CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Selepas Bercerai, 'Brangelina' Jual Rumah Di New Orleans

1-11-2016 05:17 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4613| Komen: 8|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Rentetan kes perceraian pasangan 'hot' Angelina Jolie dan Brad Pitt memasuki babak baru. Selepas Angelina mengajukan tuntutan cerai pada September lalu, kini keduanya mula membicarakan isu pembahagian ...
Rentetan kes perceraian pasangan 'hot' Angelina Jolie dan Brad Pitt memasuki babak baru. Selepas Angelina mengajukan tuntutan cerai pada September lalu, kini keduanya mula membicarakan isu pembahagian harta.




Dalam pada para peminat mengharapkan hubungan kedua mereka kembali bersama, Contact Music pula melaporkan mereka malah menjual rumah yang pernah didiami bersama.

Pasangan selebriti tu mengambil keputusan untuk menjual harta mereka di New Orleans French Quarter bernilai hampir RM17 juta.



Pada 2007, rumah bergaya 1830-an itu dibeli Angelina dan Brad selepas Taufan Katrina dengan harga kira-kira RM 15 juta. Di sekitar kawasan itu, Pitt juga membangunkan yayasan Make it Right untuk meningkatkan pembangunan perumahan baru di sekitar New Orleans’ Lower Ninth Ward. Rumah tiga tingkat itu memiliki lima bilik tidur, tiga bilik mandi dan dua bilik air.



Sumber foto: http://www.stuff.co.nz

Mungkinkah mereka akan turut menjual ladang anggur yang mereka beli usai mengikat janji suci mereka di situ? - CARI
20

Bagus
18

Marah
16

Terkejut
12

Sedih
9

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (99 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doublethread 1-11-2016 05:42 PM
Rumah New Orleans tu dari 2015 lagi dah put on the market. Katanya, nak cari yang " something off the beaten path down the road.” Baru sekarang terjual. Bukan jual sebab nak cerai.
Quote DeeHanania 1-11-2016 07:19 PM
Memang cantik kawasan perumahan kat situ...
Quote Ellaminy 8-11-2016 08:25 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Quote starstrucked 15-11-2016 03:01 PM
They shouldn't have divorce

______________________________________________________________________
Do not click HERE
Quote NOWORD 15-11-2016 05:04 PM
Sayangnya cerai.....
Quote miyamiyo 17-11-2016 02:46 PM
Kenapa dorang suka duduk rumah villa yang besar-besar eh. Best memangla best, tapi tak seram ke?
Quote shara154 17-11-2016 09:57 PM
Sedihnya.  Anak semua dgn angie kn

Lihat semua komen(8)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 05:00 PM GMT+8 , Processed in 0.056014 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top