CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Ditemui Mati Dalam Skyline Terjunam Sungai

2-12-2014 05:02 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 6101| Komen: 21

Description: Bagaimanapun, Kejadian Itu Hanya Dapat Diketahui Kira-Kira Pukul 7.30 Pagi Isnin Apabila Pekerja Itu Melihat Kesan Tayar Di Atas Tanah Dan Memutuskan Untuk Menyiasat Ke Arah Mana Ia Dipandu, Katanya.
Kesan Tayar Bawa Kepada Penemuan Kereta 'Terjun' Sungai   

Pasukan bomba dan penyelamat melakukan kerja-kerja menyelamat di tempat kejadian.


KOTA KINABALU: Perasaan ingin tahu seorang pekerja ladang menjejaki kesan tayar ke arah sungai di sebuah jalan di Beluran terjawab apabila dia menemui sebuah kereta terbabas dari jalan dan menjunam ke dalam air.

Pemandunya, Clifford Nicholas, 34, ditemui mati di tempat kejadian, berkemungkinan lemas selepas kereta Nissan Skyline yang dipandunya terjunam ke dalam sungai.

Clifford sedang memandu pulang selepas menghadiri perhimpunan keluarga di daerah Beluran apabila keretanya tergelincir dan menjunam ke dalam sungai sekitar pukul 4.30 pagi Ahad.

Ketua Polis Daerah Beluran Supritendan Sivanathan Velautham berkata pihak berkuasa percaya dia telah terperangkap dalam keretanya dan lemas.

Bagaimanapun, kejadian itu hanya dapat diketahui kira-kira pukul 7.30 pagi Isnin apabila pekerja itu melihat kesan tayar di atas tanah dan memutuskan untuk menyiasat ke arah mana ia  dipandu, katanya.

"Clifford meninggalkan seorang isteri dan seorang anak perempuan berusia tiga bulan," katanya.

Mayatnya dihantar ke Hospital Daerah Beluran untuk bedah siasat, kata Sivanathan.


Bagus
12

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
6

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Changa 2-12-2014 04:28 PM
selayak nya lah
Quote prettymanja 2-12-2014 04:29 PM
Takziah..  kes mabok & laju ke nie?
sebelom suboh bru nk blik  

Quote Simunggu 2-12-2014 04:33 PM
Changa posted on 2-12-2014 04:28 PM
selayak nya lah

kenapa kamu cakap mcm itu??..kenapa layak?? tak paham aku....
Quote Modngengade 2-12-2014 04:35 PM
Changa posted on 2-12-2014 04:28 PM
selayak nya lah

mcm mana kalau kau accident mcm tu..masuk berita kat CI ni....pastu aku komen  "selayaknyalah..."  ko suka?
you hand is faster than your brain ....i think....

@NIXAR

Quote robertocarbos 2-12-2014 04:37 PM
Modngengade posted on 2-12-2014 08:35 AM
mcm mana kalau kau accident mcm tu..masuk berita kat CI ni....pastu aku komen  "selayaknyalah..."  ...

tunggu adik ke family die kene
then org ckp
selayaknye la


Quote Modngengade 2-12-2014 04:38 PM
robertocarbos posted on 2-12-2014 04:37 PM
tunggu adik ke family die kene
then org ckp
selayaknye la

kan..kejam sgt statement....
sebelum ni pun yg teksi dihempap pokok kat jln raja chulan pun dia komen mcm tu...x berhati perut la dia ni

Quote alekxander 2-12-2014 04:39 PM
27 jam dlm tu
Quote kentel 2-12-2014 04:40 PM
sian...tinggalkan hutang kete utk family bayar
Quote kenarikelabu 2-12-2014 04:59 PM
Sana sini dia asik ckp 'selayaknya'... Tah papo...
Quote prettyuglybabe 2-12-2014 05:09 PM
4.30 pagi.. mengantuk, mabuk?
Quote wds 2-12-2014 05:35 PM
kentel posted on 2-12-2014 04:40 PM
sian...tinggalkan hutang kete utk family bayar

Bukan ke ada insuran cover semua hutang kereta jika ada berlaku kemalangan maut melibatkan pemilik kereta.

Quote outcast 2-12-2014 05:42 PM
4.30 pagi .. terbabas... jalan licin ..gelap
Quote xtahumenahu 2-12-2014 06:02 PM
kesiannya...xder org sedar...huhuhu
dibuatnya xder org perasan kesan tayar tuh
Quote CiliPadiSedap 2-12-2014 06:05 PM
Changa tu bedah cun betina murahan. Tengok pe nasib bedah cun kena tapau dengan adam juta juta. Terus senyap:lol
Quote awanearisu 2-12-2014 06:05 PM
tengok bumbung kereta seperti ada sunroof.. tapi kalau pemandu memang dah pengsan tak boleh buat apa dah..

takziah, anaknya kecil lagi..
Quote miss_bear 2-12-2014 11:14 PM
aku dengar orang cakap kalau kereta dah masuk air nak bukak pintu pun dah tak boleh sbb pressure air dari luar tolak pintu tu balik
Quote darkness 2-12-2014 11:24 PM
sabah skg ni dah 3 hari hujan. jgn tuduh melulu
Quote Clover_Hill 2-12-2014 11:32 PM
Jalan licin barangkali..

Or..


Ada balan-balan melintas jalan? mungkinkah?


Apapun takziah...
Quote penyo 2-12-2014 11:32 PM
Changa posted on 2-12-2014 04:28 PM
selayak nya lah

Ko tunggu je masa ko atau family ko akan tiba.

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 08:47 AM GMT+8 , Processed in 0.059873 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top