CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lelaki Terdesak Lepas 'Hajat' Dalam Bas Buat Orang Ramai Jijik!

2-8-2017 03:46 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7707| Komen: 36|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Wekk!! Betul-betul menjijikkan! Macam orang tak bertamadun saja gayanya.
Wekk!! Betul-betul menjijikkan! Macam orang tak bertamadun saja gayanya.

Facebook Shanghaiist berkongsi sebuah rakaman video memaparkan seorang lelaki dengan selambanya 'melepaskan hajat' di dalam sebuah bas.




Menerusi rakaman itu, lelaki berkenaan dilihat sedang mencangkung sambil mengeluarkan beberapa helai tisu sebelum mengelap duburnya selepas selesai melepas hajat.

Pasti 'harum' aromanya! Kasihan penumpang lain yang dilihat kurang senang dengan keadaan itu disamping terpaksa menahan bau kurang menyenangkan.



Paparan video memaparkan najisnya kelihatan cair. Tak tahan sakit perut gamaknya sehingga tidak dipedulikan langsung orang sekeliling yang memerhatikannya.

Sehingga kini perkongsian itu menerima lebih 200 ribu tontonan serta lebih 3 ribu like.

Netizen mengecam tindakan lelaki itu yang disifatkan mementingkan diri sendiri sehingga menyusahkan orang lain kerana terpaksa menahan tusukan aroma busuk itu.



"Tak payah PhD pun tahu perbuatan itu salah. Sangat memalukan dan biadab!

"Inikan pengangkutan awam, tak ada alasan 'terdesak' untuk berkelakuan sedemikian.

"Tak sekolah ke apa lelaki ni?" antara komen netizen.



Bagaimanapun, ada seorang netizen mendakwa orang Muslim pun melakukan perkara sama. 


Foto: FB Shanghaiist

Macam mana dia tahu? Mesti skodeng ni sebab tak ada video bukti untuk sokong kenyataan dia pun kan? - CARI
24

Bagus
31

Marah
24

Terkejut
18

Sedih
34

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (147 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 2-8-2017 03:49 PM
Negara China dan India sama2 pengotor
Quote Mizkopi 2-8-2017 03:50 PM
Jijiknya, perangai mcm sampah. Muntah
Quote buapakperut 2-8-2017 03:55 PM
ini warga tanah besar tembok raya kah.. adik beradik sibogel mrt mengkali?{:dot
Quote insulin 2-8-2017 04:10 PM
Ishh...... Jijik ah...
Quote matchstick 2-8-2017 04:24 PM
patut susuh drebar bas berentikan bas. pastu yg jantan ramai2 tu pakat tolak mangkuk hayun ni keluar dari bas. jalan.
Quote qistiena 2-8-2017 04:32 PM
eeeeeuuuuuuuu...
Quote Skuau 2-8-2017 04:42 PM
Dh sebati ngn jiwa raga depa...
Quote miemiecha 2-8-2017 04:42 PM
seyeslah.. payah ek nk jumpe jamban kat sana??

point is.. ada jamban pun deme bkn pembersih sgt..

adoiiiii
Quote vanillaninja 2-8-2017 05:07 PM
Dulu pun pernah ada case macam ni kan. Same country
Quote Deidra 2-8-2017 05:18 PM
Nak ketemu bende-bende pelik,bolehlah rujuk negara leluhur jinjang sana{:smile
Quote redapple10 2-8-2017 06:19 PM
Maigoshhhhh ewww...
Quote WhiskeyScotch 2-8-2017 06:32 PM
PRC oh PRC!!!
Quote trakea 2-8-2017 06:41 PM
Dia punya kurap pun mau censor ka
Quote @chik 2-8-2017 07:53 PM
Ziziknya...
Quote