CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gara-gara Gila Seks, Pemuda Tunjuk Kemaluan Di FB Budak Perempuan

13-1-2017 12:16 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 21419| Komen: 263

Description: Tindakan seorang lelaki yang dipercayai gila seks dengan mengganggu dan menunjukkan kemaluannya terhadap seorang budak perempuan dengan menghantar gambar kemaluannya menerusi Facebook (FB) di Sungai P ...


Tindakan seorang lelaki yang dipercayai gila seks dengan mengganggu dan menunjukkan kemaluannya terhadap seorang budak perempuan dengan menghantar gambar kemaluannya menerusi Facebook (FB) di Sungai Pusu, Gombak, Rabu lalu mengundang parah apabila dia ditahan. 


Memetik laporan Harian Metro, kejadian berlaku kira-kira jam 10 pagi disedari oleh ayah kepada mangsa tersebut selepas membuka mesej yang diterima dalam akaun FB milik anaknya.

Menurut ayah mangsa, gambar itu diambil secara swafoto yang menunjukkan kemaluan lelaki terbabit. 

“Terkejut dengan mesej terbabit, ayah kanak-kanak itu kemudian terus membuat laporan polis di Balai Polis Gombak kira-kira 1 tengah hari.” 

Susulan itu gambar dan mesej lucah suspek dikatakan menjadi tular di laman sosial, suspek berusia 20-an itu kemudian berjaya ditahan kira-kira jam 6 petang pada hari itu juga. 


Sementara itu, Ketua Polis Daerah Sentul Asisten Komisioner R Munusamy mengesahkan kejadian apabila dihubungi pemberita dan siasatan masih lagi dijalankan.- CARI

sumber foto: Harian Metro 

32

Bagus
24

Marah
31

Terkejut
33

Sedih
28

Lawak
38

Bosan

Friends Rank (186 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosasa 13-1-2017 10:03 AM
mana swafoto itu ?



Quote framecermin 13-1-2017 10:05 AM
Bagus ayah budak perempuan tu cepat bertindak..
Quote cocorex 13-1-2017 10:06 AM

jgn gelojoh sgt kaka..
Quote nuryakmal 13-1-2017 10:06 AM
tanya la anak sekali ada bg swafoto ke tak
Quote qronaldo7 13-1-2017 10:08 AM
alaa. sian laki tu. pic kne tgk dek ayah ppuan
Quote cicicumel 13-1-2017 10:12 AM
Swafoto selfi
Viral jadi tular
Buruk nau
Quote Nenasketum 13-1-2017 10:22 AM
Saiko betullah. Paedo kot
Quote CrowneGlory 13-1-2017 10:23 AM
senang sgt tgk porn...gitulah
Quote kentel 13-1-2017 10:25 AM
@Syd takde ke gambo nye
Quote putehkundor 13-1-2017 10:26 AM
konfiden jah hantar....harap2 nalla la...kalau tak buat malu jah
Quote kentel 13-1-2017 10:26 AM
cicicumel replied at 13-1-2017 10:12 AM
Swafoto selfi
Viral jadi tular
Buruk nau

ok je bahasa2 tu..smua bahasa melayu kot? unless kita nak jadi indon, so boleh la nak direct translate english ke bm
Quote kukulangau 13-1-2017 10:27 AM

aku dah agak dah the moment aku baca tajuk thread neh
Quote supernaturalee 13-1-2017 10:28 AM
yg pablo tu ok je






Quote prettyuglybabe 13-1-2017 10:33 AM
berapa tahun anak dia tu yang dibenarkan ada fb?
dia check tak entah-entah gambar anak dia pun dah terlepas ke mana-mana..
Quote Modngengade 13-1-2017 10:33 AM

kak ros....kalau sekadar saiz 2B usahlah kemaruk sgt nak menengok gambar yer....bak makan putik cili pada sajork

Quote rospinki 13-1-2017 10:35 AM
mcmna anak dia dh ada fb..klu tk aktif tkan org tu antar gmbr anu.

Quote qronaldo7 13-1-2017 10:35 AM

xpe sis. die mewakili acik2 yg mendambakan habuan pagi jumaat
Quote Bedah.Cun 13-1-2017 10:42 AM
Bagi maak fb jatey tue? Mak nak evaluasi size pencil ittue?
Quote sebu 13-1-2017 10:43 AM
qronaldo7 replied at 13-1-2017 10:35 AM
xpe sis. die mewakili acik2 yg mendambakan habuan pagi jumaat

Forum pun ada kata mereka

Lihat semua komen(263)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.054060 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top