss dulu pon rapat ngan abg sdara smpai mandi sungai sesama tp ble da baligh pndai2 la jaga batas..salam cium tangan pun xleh tau
Quote grizz 25-4-2018 03:53 PM
dgr tu..kne jage name baik bapak..
Quote bukan_ustazah 25-4-2018 03:54 PM
abang sepupu ku kekasih ku? -  tajuk drama akasia bakal keluar
Quote doubleA 25-4-2018 04:03 PM
Kalau ada yg masuk meminang kawen kan jela anak ko ni kaza. Nampak geletis sangat dah tu
Quote Oroi8887 25-4-2018 04:04 PM
Kesian bapak dia. Anak mcm dah tak reti malu
Quote laksmanabentan 25-4-2018 04:05 PM
sporting sgt pakcik nih kan...
iolllss suka... boleh cium2 gitu dengan sepupu..
Quote prettyuglybabe 25-4-2018 04:09 PM
tiga tu anak pompuan dia ke?
so anak yang ni je la membirah dari adik beradik ye..
sindrom anak tengah maybe..
Quote MadameOnion 25-4-2018 04:12 PM
sedangkan adik beradik pun boleh sumbang mahram..ni kan pulak sepupu.. lain mak lain bapak...kesian tgk anak kaza ni..nak masuk entertainment industry rupa pun tak seberapa..mencapub dalam ig jelah yg mampu
Quote armin 25-4-2018 04:14 PM
Dia yg video bergelek tapi bilik bersepah tu kan
Quote beeeee 25-4-2018 04:16 PM
iolls suka je kaza ni tambah2 lg heolls edit nampak real
Quote patchipink 25-4-2018 04:26 PM
kaza ni close fren nd lalat jgk kan??
memasing ade anak gedik bbnu birah suke mencapap
Quote sonatalady 25-4-2018 04:29 PM
Sepupu sepapat ke ...x bole jaga diri elok2 ke?
Kesian bapak kena tempias.
Kalau bapak org x kenal...lantak ar
Ni seluruh alam maya kenal.
Kaza pn dh tak tau nak ckp apa..
Quote mixed 25-4-2018 04:33 PM
kesian kaza ni aku suka dia berlakon
kt ig heols pn best baca lawak2 heols edit pica
jlo & ronaldo

anak plk bt busuk nama apaknya
nk je ku sepak birah sgt bdk ni
Quote niena90 25-4-2018 04:33 PM
kalau aku cium sepupu sendiri cmtu mmg rase pelik sgt woiii! Sesuatu sgt tebiat cium sepupu cmtu gaya
Quote mieymiey 25-4-2018 04:34 PM
Sportingnya siap boleh cium-cium pipi sambil wefie dengan cousin macamtu. Iols nak bayangkan buat macamtu dengan cousin iols pun iols malu.
Quote Miming2 25-4-2018 04:36 PM
Wow sepupu boleh freely kiss each other eih

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 06:50 AM GMT+8 , Processed in 0.067093 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top