CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Walau Ramai Bantah, Coffee Prince Tetap Milik Fattah Amin

3-8-2017 12:33 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 49355| Komen: 2665|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Fattah Amin sah bintangi drama Coffee Prince versi Malaysia walaupun ramai yang membatahnya sebelum ini.
Fattah Amin sah bintangi drama Coffee Prince versi Malaysia walaupun ramai yang membatahnya sebelum ini.

Ternyata pelakon kacak itu tetap menjadi pilihan hati produksi, malah penggambaran drama ini juga sudah dimulakan.


Drama arahan Michael Ang tersebut turut menyaksikan pelakon Janna Nick sebagai gandingan Fattah Amin.

Foto: IG Fattah Amin
"Pertama sekali saya bersyukur atas rezeki ini dan kepercayaan diberikan oleh pihak Astro serta produksi apabila mereka memilih saya sebagai teraju utama drama ini.

"Sejujurnya, saya tidak pernah menganggap segala apa yang berlaku sebelum ini, termasuk bantahan dan kritikan yang diberikan sesetengah peminat, sebagai sesuatu yang negatif. Sebaliknya, saya melihat semua itu dari sudut yang positif dan menjadikannya medan bagi mencabar diri.


"Segala cabaran berkenaan pastinya membuatkan saya ingin berusaha memajukan diri dan bekerja dengan lebih keras lagi. Saya mahu memastikan mereka yang memandang negatif pada saya selama ini terus suka dengan watak yang saya lakonkan itu," katanya kepada Berita Harian.

Foto: IG Fattah Amin
Fattah juga berharap gandingan pertamanya dengan Janna akan diterima baik oleh peminat dan penggemar drama tempatan.

Sama-sama kita nantikan kemunculan drama ini. Mesti ramai dah tak sabar kan? Tak payahlah nak membantah lagi, dah terbukti Fattah Amin berbakat, kalau tidak tak mungkin diangkat menjadi hero pula. Tak begitu? -CARI
19

Bagus
21

Marah
16

Terkejut
21

Sedih
18

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (118 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote melnanzz 1-8-2017 06:20 PM
Edited by melnanzz at 1-8-2017 06:37 PM

Quote melnanzz 1-8-2017 06:20 PM
Edited by melnanzz at 1-8-2017 10:05 PM

Throwback Pelakon Popular TV Lelaki dan Wanita ABPBH.
Good luck Fattah dan Janna for Coffee Prince!






Throwback Fattah dan Janna di Hot FM

[youtube]1OSxAFbMgkQ[/youtube]






Quote mir_rae 1-8-2017 06:24 PM
check in dgn mood goong tah
Quote stayathomemom 1-8-2017 06:24 PM
Coffee time...
Quote SheDeviL 1-8-2017 06:25 PM
Yeahhhh...rumah baru..

(Bentang tikar smbil makan kopok Chacho's)
Quote diamondhoney 1-8-2017 06:26 PM
Hero paling hensem dlm sejarah CP.. Go bam tah go!  
Quote watieabe 1-8-2017 06:27 PM
diamondhoney replied at 1-8-2017 06:26 PM
Hero paling hensem dlm sejarah CP.. Go bam tah go!

Confirm dah eh..  Benang 18 tak dan nak kejar daaaa....  
Quote doublethread 1-8-2017 06:29 PM
Meols check in sambil tunggu rupa Bamtah & Janna for CP. Meols sure Janna cantik sebab kat mata iols sheols boh tang mana pun cantik. Bamtah ni meols kena tahan nafas. Meols not so into Korean look tapi demi Bamtah meols redho
Quote Pandanleaf 1-8-2017 06:29 PM
SheDeviL replied at 1-8-2017 06:25 PM
Yeahhhh...rumah baru..

(Bentang tikar smbil makan kopok Chacho's)


Tumpang tikar la jugak boleh? Tapi meols bawak kopi o pekat je. Mak meols tak restu ambik kursus barista
636190871598241835-1192997746_black-coffee-weight-loss-benefits_1-1024x683.jpg
Quote aqua_marine 1-8-2017 06:29 PM
Dah confirm ye CP.. MA, aiols akan perati je chuols..
Quote suzy_2912 1-8-2017 06:29 PM
All the best fattah oppa.... fighting...
Quote mir_rae 1-8-2017 06:30 PM
SheDeviL replied at 1-8-2017 10:25 AM
Yeahhhh...rumah baru..

(Bentang tikar smbil makan kopok Chacho's)

kopi xde kopi??? ptg2 minum kopi cicah sekut sedap gak ni..
Quote bystander17 1-8-2017 06:31 PM
Looking forward to gandingan fattah n janna
Quote mir_rae 1-8-2017 06:34 PM
tak sabooo
Quote pattahamie 1-8-2017 06:35 PM
good luck goong tah. harap mike ambik le cadangan forumer2 dari rumah goong tah no 18 itu. iolls harap goong tah terus mendoniaaaaaa.
Quote berusgigiaku 1-8-2017 06:36 PM
checkin...
Quote Pandanleaf 1-8-2017 06:38 PM
Betul tu mike...sbg org yg bertanggungjawab pegang cp ni pls ye mike. Make sure mendalam semua scene. Klu lawak biar tergelak kuar air mata..klu menangis biar nangis betul. Klu gelabah bior begegar gelabahnya. And pls la ada kesinambungan yg logik...hsc tu byk part tak logik. Meols tak leh hadam scene puteri siap pagi buta siap make up dressing baju kelip2 tapi majlis dinner tu belah malam.... Hadoii
Quote noiz_phayz 1-8-2017 06:39 PM
Check in sambil minum kopi o peng and belum move on dengan iv EH

Quote ira_229 1-8-2017 06:42 PM
noiz_phayz replied at 1-8-2017 06:39 PM
Check in sambil minum kopi o peng  and belum move on dengan iv EH

ayo sweet sangat....akak suka..!

Lihat semua komen(2665)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 01:01 AM GMT+8 , Processed in 0.337579 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top