CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kemaluan Tersangkut Dalam Botol, Pemuda Derita 90 Minit Sebelum Dikeluarkan Bomba

20-1-2017 06:11 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7948| Komen: 72

Description: Pemuda yang berumur 21 tahun terpaksa menanggung kesakitan selama kira-kira 90 minit akibat kemaluannya tersangkut dalam botol air mineral sebelum 'dikeluarkan' oleh anggota bomba.

Terpaksa menanggung kesakitan selama kira-kira 90 minit akibat kemaluannya tersangkut dalam botol air mineral sebelum 'dikeluarkan' oleh anggota bomba.


Demikian pengalaman yang pedih yang dialami seorang pemuda yang berumur 21 tahun yang dikatakan cuba membuang air kecil di dalam botol itu di rumahnya kira-kira 4 pagi Jumaat di Telok Gong, Pelabuhan Klang.

Memetik laporan Bernama, Penolong Pengarah Operasi Bomba dan Penyelamat Selangor Mohd Sani Harul memaklumkan ketika kejadian berlaku, pemuda terbabit difahamkan dalam keadaan terdesak dan cuba memotong botol air mineral itu menggunakan gergaji logam.

Namun tindakan itu sebaliknya lebih memudaratkan menyebabkan kecederaan pada kemaluannya hingga berlaku pendarahan yang banyak, ujar beliau.

Tambahnya sepasukan anggota bomba dari Balai Bomba dan Penyelamat Pelabuhan Klang serta Andalas yang menerima panggilan kecemasan kira-kira 5.25 pagi bergegas ke lokasi kejadian dan berjaya memotong botol itu dan menamatkan penderitaan pemuda itu dalam tempoh 10 minit.


Dilaporkan mangsa kini menerima rawatan di Hospital Tengku Ampuan Rahimah di Klang.- CARI


sumber foto: FMT



22

Bagus
19

Marah
28

Terkejut
24

Sedih
24

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (144 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote GhostWalking 20-1-2017 01:45 PM
Edited by GhostWalking at 20-1-2017 05:46 AM



get well soon dek non
Quote melinda_kerr 20-1-2017 02:04 PM
ouchhhh
Quote Levespa 20-1-2017 02:04 PM
takde toilet ke dik?
Quote shanshero 20-1-2017 02:05 PM
kepala dia tersangkut ker. aku bayangkan
dia masuk semua dalam muncung botol tu
then tersangkut
Quote rosasa 20-1-2017 02:07 PM
pemalasnya nak ke toilet
Quote sebu 20-1-2017 02:07 PM
Kecik sangatlah saiz  kepala air botol mineral
Quote harkktuih 20-1-2017 02:13 PM
Mesti tgh kencing tetiba terstim
Quote EJALTI 20-1-2017 02:19 PM
harkktuih replied at 20-1-2017 06:13 AM
Mesti tgh kencing tetiba terstim

Maybe terstim tgh kencing coz terbayangkan lubang kepala botol mineral sebagai lubang faraj?
Quote AyaqMeloSuam 20-1-2017 02:23 PM
Betul ker kincin lalam botol?
Mcm tiader pircaya juga ini kinyataan juga...
Quote fishcracker 20-1-2017 02:29 PM
Don't mess with penis
Quote lindarafee 20-1-2017 02:46 PM
anu dalam botol
Quote Simunggu 20-1-2017 02:50 PM
siapa ini @dodolgemok ??
Quote GhostWalking 20-1-2017 02:51 PM
abam bomba balik memasing ketumbit la dekkkk
Quote putehkundor 20-1-2017 03:03 PM
boleh masuk ke penis dlm lubang botol air mineral.
sah2 2b
Quote slavehunter 20-1-2017 03:06 PM
Yang pelik2 berlaku dgn lelaki Malaysia skrg....
Quote forumcari777 20-1-2017 03:06 PM
harkktuih replied at 20-1-2017 02:13 PM
Mesti tgh kencing tetiba terstim

suka imiginasi ko memang lawak
Quote Loloq89 20-1-2017 03:16 PM
asal skrg sume tote nk sangkut2?
Quote kentel 20-1-2017 03:18 PM
ko buat apa ni????? fleshlight kaaaa?????
Quote ronapink 20-1-2017 03:39 PM
kes malas nak gi tandas ke..

Lihat semua komen(72)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 12:14 AM GMT+8 , Processed in 0.075865 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top