CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2180|Reply: 12

Pemandu Bas Gila Seks Dimalukan Berseluar Dalam Di Khalayak Ramai

  [Copy link]
Post time 7-9-2018 01:20 PM | Show all posts |Read mode
Bukan kali pertama, sebaliknya perkara yang sama sudah dilaporkan berlaku berulang kali.


Kes gangguan seksual ke atas golongan wanita ketika berada dalam kenderaan awam sudah banyak kali diviralkan.


Terbaru, bertempat di Kaherah, seorang pemandu bas yang ketagih seks dilaporkan cuba menyerang penumpang wanita secara seksual, namun mangsa berjaya diselamatkan orang ramai.


Kredit foto: Daily Mail



Bagaimanapun, orang ramai yang menyelamatkan mangsa itu bertindak memalukan suspek dengan memaksanya berseluar dalam sahaja berdiri di atas bas di tengah sehingga polis tiba di lokasi kejadian.


Memetik laporan Daily Mail, kejadian itu menjadi tular apabila gambar lelaki terbabit berseluar dalam tersebar luas di Twitter hasil rakaman orang ramai yang berada di lokasi kejadian.


Menurut saksi di tempat kejadian, pemandu terbabit cuba mengambil kesempatan terhadap wanita berkenaan selepas berada di dalam bas itu berseorangan.


Mangsa terselamat apabila seorang pejalan kaki yang kebetulan lalu di situ terdengar jeritannya dan terus naik ke bas bersama beberapa orang lain sebelum menahan pemandu terbabit.


Perbuatan kumpulan itu dipuji pengguna media sosial selepas gambar kejadian tular.


Bagaimanapun, ada juga yang mempertahankan pemandu bas berkenaan kerana menganggap hukuman tidak patut dijatuhkan tanpa siasatan.- CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2018 01:39 PM | Show all posts
Edited by Maideen. at 7-9-2018 01:42 PM

Besar jugak spender pemandu bas itu....

Lebih kurang sama besarnya dengan spender Al Fadhil (yakni Yang Mulia) Ostad Haji Mustafa Ali Setiasa Usaha Agong PAS yang senantiasa menyeru ummah melawan kemungkaran itu....

Wallahualam.


Spender Al Fadhil (yakni Yang Mulia) Ostad Haji Mustafa Ali, juga bersaiz besar.


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 02:55 PM | Show all posts
spender ke boxer tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 02:58 PM | Show all posts
cash la tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 02:59 PM | Show all posts
katanya driver ni kaum nasrani
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 03:12 PM | Show all posts
xsenonohla aih..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-9-2018 03:23 PM | Show all posts
kalau di india pejalan kaki2 tu join sama pemandu bas mencabul penumpang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
padan muka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2018 03:41 PM | Show all posts
Kita harap pemandu bas itu bukan merangkap Setiausaha Agong sebuah parti Isle di Mesir......

Takbirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 03:43 PM | Show all posts
Maideen. replied at 7-9-2018 03:41 PM
Kita harap pemandu bas itu bukan merangkap Setiausaha Agong sebuah parti Isle di Mesir......

Ta ...

melalak kat sini pulak kau yerr pareeyah

kat thread sono, tak terjawab kau bila dihina sehina2nya dik si sopia tuuu


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 03:48 PM | Show all posts
Maideen. replied at 7-9-2018 03:41 PM
Kita harap pemandu bas itu bukan merangkap Setiausaha Agong sebuah parti Isle di Mesir......

Ta ...

hanchurr betul kau dimalukan dik si sopia tu kat thread sana tuuu

dia tongongkan kau, dia bahlol2kan kau, dia bongok2kan kau

tak terjawab kau





Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kes rogol yg pemandu bas tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 03:54 PM | Show all posts
patutnya bogelkan je. biar dia malu. tapi kang, mencolok mata, trauma lak orang yang tengok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 02:32 PM GMT+8 , Processed in 0.231217 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list