CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Dua Beradik Didera Secara Seksual, Ibu Angkat & Anaknya Ditahan Polis

3-8-2017 11:12 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 9354| Komen: 96

Description: Susulan disyaki terlibat melakukan penderaan secara fizikal dan gangguan seksual ke atas dua beradik perempuan yang masing-masing berumur lima dan enam tahun, seorang wanita bersama dua anaknya ditaha ...
Susulan disyaki terlibat melakukan penderaan secara fizikal dan gangguan seksual ke atas dua beradik perempuan yang masing-masing berumur lima dan enam tahun, seorang wanita bersama dua anaknya ditahan pihak polis. 


Kejadian yang berlaku di Sungai Bayor, Selama itu berjaya dibongkarkan hasil pemeriksaan kesihatan yang dijalankan oleh pihak Klinik Kesihatan Sungai Bayor ke atas kedua beradik itu di tadika kawasan berkenaan pada jam 4 petang Isnin lalu. 

sumber : Harian Metro

Memetik laporan Harian Metro, Ketua Polis Daerah Selama, Deputi Superintendan Loo Lian Lai berkata, ketika pemeriksaan, jururawat yang bertugas menemui kesan kecederaan lama di tangan mangsa berusia lima tahun dan kecederaan di belakang seorang lagi mangsa dengan kesan parut lama disyaki dirotan. 

"Kedua-dua kanak-kanak itu dalam jagaan pihak keluarga angkat dan mangsa juga didapati berada dalam keadaan trauma."

"Hasil siasatan mendapati, kedua-dua mangsa adalah anak angkat yang diambil dari Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) sejak Mei 2015," katanya. 

Menurut Deputi Superintendan Loo, hasil pemeriksaan mendapati terdapat kesan rotan, dicucuh dengan bara rokok di bahagian badan dan kesan cubitan serta kesan kemasukan pada kedua-dua kemaluan mangsa.

Kini, kedua-dua mangsa dirujuk ke Hospital Taiping untuk pemeriksaan lanjut oleh pakar.

Difahamkan, polis telah menahan tiga orang suspek yang merupakan ibu angkat mangsa berusia 44 tahun, bersama dengan anak remaja perempuan berusia 15 tahun dan anak lelaki berusia 16 tahun untuk membantu siasatan.- CARI
26

Bagus
23

Marah
28

Terkejut
27

Sedih
17

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (145 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sufimaisarah 3-8-2017 11:17 AM
Kurang ajo nya.dah la ambik anak angkat pastu ko buat mcm hamba seks kau
Quote putehkundor 3-8-2017 11:18 AM
Pesal lately ramai perangai macam bangsat ni?
Apa masalah korang?
Baik bunuh diri jah...celaka sangat perangai!!!!
Quote intan_smsb 3-8-2017 11:20 AM
nasiblah ade pemeriksaaan kesihatan dekat tadika adik2 ni
Quote lasagnaklcc 3-8-2017 11:22 AM
Dah bagi harapan kat bdk2 lepas tu buat perangai mcm ni. Kesiannya...
Quote leylapple 3-8-2017 11:26 AM
hey celaka lah family nie...

anak lelaki 15thn dan 16 thn pun dah jadi pedo sbb mak mental..

ambik anak2 nie dari JKM sbb nak duit JKM 250 seorang anak...

semoga sekeluarga 3 beranak nie mati dilanggar lori...

pihak JKM apsal lahh pulak bagi family mcm nie jaga budak2..kesian budak2 tu kecik2 lagi dah trauma...

kalau ssh sangat nak jaga bagi aku jer la...  aku tak hadap pun sumbangan JKM..

JKM nie pun satu...agak2 lah nak bagi budak2 tu kat family yg bermasalah mcm niie. menteri yg jaga JKM nie pun bangang..bagus letak jawatan jadi menteri...dah lama tak dgr berita agak2nya dah masuk tanah kut menteri tu

Quote kawahapi 3-8-2017 11:32 AM
Gila betul!
Quote ninnakarinna 3-8-2017 11:33 AM
Tadi dengar dalam radio keluarga angkat ni amik anak angkat sebab nak duit jkm rm250 sorang. So dua org da dapat rm500.

Wtf sgt
Quote DaisyD 3-8-2017 11:37 AM
{:cryrun smp hati buat bdk bdk mcmtu.
Quote ibu_haritz 3-8-2017 11:38 AM
ninnakarinna replied at 3-8-2017 11:33 AM
Tadi dengar dalam radio keluarga angkat ni amik anak angkat sebab nak duit jkm rm250 sorang. So dua  ...

mmg sial sgt lah amik bdk2 tu sebab duit..
jahanam sungguh..

Quote ice_sky92 3-8-2017 11:41 AM
Ramainya mental skg ni...
Quote Rainrein 3-8-2017 11:46 AM
Ya Allah kesiannye anak anak tu. Masih kecik tapi terpaksa hadap family angkat yang bangsat. Elok orang orang macam ni pegi mampus je la. Sakitnye hati baca news macam ni.
Quote goss79 3-8-2017 11:51 AM
why oh why lah.... kesiannya lah bebudak ni.
sakitnya hati baca citer2 camni. makin byk plak skrg tu. merengkok lah ko dlm penjara sana!
Quote jointhecurse 3-8-2017 12:00 PM
haramjadah lah! ak doa family angkat dia xpenah tenteram!
Quote lonely_surina 3-8-2017 12:01 PM
celaka sungguh famili yg aniaya anak2 u..
semoga mereput bawah treler..
jahat nya remaja yg tu..
elok letak muka agar tak dibuat suami..
nanti anak sendiri diratah2..
Quote wajevo 3-8-2017 12:02 PM
leylapple replied at 3-8-2017 11:26 AM
hey celaka lah family nie...

anak lelaki 15thn dan 16 thn pun dah jadi pedo sbb mak mental..

Like.
.
.
Quote kelibat 3-8-2017 12:02 PM
gigih nak ambil anak angkat semata-mata nak dera..
bodoh btol..mohon kene hukuman y plg berat..
sakit btol hati dgr kes dera ni..
Quote GhostWalking 3-8-2017 12:03 PM
Moga mereput famili ni yer
Quote CardiGans85 3-8-2017 12:10 PM
Xde adab punya manusia..{:yameteh
Quote chazey 3-8-2017 12:12 PM
Akak emo ya! Akak harap family celaka ni ditembak mati di hadapan umum macam kes pedo tu ya!

Lihat semua komen(96)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.096428 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top