CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Destiny's Child Bagi 'Hint' Akan Bersatu Kembali Dan Buat Comeback?

2-11-2016 05:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 5021| Komen: 13|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Siapa yang tak kenal dan juga merindui kumpulan wanita paling berjaya dalam sejarah industri muzik, Destiny's Child?

Siapa yang tak kenal dan juga merindui kumpulan wanita paling berjaya dalam sejarah industri muzik, Destiny's Child?

Selepas mereka berpecah dan mengambil haluan masing-masing sejak tahun 2005, kini kumpulan yang dianggotai oleh Beyonce, Kelly dan Michelle itu ada ura-ura bakal membuat 'comeback'!

Wah! Jika ia sesuatu yang benar terjadi, pasti membuatkan para peminat histeria mendengarnya! Ini semua menjadi buah mulut orang dalam industri bila kumpulan tersebut mewujudkan laman Instagram mereka sendiri. 

Akaun rasmi untuk laman sosial tersebut telah dilancarkan minggu lalu seterusnya membuatkan ramai berteka-teki sama ada Destiny's Child akan kembali bersatu?

Bagaimanapun, Kelly telah menafikan hal tersebut pada Anugerah ELLE Women in Hollywood. 

"Kami tak pernah berbincang tentang hal tersebut. Kami hanya gembira dengan pencapaian, cinta dan haluan masing-masing," katanya. 


Berikut merupakan beberapa reaksi daripada kalangan peminat yang teruja.



Untuk rekod, kumpulan tersebut pertama kali muncul pada November 1997 dengan lagu mereka 'No,No,No' yang nampaknya hanya setahun lagi untuk ulang tahun ke-20! - CARI 




Foto: Carian google

17

Bagus
17

Marah
15

Terkejut
24

Sedih
23

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote seramado 2-11-2016 10:20 PM
Wow satu berita baik
Quote Themilo 3-11-2016 09:13 AM
allahurobbi, bila tengok gambar vontot kelly rowland tu, urut dada iols!! dah la penuh selulit, berkerak plak tu..
Quote siape_aku 3-11-2016 11:09 AM
Themilo replied at 3-11-2016 09:13 AM
allahurobbi, bila tengok gambar vontot kelly rowland tu, urut dada iols!! dah la penuh selulit, berk ...

i thinks it"s tattoo
Quote gerbera.memopad 3-11-2016 12:33 PM
Suka lagu dorang yg ni
[youtube]xWKdMmH0B-E[/youtube]

and, of course

[youtube]Wmc8bQoL-J0[/youtube]


Tapi kekadang kesian kat Kelly & Michelle asyik ter-overshadow by Beyonce.
Quote dani-rox 4-11-2016 03:15 AM

Dah apak si Beyonce yg gigeh, banyak perabih duit dan masa utk menjayakan DC sampai jatuh bankrap... haruslah dia memastikan anaknya yg jd bintang utama dlm group tuh.
Quote gerbera.memopad 4-11-2016 08:37 AM
dani-rox replied at 4-11-2016 03:15 AM
Dah apak si Beyonce yg gigeh, banyak perabih duit dan masa utk menjayakan DC sampai jatuh bankrap. ...

Ok, that make sense . Case closed .
Quote shoyuna 5-11-2016 06:29 PM
gerbera.memopad replied at 3-11-2016 12:33 PM
Suka lagu dorang yg ni



Satu lagi lagu theyols yg best.. brown eyes
Quote jiji85 5-11-2016 08:05 PM
aku baca Destiny child tp otak membayangkan TLC..
Quote Fawziya 31-3-2017 03:04 PM
good post, a lot of interesting photos
192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1
Quote Sayaaa 2-4-2017 08:30 AM
kesian kt mmber lain. beyonce >>
Quote Aaradhya 6-2-2018 08:24 PM

Good and Awesome very informative thank you for sharing  get knowledge
best wireless routers


Quote Artemesiaa 7-2-2018 12:38 PM
So musim masing2 gigih nak buat comeback nampakmya aritu Spice Girls ni DC pulak.
Quote samasam90 7-2-2018 05:43 PM
waktu ne beyonce sangatlah yer marhaen.. sekarang dah goddess, royal gittuh..

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 06:21 PM GMT+8 , Processed in 0.215821 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top