CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Robbie William Akui Pernah Rancang Tidak Sesekali Akan Berkahwin

31-10-2016 01:31 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 4353| Komen: 17|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Penyanyi Robbie William dikatakan pernah bersumpah pada dirinya untuk tidak sesekali berkahwin dan juga mempunyai anak.

Penyanyi Robbie William dikatakan pernah bersumpah pada dirinya untuk tidak sesekali berkahwin dan juga mempunyai anak. 

Pelantun lagu 'Better Man' itu berkata tidak dapat membayangkan kehidupannya tanpa isteri, Ayda Field and dua anak mereka Theodora, 4 dan Charlton, 2. 

Bercakap kepada Irish Times, Robbie berkata, "Saya pernah berjanji dengan diri sendiri untuk tidak sesekali pun berkahwin dalam kehidupan ini. 

"Ini terjadi selepas saya melihat ramai orang di sekeliling yang tidak bahagia dengan perkahwinan dan saya tak mahu ia juga terjadi pada diri saya."

"Namun, lihatlah kini saya mempunyai isteri kesayangan dan dua orang anak, saya kini berasa lebih bahagia daripada apa yang pernah saya bayangkan!"

Bukan itu sahaja, bapa berusia 42 tahun itu percaya pengalaman sebagai bapa telah merubah dirinya dan memberi makna baru kepada kehidupan ini.


Bagaimanapun, Robbie bakal berjauhan dengan anak-anaknya bila dia baru sahaja mengumumkan konsert jelajahnya di UK dan Eropah. 

Tak mengapalah, untuk rezeki dan masa depan anak-anak juga kan! - CARI 


Foto: Carian google
7

Bagus
16

Marah
4

Terkejut
12

Sedih
7

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 31-10-2016 02:28 PM
Ehhh i tot he is gayy
Quote Gadis_sarawak 31-10-2016 02:38 PM
ngeh..ngeh..ngeh..baca citer Robie William ni teringat schoolmate aku seorang budak yang baik dan alim, dulu bukan main cakap tak nak kahwin awal la apela..sekali dia yang paling awal kahwin..
Quote FARRAZOOL 31-10-2016 03:43 PM
Minat kat suara dia...
Quote batman_2007 31-10-2016 08:25 PM
Betterman antara lagu tersedap dlm dunia ni
Quote seramado 1-11-2016 01:54 AM
Laaa br 42 umur dia
Quote BebeQ 1-11-2016 11:51 AM
i  penah suka sangat2 dengan beliau dolu2. walaupun bad boy tapi tetap la suka.
Quote wadiunong 1-11-2016 04:38 PM
batman_2007 replied at 31-10-2016 08:25 PM
Betterman antara lagu tersedap dlm dunia ni

yup. banyak lagu2 dia yg best2, Better man, Eternity
Quote shanshero 2-11-2016 11:15 AM
imej robbie suka tungeng2 bontot dan beliak2 mata. sekarang dah tua camne lak identiti dia
Quote -electrifying- 2-11-2016 12:36 PM
ala kjap je kan
Quote doublethread 2-11-2016 04:32 PM
George Clooney pun penah cakap koserrrr nak kawen. Tup2 jumpa Amal terbukak pulak hati heols nak buat bini
Quote gerbera.memopad 3-11-2016 01:25 PM

Kan! I thought so too
Quote ogata 4-11-2016 12:59 PM
he ol pernah date dgn gary spice girl kan.
Quote Ellaminy 8-11-2016 08:25 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Quote robinmosby 12-11-2016 06:23 PM
Celebrity crush masa zaman sekolah dulu. Bad boy sangat
Quote ninja boy 12-11-2016 08:50 PM
minat suara n vokal beliau termasuk kump take that,  byak lagu sedap didengar sepanjang zaman. suara yg unik

Quote Sayaaa 5-4-2017 02:44 PM
he's still young. ingatkn dh kerepot

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:04 PM GMT+8 , Processed in 0.115183 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top