CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Perempuan S*ndal,"-Sudah-Sudahlah, Apa Motif Nana Al Haleq Dipanggil Begitu?

25-4-2018 05:21 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 23754| Komen: 85|Original author: Oleh: Amirah

Description: Mesti sudah penat rasanya Nana Haleq mendengar fitnah dan segala makian yang dihambur masyarakat terhadap penampilan dirinya.
Mesti sudah penat rasanya Nana Al Haleq mendengar fitnah dan segala makian yang dihambur masyarakat terhadap penampilan dirinya.

Dahulu dia dikecam teruk oleh netizen kerana berpakaian menjolok mata dalam sebuah majlis kerana sengaja mendedahkan bahagian dadanya.

Foto: IG Nana Haleq
Nana yang juga merupakan seorang model dan jurulatih kecergasan kini menjadi mangsa sebuah akaun palsu Instagram yang mengutuk dirinya sebagai perempuan sundal. 

Foto: Hangat.com

Akaun yang dicipta itu diberi nama sebagai Nana Al Haleq Perempuan Sundal namun tiada satu pun lagi gambar diletakkan dalam Instagram tersebut. 

Foto: IG Nana Haleq
Dia memohon bantuan pengikutnya untuk melaporkan perkara tersebut dan akhirnya akaun tersebut telah pun dipadam atau mungkin sudah bertukar nama.

Foto: IG Nana Al Haleq
Perkara sebegini boleh menggangu kerjaya dan emosi Nana sebagai idola anak muda untuk menjalankan aktiviti kecergasan. Semoga Nana sentiasa kuat dan menjadi inspirasi kepada semua dalam menyampaikan ilmu yang betul untuk mengamalkan gaya hidup sihat.

Orang kita memang kuat mengutuk pasal penampilan diri. Jika mahu menegur sekalipun bukanlah sehingga mengaibkan individu tersebut dan nasihatlah dengan cara yang sopan dan berhemah. - CARI
11

Bagus
13

Marah
6

Terkejut
15

Sedih
11

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (61 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 25-4-2018 05:24 PM
Pagi td iols.tertengok nana neh kat ntv7
Sesambil iols membawang dlm forum..
Sora nya.lembut je khen...
Cume nak.kena.polish lagi
Mcm soalan soalan.pada guest tu elok plan dolu sblm on air ke...
Quote grizz 25-4-2018 05:32 PM
cantik ke badan cmtu..
takut kot tgk..
Quote friedfishsoup 25-4-2018 05:32 PM
queen hanis inspired tak badan mcm Nana?
Quote LautBiru52 25-4-2018 05:32 PM
Dia ni memang seksi tapi tak nampak pulak gaya sundalnya tu kat mane. Lifestyle pun ok je. Kalau tak suka jgn la tengok.
Quote idakamaruddin 25-4-2018 05:49 PM
pakaian dia masyaAllah

Quote siputsedut 25-4-2018 05:52 PM
Perghh abs..nana pernah citer time dia nk dpt abs camtu..air pon kene catu2..x sanggup aku...
Quote chazey 25-4-2018 06:03 PM
siputsedut replied at 25-4-2018 05:52 PM
Perghh abs..nana pernah citer time dia nk dpt abs camtu..air pon kene catu2..x sanggup aku...

Camna dia catu air chuol?
Quote siputsedut 25-4-2018 06:05 PM
chazey replied at 25-4-2018 06:03 PM
Camna dia catu air chuol?

Mcm fasting gitu kot..taknak bg bloat kot..meols pon x reti..sementelah meols cuma ada 1 pack jah kan...tu pon bentuk D dari tepi
Quote armin 25-4-2018 06:39 PM
Whuayus?? Apa produk sheols ni
Quote noraidil_06 25-4-2018 07:03 PM
siputsedut: Mcm fasting gitu kot..taknak bg bloat kot..meols pon x reti..sementelah meols cuma ada 1 pack jah kan...tu pon bentuk D dari tepi


Hahahahahaha hadoiiii. Iols tgk dlt gym perut org yg berpax2 ni, hazabnye rutin derang. So iols skrg errr berenti gi gym
Quote robinmosby 25-4-2018 07:18 PM
Mak aih badannya. Mascular gila
Quote moonbug 25-4-2018 08:09 PM
siputsedut replied at 25-4-2018 06:05 PM
Mcm fasting gitu kot..taknak bg bloat kot..meols pon x reti..sementelah meols cuma ada 1 pack jah  ...

Sep sikittt
Quote Andyscenes 25-4-2018 08:55 PM
Badan dia power tapi muka kureng
Quote noor2 25-4-2018 09:39 PM
Cantiknya badan.....yang mengutuk dia tu mesti badan banyak lemak dan gemok .....
Quote Konahhh 25-4-2018 10:17 PM
amboi powernya badan hang nana! Tapi tak nampak pulak kesundalan sheols.
Quote besarkecik 25-4-2018 10:22 PM
who are yussss???
Quote besarkecik 25-4-2018 10:22 PM
who are yussss???
Quote lasagnaklcc 25-4-2018 10:30 PM
Kwn I baik dgn nana.... dia ckp nana ni baik sgt. Bkn jenis bitchy.
Quote RatuDunia94 25-4-2018 10:37 PM
Sheols sah2 jurulatih kecergasan.. Dah penat2 buat musvle n abs bagai tu mesti lah nk tayang..  Kalo pakai jubah xde plak org nampak result sheols..

Lihat semua komen(85)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 09:58 PM GMT+8 , Processed in 0.073589 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top