CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3843|Reply: 13

Destiny's Child Bagi 'Hint' Akan Bersatu Kembali Dan Buat Comeback?

[Copy link]
Post time 2-11-2016 05:30 PM | Show all posts |Read mode


Siapa yang tak kenal dan juga merindui kumpulan wanita paling berjaya dalam sejarah industri muzik, Destiny's Child?


Selepas mereka berpecah dan mengambil haluan masing-masing sejak tahun 2005, kini kumpulan yang dianggotai oleh Beyonce, Kelly dan Michelle itu ada ura-ura bakal membuat 'comeback'!


Wah! Jika ia sesuatu yang benar terjadi, pasti membuatkan para peminat histeria mendengarnya! Ini semua menjadi buah mulut orang dalam industri bila kumpulan tersebut mewujudkan laman Instagram mereka sendiri.


Akaun rasmi untuk laman sosial tersebut telah dilancarkan minggu lalu seterusnya membuatkan ramai berteka-teki sama ada Destiny's Child akan kembali bersatu?


Bagaimanapun, Kelly telah menafikan hal tersebut pada Anugerah ELLE Women in Hollywood.

"Kami tak pernah berbincang tentang hal tersebut. Kami hanya gembira dengan pencapaian, cinta dan haluan masing-masing," katanya.


Berikut merupakan beberapa reaksi daripada kalangan peminat yang teruja.








Untuk rekod, kumpulan tersebut pertama kali muncul pada November 1997 dengan lagu mereka 'No,No,No' yang nampaknya hanya setahun lagi untuk ulang tahun ke-20! - CARI








Foto: Carian google


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2016 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow satu berita baik
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 09:13 AM | Show all posts
allahurobbi, bila tengok gambar vontot kelly rowland tu, urut dada iols!! dah la penuh selulit, berkerak plak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 11:09 AM | Show all posts
Themilo replied at 3-11-2016 09:13 AM
allahurobbi, bila tengok gambar vontot kelly rowland tu, urut dada iols!! dah la penuh selulit, berk ...

i thinks it"s tattoo
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2016 12:33 PM | Show all posts
Suka lagu dorang yg ni


and, of course




Tapi kekadang kesian kat Kelly & Michelle asyik ter-overshadow by Beyonce.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2016 03:15 AM | Show all posts

Dah apak si Beyonce yg gigeh, banyak perabih duit dan masa utk menjayakan DC sampai jatuh bankrap... haruslah dia memastikan anaknya yg jd bintang utama dlm group tuh.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-11-2016 08:37 AM | Show all posts
dani-rox replied at 4-11-2016 03:15 AM
Dah apak si Beyonce yg gigeh, banyak perabih duit dan masa utk menjayakan DC sampai jatuh bankrap. ...

Ok, that make sense . Case closed .
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2016 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 3-11-2016 12:33 PM
Suka lagu dorang yg ni



Satu lagi lagu theyols yg best.. brown eyes
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2016 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
aku baca Destiny child tp otak membayangkan TLC..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 03:04 PM | Show all posts
good post, a lot of interesting photos
192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2017 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian kt mmber lain. beyonce >>
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 08:24 PM | Show all posts

Good and Awesome very informative thank you for sharing  get knowledge
best wireless routers


Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 12:38 PM | Show all posts
So musim masing2 gigih nak buat comeback nampakmya aritu Spice Girls ni DC pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
waktu ne beyonce sangatlah yer marhaen.. sekarang dah goddess, royal gittuh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85596 Replies : 204
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 36003 Replies : 111
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33405 Replies : 231
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14890 Replies : 19
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92925 Replies : 1185
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85843 Replies : 3847
Peniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special’ Campur Ais Krim Berharga RM6.Anda berminat?
YgBenarPeniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special
Views : 6089 Replies : 3
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40229 Replies : 331
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87552 Replies : 34
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36139 Replies : 44

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 02:36 AM GMT+8 , Processed in 0.409743 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list