CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Memiliki Iras Wajah Serupa, Ratu Cantik Filipina Dikata Kembar Kepada Neelofa

2-11-2016 04:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 18189| Komen: 51|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Neelofa menang Ratu Cantik di Filipina? Wah, memang hebat Neelofa ni. Sampai ke Filipina tempa nama ya.
Neelofa menang Ratu Cantik di Filipina? Wah, memang hebat Neelofa ni. Sampai ke Filipina tempa nama ya.

Tapi korang jangan salah sangka pula ya. Sebenarnya, yang menang Ratu Cantik Filipina bukanlah Neelofa tapi sebaliknya 'kembar' kepada Neelofa.


Kembar kepada Neelofa itu bernama Kylie Fausto Verzosa dan baru berusia 24 tahun. Namun, usia bukan penggaris kejayaan seseorang.

Dengan usianya yang masih muda itu, Kylie sudah menempa nama dalam dunia pemodelan. Malah, dia merupakan wanita keenam dari Filipina yang telah dinobatkan sebagai Ratu Cantik Binibining Antarabangsa Filipina 2016. 


Sumber foto: IG Kylie Verzosa


Tak adalah nak kata 100 peratus sama, tetapi ada beberapa ketika wajahnya memang mirip Neelofa. Dan jika diperhatikan, persamaan antara kedua mereka adalah pada bahagian mata, bibir dan kedudukan tahi lalat yang terletak hampir pada tempat sama.





Adakah anda bersetuju mereka berdua memiliki iras wajah yang mirip? - CARI

60

Bagus
18

Marah
24

Terkejut
26

Sedih
48

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (201 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Levespa 2-11-2016 04:10 PM
2 gambar- yg pakai crown dan close up tongkat dagu tu ada mirip neelofa especially tang mata.. Gambar lain tak
Quote zulka 2-11-2016 04:15 PM
ada la sket
Quote paz 2-11-2016 05:10 PM
cantik lah juga, rupa pun ada iras.
Quote Artemesiaa 2-11-2016 05:21 PM
Ada le sesikit
Quote cik-jaja 2-11-2016 06:20 PM
boleh la..
Quote awekjepun 2-11-2016 06:52 PM
Iras.. filipina tu pun ada tahi lalat ke?
Quote babyleo68 2-11-2016 08:00 PM
Ade la sikit2 tapi makeup style pun lebih kurang gak
Quote bibirmerah 2-11-2016 08:16 PM
Sekali imbas nmpk seiras
Quote munchkin 2-11-2016 08:22 PM
Ada mirip. Muka ratu tu runcing. Lofa muka petak
Quote ReginaBeauty 2-11-2016 08:25 PM
Neelofa-sweet, that Philipine girl-hotty and sexy.  
Quote DeeHanania 2-11-2016 08:51 PM
Adalah skit jek persamaan,senyuman kedua2 yer sama
Quote meklalala 2-11-2016 09:15 PM
Sekali imbas ada laa..
Quote acik79 2-11-2016 09:23 PM
A'ah ada skit
Quote krustykrab 3-11-2016 08:37 AM
iras2 sazzy falak pun ada
Quote kerunai 3-11-2016 09:49 AM
haters mula panas pungkoq dah haha
Quote vanillaninja 3-11-2016 10:30 AM
I rasa Lofa lagi lawa
Quote SepatUngu 3-11-2016 01:40 PM
gambor 1st jah nmpak sama tang senyum camtu yg lain tak sama pon
Quote batmana 3-11-2016 03:22 PM
dua2 buang makeup.
confirm tarak samala.
Quote Mizlyn 3-11-2016 03:31 PM
dua2 cantek... ada la iras cikit2

Lihat semua komen(51)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:55 AM GMT+8 , Processed in 2.223159 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top