CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fasha Sandha Anggap Haters Sebagai Peminat Yang Keliru, Setuju?

2-8-2017 04:25 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 14485| Komen: 285|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Nak buat apa-apa pun tak senang kalau menjadi seorang insan bernama Fasha Sandha.
Nak buat apa-apa pun tak senang kalau menjadi seorang insan bernama Fasha Sandha.

Baru-baru ini netizen sekali lagi membanjiri ruangan komen di Instagram (IG) Fasha dengan komen-komen negatif selepas dia memuat naik video parody lagu I Am Me nyanyian Datuk Seri Vida (DSV).




Menerusi video itu, Fasha dilihat bahagia menari dan menyanyi bersama anak-anaknya. 
Malangnya, ramai netizen kurang senang dengan video yang sedang tular itu.



Memetik Astro Gempak, pelakon itu tidak pernah berasa terganggu dengan komen-komen yang ditulis netizen di laman sosialnya.

"Instagram saya, terpulang pada saya untuk menulis apa sahaja yang saya rasa dan kalau ada yang tidak suka boleh unfollow!

"Bagi saya tidak menjadi kesalahan untuk meluahkan perasaan di laman sosial sendiri, bukan hanya untuk menunjukkan perkara yang baik-baik sahaja sebab saya pun manusia biasa," katanya.



Pun begitu, Fasha akui dia akan mengelak dari membaca komen-komen negatif terbabit selain menganggap haters merupakan golongan peminatnya yang keliru.

"Biasanya keluarga atau individu terdekat yang akan memaklumkan sekiranya ada komen keterlaluan di Instagram saya. Barulah ketika itu saya terpaksa bertindak.

"Kalau dulu pernah ada akaun Facebook We Hate Fasha Sandha tapi sekarang kemanakah akaun itu?


"Bagi saya haters yang banyak menulis mengenai kita sebenarnya peminat, cuma mereka keliru," ujarnya.


Foto: IG Fasha Sandha

Ha! Siapa nak bangkang kenyataan Fasha ni? - CARI
25

Bagus
26

Marah
9

Terkejut
11

Sedih
13

Lawak
35

Bosan

Friends Rank (119 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote annehuda 2-8-2017 04:29 PM
come on la reputs??? bod fasha sandha kan ade, kenapa tak bukak kat sana je??? pi la up kan thread fasha sandha tu. ko kan reputs berbayar dpt gaji. bod gos dah memang hot kot
Quote kosukeconan 2-8-2017 04:30 PM
mmg dari dlu pon sheols cakap haters ni peminat yg keliru
motif nak bukak benang pasal nih?
reputs cari nak bonus sempena ngn hari raya haji kah?
Quote LDP 2-8-2017 04:39 PM
geli dgn janda neh
Quote edoraixora 2-8-2017 04:41 PM
pompuan ni ade wayar shot ke??
Quote sukekucing83 2-8-2017 04:43 PM
simpan rambut balik please..rambut pendek macam pondan haha..dulu x suka die sbb perampas..tp skang neutral je sebab si bekas bini tu pon makin hauk perangai so tak kesian sangat dah..haha sekian..anyway rambut panjang lebih wow macam poster di belakang ituu
Quote fynnkakiblock 2-8-2017 04:45 PM
TT ade gosip hot and very spicyyyyyyy baru dpt tadi niii jahhhh tp meols malas nak bukak benang, nti reputs cari bukak benang gosip sama utk portal koserrrrrr ko dpt gaji haku dpt tacang jahhhhh
Quote kakasotong 2-8-2017 04:45 PM
Ada citer yg lg hot dr neh motip reputz cari ketinggalan yach!!!!

Kosser meols nak melayan video2 fasha yg sah2 ala2 sengaja cari perhatian. Meols pn xteringin nak tgk. Tgk cover video pn rasa nak muntah
Quote buapakperut 2-8-2017 04:45 PM
kenapala iols mangalami 2ndhand embarassment pabila trnmpk video ini? iols bukan haters tapi mcm kayu bergegar saja tengok.and tak seswai.
Quote kakasotong 2-8-2017 04:46 PM
fynnkakiblock replied at 2-8-2017 04:45 PM
TT ade gosip hot and very spicyyyyyyy baru dpt tadi niii jahhhh tp meols malas nak bukak benang, nti ...

Xpayah bukak kokping nnt thread uols kena campak masuk ulu banat. Tggu je reputz cari ni bukak kan
Quote buapakperut 2-8-2017 04:46 PM
anak pempuan sheols masa kecik nmpk bery the jejai muka,dh besar lawa dah
Quote fynnkakiblock 2-8-2017 04:48 PM
kakasotong replied at 2-8-2017 04:46 PM
Xpayah bukak kokping nnt thread uols kena campak masuk ulu banat. Tggu je reputz cari ni bukak kan ...

koserrrr meolsssss skrg yachhh theyolsss sedap2 jah berlive bagai tunjuk hijabista theyols tuhhhhh meolsss dpt tacang jahhhh


motip meols tersampuk sis oren lisdawati
Quote Skuau 2-8-2017 04:49 PM
Ala..kot ada 'calon' tertengok...suka...blh la msk meminang....
Quote MH3709 2-8-2017 04:51 PM
dia ni dulu masa muda2,,masa mula2 acting,,cantik gilos...tp sekarang cantiklah jugak cuma gemok sikit...kurang sikit dari dulu2...
Quote mieymiey 2-8-2017 04:54 PM
Apsal benang ni kat bodgos?
Reputs suka lettew tengok karats bercakaran kat sini
Quote fynnkakiblock 2-8-2017 04:56 PM
mieymiey replied at 2-8-2017 04:54 PM
Apsal benang ni kat bodgos?
Reputs suka lettew tengok karats bercakaran kat sini

meolsss nak tag karatz hatersss yachhh blh takkkkkk
Quote mixed 2-8-2017 04:56 PM

janda gila talak desperate meroyan bila ex laki ada awek cun
tu yg up segala mala video nk berjoget nk kasi ex laki tergoda


Quote danieladam 2-8-2017 04:57 PM
fynnkakiblock replied at 2-8-2017 04:48 PM
koserrrr meolsssss skrg yachhh theyolsss sedap2 jah berlive bagai tunjuk hijabista theyols tuhhhhh ...

Sejak bila chuols menjadi pengungkit dan pembangkit terhadap reputx?

Gosip chuols tu psl pesah jua kah?
Quote mieymiey 2-8-2017 04:58 PM
fynnkakiblock replied at 2-8-2017 04:56 PM
meolsss nak tag karatz hatersss yachhh blh takkkkkk

Dipersilakan. Dengan tujuan untuk memeriahkan benang
Quote fynnkakiblock 2-8-2017 04:59 PM
danieladam replied at 2-8-2017 04:57 PM
Sejak bila chuols menjadi pengungkit dan pembangkit terhadap reputx?

Gosip chuols tu psl ...

meolsss sedari dulu mengakui reputz cari berada di kelas tersendiri yachhhhhhh

Lihat semua komen(285)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:18 AM GMT+8 , Processed in 0.074102 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top