CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Akibat Kemurungan, Wanita Maut Terjun Dari Tingkat 11 Pangsapuri

3-11-2016 06:18 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5599| Komen: 21

Description: Seorang wanita berbangsa Cina, Goh Choon Hui ditemui mati dalam keadaan tertiarap dan berlumuran darah di atas jalan berhampiran tempat letak kereta.

Seorang wanita berbangsa Cina, Goh Choon Hui ditemui mati dalam keadaan tertiarap dan berlumuran darah di atas jalan berhampiran tempat letak kereta.

Memetik laporan Harian Metro, mangsa yang merupakan seorang pekerja salon dipercayai mengalami 'kerisauan' sejak beberapa hari lalu bertindak terjun dari tingkat 11 pangsapuri di Lebuh Maccalum, Georgetown, Pulau Pinang 6.30 pagi tadi.

Kejadian yang berlaku itu difahamkan benar-benar mengejutkan seluruh ahli keluarganya kerana tidak mempercayai dia akan bertindak sedemikian rupa.

Ketika kejadian, mangsa dikatakan meletakkan kerusi di tepi balkoni sebelum terjun tanpa disedari ibu dan bapanya yang ketika kejadian sedang tidur.

Mayat mangsa kemudian dihantar ke Hospital Pulau Pinang (HPP) untuk bedah siasat bagi mengetahui punca kematian.- CARI

sumber foto: http://assets.hmetro.com.my/


23

Bagus
21

Marah
21

Terkejut
20

Sedih
15

Lawak
31

Bosan

Friends Rank (131 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cap_ayam 3-11-2016 06:35 PM
Tingginyaaa
Quote adelea 3-11-2016 06:36 PM
Penang darul suicide !  
Quote honeybee1802 3-11-2016 06:43 PM
Adus penang lgk.....life in penang is so suck???!!!
Quote kuzaime 3-11-2016 06:50 PM
Penang again..
X nak timbulkan isu tmpat..tp mmg skrg ramai hidup dlm tekanan..yg x kuat iman yg x pikir panjang, mmg nekad bunuh diri terus..
Quote jazaa100 3-11-2016 08:15 PM
hutang along ke?.....
Quote FARRAZOOL 3-11-2016 09:13 PM
Rip....
Quote FARRAZOOL 3-11-2016 09:13 PM
Rip....
Quote shamsadis 3-11-2016 09:23 PM
Dari susahkan orang baik bunuh diri
Quote shamsadis 3-11-2016 09:23 PM
Dari susahkan orang baik bunuh diri
Quote shamsadis 3-11-2016 09:23 PM
Dari susahkan orang baik bunuh diri
Quote EvieWanKenobi 3-11-2016 09:30 PM
jalan singkat..
Quote Bedah.Cun 3-11-2016 09:32 PM
Hagaknye dia tension kot dengan kes minyak naik harga tue
Quote InVendeTTa 3-11-2016 10:06 PM
ahso..why lor?think too much about money is it?apsal x terjun penang bridge mcm brader rokok seludup tu?at least xyah cleaner kena sental n org lain value umah jatuh
Quote tagas 3-11-2016 10:11 PM
Melayu sakai dah

Cina sepet dah

Keling penang bila lg nak bunuh diri
Quote Bm7add9 3-11-2016 10:37 PM
tagas replied at 3-11-2016 10:11 PM
Melayu sakai dah

Cina sepet dah

Keling penang idop bahagia takde masalah kewangan. Diorang kaya okeh, kedai mamak berduyun2 pelancong 24 jam.
Quote sepertiitu 3-11-2016 11:05 PM
too many suicide lately.. kerajaan tolonglah ambik serious sikit pasal mental health.. depression bahaya kot..
Quote SANKURIANG 3-11-2016 11:15 PM
Penang Darul Suicide
Quote gigahertz 3-11-2016 11:17 PM
kuzaime replied at 3-11-2016 10:50 AM
Penang again..
X nak timbulkan isu tmpat..tp mmg skrg ramai hidup dlm tekanan..yg x kuat iman  ...

kenapa lepas bunuh diri mesti nak bedah siasat? x boleh ke biar mayat tu aman damai?
Quote felinecat 3-11-2016 11:35 PM
gigahertz replied at 3-11-2016 11:17 PM
kenapa lepas bunuh diri mesti nak bedah siasat? x boleh ke biar mayat tu aman damai?

kalau xsiasat, takut kes bunuh. kang ramai campak mayat dari tempat tinggi buat2 mcm bunuj diri.tp family boleh request untk xbuat bedah siasat kan

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 10:11 PM GMT+8 , Processed in 0.062878 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top