CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:

Idris Khan, 'Bad Boy' Yang Digilai Ramai

2-8-2017 05:35 PM| Diterbitkan: CARI_Kolumnis| Dilihat: 30705| Komen: 300

Description: Memang terkejut di saat melihat foto-foto tanpa pakaian dua pelakon popular ini. Berani mati!
Memang terkejut di saat melihat foto-foto tanpa pakaian dua pelakon popular ini. Berani mati!  

Ada waktunya, publisiti murahan boleh melonjakkan nama seseorang. Ini adalah fakta menarik yang terjadi pada seorang pemuda kacak lagi seksi, Idris Khan. 




Kantoi! Gambar dia berasmara lebih tepat adegan sensasi tanpa pakaian dengan pelakon wanita kelahiran Singapura jadi viral! Nak bukti? Klik sahaja namanya, pasti akan terpampang adegan X tanpa sensor itu di skrin.   

Cerita itu memang  panas dan sensasi! Memetik sebuah blog hiburan tempatan, sebelum ini pernah kedengaran pelakon wanita itu didakwa mempunyai rakaman seks bertiga. Dan ini dinafikan Idris sendiri sebagai satu fitnah tanpa sebarang bukti. 


Pertama kali aku bertemu dia ketika menyertai Pencarian Hero Remaja 2007/08 anjuran majalah REMAJA. Dan aku diundang menjadi salah seorang juri pada pertandingan peringkat akhir. 



Penggemar aktiviti sukan lasak ini hanya layak masuk ke pusingan Top 5, sementara pemenang pertama dan kedua dari pertandingan tersebut kini bergelar artis popular iaitu Kamal Adli dan Fizo Omar! 

Penyertaannya dalam pencarian Hero Remaja adalah platfom terbaik untuk dikenali ramai. Model part time ini lebih dikenali sebagai model iklan seluar dalam lelaki untuk pasaran Jepun. Hebat juga ya! 


Foto: IG Idris Khan

'Bad boy' ini sangat bernasib baik. Kontroversi gambar lucah itu menjadikan Idris Khan lebih dikenali dan rezekinya dalam bidang lakonan juga semakin bertambah. 

"Alhamdulillah, rezeki saya semakin bertambah dan semuanya berjalan seperti biasa," katanya kepada mStar Online. 

Idris Khan bin Abdul Gaffar Khan dilahirkan pada 15 Disember 1988 dan berasal dari Cheras, Kuala Lumpur, tetapi dilahirkan di luar negara. Anak ke lima dari enam beradik ini tinggal di luar negara sejak kecil kerana mengikuti bapanya bertugas terutama di Arab.

Nasihat untuk semua, sewaktu Allah menitipkan rezeki melimpah ruah, bersyukurlah dengan apa yang dimiliki. Hargailah anugerah yang dimiliki kerana dalam dunia ini tidak ada yang kekal selamanya! 
33

Bagus
28

Marah
37

Terkejut
43

Sedih
34

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (204 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 2-8-2017 05:47 PM
pic first mcm bangla kat ladang tembakau tengah kunyah sirih
Quote scarletz 2-8-2017 05:49 PM
dulu minat si deris ni tp lepas main some2 iols larikkk

motip takda komen...boikot ke kaka sekalian
Quote danieladam 2-8-2017 05:50 PM
Mcm mana nk terkejut? Mana gambarnya??

Sila kepilkan bukti yach..takat menulis semua bole wat
Quote wordlife 2-8-2017 05:51 PM
model iklan seluar dalam?
Quote hyie 2-8-2017 05:52 PM
kalau heshe nak berkenalan dengan meols, meols ok jah cuma kena kurangkan perangai ajet2 best tu sket la, ala2 alif satar zaman2 bujang dulu...
Quote masnona 2-8-2017 05:52 PM
Penipu sgt! Sapa yg dambakn heshe. Xde pun ig fans yg bgado psl dia mcm bam pattah
Quote enchikfitz 2-8-2017 05:54 PM
So bila nak keluar videonya? Dah 2 tahun tunggu
Quote SecretLuv 2-8-2017 05:58 PM
buapakperut replied at 2-8-2017 05:47 PM
pic first mcm bangla kat ladang tembakau tengah kunyah sirih

Menangis Idris baca komen ko ni.
Quote thespice 2-8-2017 06:01 PM
yeay dah ada benang deris

mizan

Quote tomaz 2-8-2017 06:06 PM
Geli.. Bukan gilai
Quote mrsLucky 2-8-2017 06:08 PM
Untung Atukah dah nampak body deris
Quote oak.balustrade 2-8-2017 06:09 PM
Terus tak wangi di mata i lepas tengok gambar heols dengan tikah. Tambah2 dengan prop ala rumah kongsi. Asal boleh jah korang
Quote Loginlogoff 2-8-2017 06:10 PM
acik2 kepam lobenak yg frust dgn patah aming je yg rembes dgn deris khan neh..knon pggnti cinta patah aming la neh...yucksssssss...xabes2 acik2 neh merembes kt jantan   tp ok jah,sodap jua deris, mne thu pas ni deris khan dpt jd BINTANG POPULAR hsil dr undian acik kepam pemberi rezeki pd retis
Quote apikwaeh 2-8-2017 06:18 PM
ini satu lagi kayu terulung
tak trending pun citer heols..
popular ke?
Quote Orix 2-8-2017 06:22 PM
Trigt heols dalam ye ke? kena perli ngn kak ogy sbb speaking English tetiber n duk mention heols anak diplomat
Quote melnanzz 2-8-2017 06:33 PM
Bila nak keluar drama Idris dan Atikah ni
Quote Aduradura 2-8-2017 06:38 PM
Derisss hensem laaaaa...walaupun berlakon kayuuuu, walaupun kes trisam.....
But i kinda loikee him yach....
Mane gmbar shirtless nyaaaaaa????

Quote bambimo 2-8-2017 06:39 PM
meols tringt bolster kuning kepam
Quote exclusive_vvip 2-8-2017 06:40 PM
Boleh tahan gak la rupa idris ni....i ada gak tgk drama yg dia tgh blakon skrg...tapi i ada 1 problem takleh nak follow/hayati drama2 adaptasinovel ni..selain jalan crita yg too sweet tahpape...i selalu rasa turn off bila membayangkan penulis2 novel tu kebanyakannya pompuan2 muka ala2 je, tapi berangan kuat....napa tah i selalu terbayang gitu...

Lihat semua komen(300)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 1.222058 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top