CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ketat Dan Londeh, Netizen Hentam Fesyen Pakaian Neelofa

3-8-2017 10:48 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 72720| Komen: 652|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Sebut sahaja tentang Neelofa, segalanya menjadi bualan tidak kiralah tentang kecantikan atau kejayaan dalam perniagaan.
Sebut sahaja tentang Neelofa, segalanya menjadi bualan tidak kiralah tentang kecantikan atau kejayaan dalam perniagaan.

Baru-baru ini, pelakon itu telah dijemput menghadiri sidang kemuncak Forbes yang berlangsung di Manila, Filipina. Selepas itu Neelofa terbang pula ke Los Angeles.


Namun bukan itu yang menjadi perhatian, sebaliknya netizen mengkritik cara dia berpakaian kerana ia tidak melambangkan ciri-ciri wanita Islam.

Baju ketat, tudung pendek dan jaket yang kelihatan melondeh adalah antara perkara yang dikritik.

Walaupun ramai yang nampaknya tidak senang dengan penampilan aktres yang juga pengacara cantik ini, tapi ada ramai lagi yang memberikan komen-komen positif dan sokongan.


Cuba tengok, melamapu sangat ke cara Neelofa berpakaian sampai kena kecam? -CARI

Foto: IG Neelofa
21

Bagus
22

Marah
16

Terkejut
14

Sedih
13

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote terpaku 31-7-2017 02:33 PM
konsepnyah: nak pergi kelas PE, tapi tetibe kena naik flight. sambar je jaket mana yang hado.


Quote ahnjaehyun 31-7-2017 02:35 PM
come to me .... sayang sayang sayang  
Quote chinta89 31-7-2017 02:35 PM
yg sesedap mengomen, korang dh tgk ke pakaian korang dulu, dh tgk ke pakaian anak bini kat rmh, tgk pakaian adik beradik perempuan??

ak ni mmg x suke hajbir, tp kalau kije asik nk kutuk org mcm diri tu sesuci embun pagi, nyampah jugak wei.
Quote ahnjaehyun 31-7-2017 02:36 PM
hajjah dah update tu pic kat LA tuh..... tepek la.  kencang sket sweetie H leh borak
Quote hyie 31-7-2017 02:37 PM
ok je aku tengok...netizen a.k.a setaz/setazah/setanyah mee segera ni kalau boleh semua benda dia nak hencap

btw, ummah moslem still kena tahan berjam2 tak kat airport usa macam sebelum2 ni?
Quote hanezzafirah 31-7-2017 02:38 PM
Ya Ampunnn
Quote sofiazara 31-7-2017 02:38 PM
ce suruh nyanyi lagu linkin park
Quote rosaya 31-7-2017 02:40 PM
Apo??? Semua benda pon jadi salah?
Quote de_ikea 31-7-2017 02:43 PM
Iols nk ckp all the best. Make Malaysia proud. Jangan kekwat. Mix around during the youth program.
Quote sofiazara 31-7-2017 02:44 PM
make budu make budu
Quote babydoll 31-7-2017 02:45 PM
i don't understand. ape masalahnye dgn pakaian dia? i rasa ok je.

Quote mrsLucky 31-7-2017 02:46 PM
I think dia pakai gitu untuk keselesaan coz long flight..
Quote Apple12 31-7-2017 02:47 PM
chinta89 replied at 31-7-2017 02:35 PM
yg sesedap mengomen, korang dh tgk ke pakaian korang dulu, dh tgk ke pakaian anak bini kat rmh, tgk  ...

setuju...
Quote sofiazara 31-7-2017 02:47 PM
babydoll replied at 31-7-2017 02:45 PM
i don't understand. ape masalahnye dgn pakaian dia? i rasa ok je.

i pun dong understang

what is wrong people?
chill k. its nuyork LA miami k
buke balik klate
Quote sofiazara 31-7-2017 02:47 PM
sori its kelik. mind my language
Quote amiekz86 31-7-2017 02:48 PM
ok apa pkai cmtu..nk pkai cmna lg..x knjubah kot..
ikut keselesaan si pemakainya lah
Quote enchikfitz 31-7-2017 02:50 PM
Suka hati lah dia nak pakai apa. Dia tutup kepala je bukan tutup dada pun
Quote anilanil 31-7-2017 02:51 PM
Ai bukan karat lofa tp ok jer pakai cenggitu..long flight nk membuta je kan.
Quote babydoll 31-7-2017 02:52 PM
sofiazara replied at 31-7-2017 02:47 PM
i pun dong understang

what is wrong people?

hahahhaha!! kelik kelate pakai gu lain..



*betul ke ayat i ni? #siscuba #jangankecamplease

Lihat semua komen(652)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:02 PM GMT+8 , Processed in 3.254468 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top