CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Model Victoria's Secret Beri Kejutan, Tampil Dengan 'Stretch Marks'!

3-11-2016 03:40 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11861| Komen: 37|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Victoria's Secret telah melancarkan gambar Jasmine Tookes yang langsung tidak disentuh atau diedit sama sekali, dan apa yang menarik, ramai yang menyukainya.
Sumber Foto:www.thesun.co.uk


Victoria's Secret telah melancarkan gambar Jasmine Tookes yang langsung tidak disentuh atau diedit sama sekali, dan apa yang menarik, ramai yang menyukainya.

Jika dilihat secara mata kasar dan melalui gambar-gambar model Victoria's Secret, sudah pastinya kita dapat melihat potongan badan mereka yang menggiurkan tetapi gambar belakang tabir semasa sesi penggambaran Jasmine ini menunjukkan bukanlah segalanya sempurna.



Dalam gambar tersebut kita dapat melihat kesan regangan akibat bersalin yang ada di pinggul sebelah kiri model jelita ini.


Gambar yang digunakan untuk kempen terbaru jenama pakaian dalam mewah tersebut menunjukkan keaslian serta menggambarkan realiti kehidupan sebenar dan bukanlah tampil dengan kesempurnaan yang hanya palsu semata-mata.

Wanita di luar sana turut memberi komen-komen yang positif berkenaan tanda regangan yang ada di dalam gambar tersebut;




Jasmine telah dipilih untuk memakai Bright Night Fantasy Bra berwarna perak yang direka oleh Eddie Borgo.

Bra yang mengambil masa selama 700 jam dan lebih dari 450 karat itu dihasilkan khusus mengikut bentuk badan Jasmine.

Pada tahun 2014, American Eagle telah berhenti menggunakan Photoshop dalam gambar kempenya dan hasil penjualan mereka meningkat sebanyak 20 peratus, dan kali ini Victoria's Secrets pula  mengikut jejak langkahnya. 

Kesimpulannya, wanita di luar sana jangan pernah berasa rendah diri dengan diri anda. Ketidaksempurnaan yang ada dalam diri itulah sebenarnya menjadikan anda seorang wanita yang sempurna. Tak begitu? -CARI

27

Bagus
28

Marah
16

Terkejut
21

Sedih
23

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (136 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 3-11-2016 04:52 PM
Yang nampak perfect tu selalunya dah dieditkan terlebih dulu sebelum dipaparkan pada umum
Quote siape_aku 3-11-2016 05:07 PM
kan....efek diorg plak dasat2..... bole pnjgkan leher...pnjg perut...bagi slim pinggang....padam celulit.... padahal...nan hado!!! kalo nak perfect skin....tgk filem Bollywood....kulit mak ai...nalarekek punye cantik n licin......celah2 peha, ketiak, every inches cantik...
Quote siskepoh 3-11-2016 06:25 PM
tapi kulit sis xedit photoshop memang licin peloles. Sorry, jgn nak jeles!!
Quote cik-jaja 3-11-2016 06:38 PM
camane nk hilangkan stretch marks tu ye??
Quote imransulaiman 3-11-2016 07:20 PM
Gambar para peserta GV3 pun tak diedit tau!
Quote ira79 4-11-2016 11:37 AM
cik-jaja replied at 3-11-2016 06:38 PM
camane nk hilangkan stretch marks tu ye??

stretch mark nih luka pada kulit akibat regangan yg melampau. so.. kena anggap dia mcm luka terpotong ke ape la. hampir mustahil nak ilangkan, tapi boleh disamarkan ikut tahap penyembuhan.. mcm luka jatuh masa kecik tu, ade yg dah ilang 100%, tapi ade yg mcm ader lg kan? camtu la.

in short, stretch mark nih tak bleh ilang. toksah terpedaya dgn krim sapu atau pemakanan mana2. kena cegah sblm kena jer.
Quote RatuDunia94 4-11-2016 11:42 AM
Jd model ni mmg nmpak mcm glamour.. Tp seksa dik oi.. Hilang nikmat makan sedap2.. Berat naik sikit je siap la kena marah dgn agensi.. Tp ok la dorang pon dibayar berjuta2 utk kekal ramping..
Quote rinur123 4-11-2016 02:02 PM
Nobody perfect ..
Quote kukukatablog 4-11-2016 08:49 PM
Jasmine ni body mmg mantop,
teringat di cakap,
i work out 7 days a week,
sometimes twice a day....
pengsan dengor....
Quote Levespa 4-11-2016 10:40 PM
Toned and lean body dia.. Ni baru cantik.. Bukan mcm body retis2 malaysia yg suka tayang body kat gym2 padahal kurus lembik je
Quote mirandanicky1 5-11-2016 12:46 PM
respect yg dah bersalin tp maintain body kalahkan ank dara. ank dara pun ramai yg macam dah bersalin 12 org
Quote kibodwatriuh 6-11-2016 04:34 PM
siape_aku replied at 3-11-2016 05:07 PM
kan....efek diorg plak dasat2..... bole pnjgkan leher...pnjg perut...bagi slim pinggang....padam cel ...

Kah3

Komen ataih ni dengar boleh percaya jangan
Hang pi tengok retis Bollywood with no makeup lagi sendu dr retis Hollywood/model tanpa mekap.

Body toksah ceritalaaah
Quote SuteraPurple 6-11-2016 04:57 PM
tak ketara sangat pun
Quote siape_aku 7-11-2016 11:57 AM
kibodwatriuh replied at 6-11-2016 04:34 PM
Kah3

Komen ataih ni dengar boleh percaya jangan

hahahaha....


ye ke??? kalo dlm still photo bole la edit...kalo bergerak boleh edit seperfect itu keh???

sukati je ko gelakkan aku sebegitu....hahahaha
Quote mamapea 7-11-2016 02:20 PM
tgk wajah artis2 malaysia kt magazine dia punya edit/touch up kemain...
bila jumpa dpn2 biasa2 je pun...
Quote chinta89 7-11-2016 04:32 PM
body dia lawa.
Quote nurelle 8-11-2016 05:45 PM
paling epic haritu...
ada poster yg dorg photoshop hilang terus lutut kendall & gigi....haha



Quote fefeeling 1-1-2017 10:54 PM
Photoshop and VS mana boleh berpisah daa
Quote fefeeling 1-1-2017 10:55 PM
Retis kita lg la kaki filter apa nak heran

Lihat semua komen(37)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 01:19 AM GMT+8 , Processed in 0.088733 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top