CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Bengang' Dikata Dibayar Promosi Pamoga, Ini Jawapan Michael Ang

1-11-2016 03:38 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11659| Komen: 68|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: "Suka-suka cakap aku dibayar."
"Suka-suka cakap aku dibayar."

Pengarah, Michael Ang atau lebih dikenali sebagai Mike menafikan dakwaan dia didakwa dibayar untuk mempromosikan produk Pamoga Qu Puteh di konsert Gegar Vaganza yang diadakan di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA), kelmarin.


Mike menangkis dakwaan dia dibayar untuk mempromosikan produk itu dan menjelaskan keadaan sebenar melalui akaun Instagramnya.



Menurutnya, dia sudah menggunakan produk Pamoga dalam tempoh yang lama dan dia memang menyukai produk itu.

"Sejak minum Pamoga, tidur lebih lena dan bila bangun I feel fresh," katanya.

Mike mengakui moodnya menjadi tidak menentu dan mudah marah-marah jika tidak mengambil produk itu walau sehari.

Menurut Mike, isu dia dibayar untuk 'buat spot' di GV 3 adalah suatu fitnah dan tidak adil.

I tak dibayar untuk spot tu. Feeling korang,” katanya lagi.


Sumber foto: IG Michael Ang

Dalam pada itu, Mike turut menyarankan agar peminat mula mengambil produk Pamoga kerana dia memang yakin produk itu adalah bagus dan berkesan.

Kalau sesuatu berita itu belum sahih lagi kebenarannya, janganlah cepat saja mulut dan tangan berbicara kerana dikhuatiri menimbulkan fitnah. Tidak begitu? - CARI

21

Bagus
20

Marah
22

Terkejut
25

Sedih
10

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (120 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mrsLucky 1-11-2016 03:40 PM
Kalau datuk vida bagi i free...i pon akan minum tiap malam...
Quote mzzenma 1-11-2016 03:42 PM
tu pun nak sentap si gemok ni...buat dek sudah
Quote Orix 1-11-2016 03:44 PM
Iols still tak yakin.. melainkan tok vida gigih hapdet IG dia tnjuk video yg laki dia n anak2 dia minum pamoga tu n isi dalam botol pamoga tu tggal sikit bukan penuh semedang..

Spe2 tgok viva vaganza mesti kenal cik bie.. kt IG tok vida ad org komen awat cik bie tak putih pun.. x makan qu pteh keee
Quote rindusangbulan 1-11-2016 03:48 PM
aku tak berani nak makan produk2 beauty local ni
dgn research entah kemane...main claim je produk dorang tu bagus
lg 1 page pseudoscience watch kata gelaran 'Dr' yg vida dapat pun katanya di beli..spesis2 jijan seman la jugak
so uols yakin ke dgn produk vida ni?
Quote damian_lee 1-11-2016 03:51 PM
nampak sangat promot produk tak hingat ...
article pun macam MLM

puihhhh
Quote kaklehot 1-11-2016 03:53 PM
mak hayam ni mmg cepat sentap...pasan fofuler kot..#jgnkecamiolsmike
Quote MH3703 1-11-2016 03:54 PM
mengaku je lah sundal oii...
Quote MH3703 1-11-2016 03:55 PM
mrsLucky replied at 1-11-2016 07:40 AM
Kalau datuk vida bagi i free...i pon akan minum tiap malam...

...dan kamu pun akan masuk sepital suatu hari nanti sbb terkena penyakit kronik spt buah pinggang dll...try lah
Quote sipendiam 1-11-2016 03:56 PM
tak payah laa...maklong aku makan pamoga ni tiap2 hari... tup2 baru ni diabetes... sampai tahap kena cucuk insulin..

bising la kitorg..xbg dah dia makan pamoga
Quote mrsLucky 1-11-2016 03:58 PM
MH3703 replied at 1-11-2016 03:55 PM
...dan kamu pun akan masuk sepital suatu hari nanti sbb terkena penyakit kronik spt buah pinggang  ...

I nak try tapi tak nak beli....btw i cek darah untuk buah pinggang every 3 months...so takde hal...lol...
Quote mrsLucky 1-11-2016 04:00 PM
CARI-MAL replied at 1-11-2016 03:38 PM
"Suka-suka cakap aku dibayar."


Mickel ni sesuai berlakon watak komedi...tengok muka dia pon dah nak tergelak...cam saiful apek...seri wajah ada aura lucu...
Quote Glass_shoes 1-11-2016 04:01 PM
rindusangbulan replied at 1-11-2016 03:48 PM
aku tak berani nak makan produk2 beauty local ni
dgn research entah kemane...main claim je produk d ...

Katanya kalau pokcik mokcik yg sakit lutut tu  berhenti,akn sakit balik kn..so,kena sentiasa minum...lps tu manis yg amat..ntah apa la yg ditaruk dlm tu..
Quote sepitsiput 1-11-2016 04:03 PM
Orix replied at 1-11-2016 03:44 PM
Iols still tak yakin.. melainkan tok vida gigih hapdet IG dia tnjuk video yg laki dia n anak2 dia mi ...

khuenn?'sheols nk berjimba dgn anak2 kat disneyland paris pun dah separuh mati...  
Quote Glass_shoes 1-11-2016 04:03 PM
sipendiam replied at 1-11-2016 03:56 PM
tak payah laa...maklong aku makan pamoga ni tiap2 hari... tup2 baru ni diabetes... sampai tahap kena ...

Nsb la mak iols xminum dh,bru separuh je,pastu xminum dh sbb manis sgt
Quote prettyuglybabe 1-11-2016 04:04 PM
berani korang mengata aku ye????????
screen cap karang baru tau!!!!
Quote zafira 1-11-2016 04:18 PM
kawan aku pun makan pamoga ni... dia kata bila bangun pagi badan dia rasa sedap.. kalo tidak asyik penat aje... ntahlah aku pun tak tahu sedap tang mana... hari2 kat opis time lunch terbongkang tidur kat bilik file... iyalah sedap badan... sedap tidur adalah...
Quote tombolpintu 1-11-2016 04:23 PM
dapat barang free pun sama la macam dibayar...
Quote zulka 1-11-2016 04:26 PM
hensemnya dia ni, payah nk cari lelaki chinese yg hensem mcm ni...
Quote Themilo 1-11-2016 04:27 PM
zafira replied at 1-11-2016 08:18 AM
kawan aku pun makan pamoga ni... dia kata bila bangun pagi badan dia rasa sedap.. kalo tidak asyik p ...

harus diketok kepala kawan chuols dengan botol pamoga tu

Lihat semua komen(68)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:43 PM GMT+8 , Processed in 0.102036 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top