CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Pun Boleh! Beruang Jadi Tok Kadi Buat Pasangan Rusia Ini

2-11-2016 05:24 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7412| Komen: 21|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Pelik, tapi menarik! Kebiasaannya fokus utama dalam sesebuah perkahwinan adalah pengantin lelaki dan wanita. Namun, pasangan ini disatukan oleh seekor beruang!
Pelik, tapi menarik! Kebiasaannya fokus utama dalam sesebuah perkahwinan adalah pengantin lelaki dan wanita. Namun, pasangan ini disatukan oleh seekor beruang!



Menurut Daily Mail, Denis dan Nelya, 30, berasal dari Moscow, Russia, menjadikan beruang yang dikenali sebagai Stepan sebagai pembawa cincin mereka. Malahan, dia hadir ke majlis dengan memakai tali leher kupu-kupu berwarna hitam.

Beruang itu juga mengambil peranan 'Tok Kadi' yang menyatukan kedua-dua pasangan itu di hari yang sangat bersejarah.



"Kami tahu Stepan adalah beruang jinak, namun kami tetap mengambil langkah berjag-jaga. Kami sangat gembira impian kami tercapai.

"Ia satu pengalaman yang amat berharga dan istimewa dapat bergambar dengan Stepan. Kami akan mengigati hari bersejarah ini selama-lamanya," Kata Denis.

Jurugambar Rusia, Olga Barantseva berjaya mengabadikan saat bahagia pasangan itu bersama Stepan dalam rakaman foto yang sangat indah!


Sumber foto: Daily Mail

Beruang berketinggian tujuh kaki itu berusia 23 tahun dan merupakan beruang peliharaan pasangan kekasih Rusia, Svetlana dan Yuriy Panteleenko sejak berusia tiga tahun selepas ditemui pemburu di dalam hutan. - CARI
19

Bagus
16

Marah
11

Terkejut
16

Sedih
10

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (87 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mrizumi 2-11-2016 05:49 PM
Ow..dh bela dr kecik..jinak..
Quote lina21 2-11-2016 05:51 PM
owhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...so suwitt
Quote matchstick 2-11-2016 05:53 PM
Beruang tujuh kaki


aku duk cari mana lagi 3 kaki beruang tu
Quote minahsenget 2-11-2016 06:25 PM
sweet diabetes ptg kaki  .
Quote missinpiece 2-11-2016 06:40 PM
Comey sgt kalau x kena penampar
Quote Artemesiaa 2-11-2016 07:02 PM
Comel je dengan bow tie nya tu apa pun mesti nak kena hati2 sebab ia masih haiwan liar
Quote DeeHanania 2-11-2016 08:42 PM
Wow...comel yer stepan c beruang tu...cam nak peluk jek
Quote mdhelmi 3-11-2016 08:47 AM
sblm majlis kene bagi beruang tu kenyang dulu
Quote chinta89 3-11-2016 12:37 PM
omeyyyyyy ngat~
Quote ms.mango 3-11-2016 02:14 PM
comel beruang itu
Quote siape_aku 3-11-2016 03:21 PM
"kalau beruang itu ngap?"
"kalau beruang itu ngap, saya tinggal ngepp!"
Quote sepertiitu 4-11-2016 11:54 AM
so sweettttt. bestnyaaa dapat bela beruang. dulu time kecik kecik selalu fikir nak bela beruang, harimau tu semua
Quote mesmerize 5-11-2016 10:33 PM
pandai orang2 russia jinakkan beruang
putin presiden diorang pun siap tunggang beruang jadi transport
Quote Lolalala 6-11-2016 11:42 PM
sweetnya lahai. dapat amik gamba wedding mcm ni pun best sangat dah. pandai beruang tu posing
Quote rosa_canina 8-11-2016 09:11 AM
comel je tp seriau plk tgk...
Quote Aneem 10-11-2016 09:32 PM
Sekali dia ngap, kau pun ngep..
Quote bazinga 11-11-2016 12:59 AM
Haiii comel sgt.. Rasa nak peluk jek
Quote Tobae 14-11-2016 08:02 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Quote che-cikL 19-11-2016 05:57 PM
Edited by che-cikL at 19-11-2016 05:59 PM

23 tahun dah umur beruang tu?

Camne diaorang tahu dia umur 23 tahun.  jumpa umur 3 tahun di hutan? Camne tahu 3 thn masa jumpa tu? Ada sesiapa ada ilmu psl beruang dlm ni?

Lihat semua komen(21)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:33 PM GMT+8 , Processed in 0.092730 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top