CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4859|Reply: 21

Pun Boleh! Beruang Jadi Tok Kadi Buat Pasangan Rusia Ini

[Copy link]
Post time 2-11-2016 05:24 PM | Show all posts |Read mode
Pelik, tapi menarik! Kebiasaannya fokus utama dalam sesebuah perkahwinan adalah pengantin lelaki dan wanita. Namun, pasangan ini disatukan oleh seekor beruang!






Menurut Daily Mail, Denis dan Nelya, 30, berasal dari Moscow, Russia, menjadikan beruang yang dikenali sebagai Stepan sebagai pembawa cincin mereka. Malahan, dia hadir ke majlis dengan memakai tali leher kupu-kupu berwarna hitam.


Beruang itu juga mengambil peranan 'Tok Kadi' yang menyatukan kedua-dua pasangan itu di hari yang sangat bersejarah.







"Kami tahu Stepan adalah beruang jinak, namun kami tetap mengambil langkah berjag-jaga. Kami sangat gembira impian kami tercapai.

"Ia satu pengalaman yang amat berharga dan istimewa dapat bergambar dengan Stepan. Kami akan mengigati hari bersejarah ini selama-lamanya," Kata Denis.


Jurugambar Rusia, Olga Barantseva berjaya mengabadikan saat bahagia pasangan itu bersama Stepan dalam rakaman foto yang sangat indah!




Sumber foto: Daily Mail




Beruang berketinggian tujuh kaki itu berusia 23 tahun dan merupakan beruang peliharaan pasangan kekasih Rusia, Svetlana dan Yuriy Panteleenko sejak berusia tiga tahun selepas ditemui pemburu di dalam hutan. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2016 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ow..dh bela dr kecik..jinak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 05:51 PM | Show all posts
owhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...so suwitt
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 05:53 PM | Show all posts
Beruang tujuh kaki


aku duk cari mana lagi 3 kaki beruang tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sweet diabetes ptg kaki  .
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey sgt kalau x kena penampar
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-11-2016 07:02 PM | Show all posts
Comel je dengan bow tie nya tu apa pun mesti nak kena hati2 sebab ia masih haiwan liar
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow...comel yer stepan c beruang tu...cam nak peluk jek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-11-2016 08:47 AM | Show all posts
sblm majlis kene bagi beruang tu kenyang dulu
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 12:37 PM | Show all posts
omeyyyyyy ngat~
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 02:14 PM | Show all posts
comel beruang itu
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 03:21 PM | Show all posts
"kalau beruang itu ngap?"
"kalau beruang itu ngap, saya tinggal ngepp!"
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2016 11:54 AM | Show all posts
so sweettttt. bestnyaaa dapat bela beruang. dulu time kecik kecik selalu fikir nak bela beruang, harimau tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2016 10:33 PM | Show all posts
pandai orang2 russia jinakkan beruang
putin presiden diorang pun siap tunggang beruang jadi transport
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetnya lahai. dapat amik gamba wedding mcm ni pun best sangat dah. pandai beruang tu posing
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2016 09:11 AM | Show all posts
comel je tp seriau plk tgk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2016 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali dia ngap, kau pun ngep..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Haiii comel sgt.. Rasa nak peluk jek
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:02 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2016 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by che-cikL at 19-11-2016 05:59 PM

23 tahun dah umur beruang tu?

Camne diaorang tahu dia umur 23 tahun.  jumpa umur 3 tahun di hutan? Camne tahu 3 thn masa jumpa tu? Ada sesiapa ada ilmu psl beruang dlm ni?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.351297 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list