CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pemandu Bas Gila Seks Dimalukan Berseluar Dalam Di Khalayak Ramai

7-9-2018 01:20 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3219| Komen: 12

Description: Terbaru, bertempat di Kaherah, seorang pemandu bas yang ketagih seks dilaporkan cuba menyerang penumpang wanita secara seksual, namun mangsa berjaya diselamatkan orang ramai.
Bukan kali pertama, sebaliknya perkara yang sama sudah dilaporkan berlaku berulang kali.

Kes gangguan seksual ke atas golongan wanita ketika berada dalam kenderaan awam sudah banyak kali diviralkan.


Terbaru, bertempat di Kaherah, seorang pemandu bas yang ketagih seks dilaporkan cuba menyerang penumpang wanita secara seksual, namun mangsa berjaya diselamatkan orang ramai. 

Kredit foto: Daily Mail

Bagaimanapun, orang ramai yang menyelamatkan mangsa itu bertindak memalukan suspek dengan memaksanya berseluar dalam sahaja berdiri di atas bas di tengah sehingga polis tiba di lokasi kejadian.

Memetik laporan Daily Mail, kejadian itu menjadi tular apabila gambar lelaki terbabit berseluar dalam tersebar luas di Twitter hasil rakaman orang ramai yang berada di lokasi kejadian.


Menurut saksi di tempat kejadian, pemandu terbabit cuba mengambil kesempatan terhadap wanita berkenaan selepas berada di dalam bas itu berseorangan.

Mangsa terselamat apabila seorang pejalan kaki yang kebetulan lalu di situ terdengar jeritannya dan terus naik ke bas bersama beberapa orang lain sebelum menahan pemandu terbabit.

Perbuatan kumpulan itu dipuji pengguna media sosial selepas gambar kejadian tular.

Bagaimanapun, ada juga yang mempertahankan pemandu bas berkenaan kerana menganggap hukuman tidak patut dijatuhkan tanpa siasatan.- CARI
27

Bagus
20

Marah
20

Terkejut
27

Sedih
23

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (132 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Maideen. 7-9-2018 01:39 PM
Edited by Maideen. at 7-9-2018 01:42 PM

Besar jugak spender pemandu bas itu....

Lebih kurang sama besarnya dengan spender Al Fadhil (yakni Yang Mulia) Ostad Haji Mustafa Ali Setiasa Usaha Agong PAS yang senantiasa menyeru ummah melawan kemungkaran itu....

Wallahualam.


Spender Al Fadhil (yakni Yang Mulia) Ostad Haji Mustafa Ali, juga bersaiz besar.


Quote zulka 7-9-2018 02:55 PM
spender ke boxer tu
Quote xpdckelate 7-9-2018 02:58 PM
cash la tu
Quote hadibah 7-9-2018 02:59 PM
katanya driver ni kaum nasrani
Quote BoLapciOus 7-9-2018 03:12 PM
xsenonohla aih..
Quote tikusmontok 7-9-2018 03:23 PM
kalau di india pejalan kaki2 tu join sama pemandu bas mencabul penumpang.
Quote matkpop 7-9-2018 03:38 PM
padan muka
Quote Maideen. 7-9-2018 03:41 PM
Kita harap pemandu bas itu bukan merangkap Setiausaha Agong sebuah parti Isle di Mesir......

Takbirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Quote hadibah 7-9-2018 03:43 PM
Maideen. replied at 7-9-2018 03:41 PM
Kita harap pemandu bas itu bukan merangkap Setiausaha Agong sebuah parti Isle di Mesir......

Ta ...

melalak kat sini pulak kau yerr pareeyah

kat thread sono, tak terjawab kau bila dihina sehina2nya dik si sopia tuuu


Quote hadibah 7-9-2018 03:48 PM
Maideen. replied at 7-9-2018 03:41 PM
Kita harap pemandu bas itu bukan merangkap Setiausaha Agong sebuah parti Isle di Mesir......

Ta ...

hanchurr betul kau dimalukan dik si sopia tu kat thread sana tuuu

dia tongongkan kau, dia bahlol2kan kau, dia bongok2kan kau

tak terjawab kau





Quote umbut 7-9-2018 03:48 PM
Teringat kes rogol yg pemandu bas tu...
Quote Foxey 7-9-2018 03:54 PM
patutnya bogelkan je. biar dia malu. tapi kang, mencolok mata, trauma lak orang yang tengok

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 07:20 PM GMT+8 , Processed in 0.059263 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top