CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Awas, Jangan Tergoda! Inilah Dia Lelaki Paling Cantik Di Thailand!

1-11-2016 12:57 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 22555| Komen: 74|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Sekali pandang, malah dua kali pandang pun tidak dapat dinafikan yang pemilik nama Yoshi ini mempunyai rupa paras yang sangat jelita dan comel!
Sumber Foto: IG Yoshi Rinrada


Sekali pandang, malah dua kali pandang pun tidak dapat dinafikan yang pemilik nama Yoshi ini mempunyai rupa paras yang sangat jelita dan comel!

Mempunyai kulit yang putih melepak, tubuh lansing bak model, bentuk mata bundar yang dapat membuatkan sesiapa pun terpana bila memandangnya, pendek kata kesempurnaan memang miliknya.


Wanita lain pastinya cemburu dengan pakej yang dimilikinya namun siapa sangka, di sebalik kesempurnaan dirinya, Yoshi sebenarnya adalah seorang lelaki.

Hancur harapan lelaki bila mendengarkan perkara ini tetapi yang pastinya Yoshi digelar sebagai lelaki paling cantik oleh Media Thailand.

Tidak hairanlah gambar-gambarnya menjadi viral dan tersebar luas di dunia maya. Dia menjadi popular selepas memenangi sebuah pertandingan ratu cantik pondan sewaktu masih bergelar pelajar lagi.



Walau bagaimanapun, Yoshi mengatakan yang dia belum lagi melakukan pembedahan mengubah kelamin dan paling menarik, kecantikan yang dimilikinya itu adalah semulajadi kecuali bahagian bibirnya sahaja yang sudah diubah melalui pembedahan.

Wajahnya sering kali dijadikan hiasan dalam majalah Thailand, selain menjadi model komersial dan menjadi duta produk.

Dia juga muncul membintangi siri drama TV 'Love Sick' dan dijangka muncul pula dalam filem.


Yoshi yakin benar dirinya adalah seorang perempuan malah sejak kecil lagi dia sudah membesar bersama-sama ramai kanak-kanak perempuan di sekelilingnya.

Menyentuh tentang perancangan masa hadapan, dia belum lagi membuat keputusan samada mahu mengubah alat kelaminnya atau pun tidak dan mengatakan ianya bergantung kepada haluan hidupnya kelak. -CARI
27

Bagus
30

Marah
31

Terkejut
38

Sedih
33

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (189 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 1-11-2016 01:46 PM
belum buang ciknek, tapi confident over the top ya kau dekk pakai bikini two piece kat pantai.. lipat belalai ke belakang ke??
Quote CrowneGlory 1-11-2016 01:49 PM
sejujurnya mmg cantik yg amat... compare pondan msia & kokesen ...ya ampun bedah pun maintain cam jantan...
Quote zameyla 1-11-2016 01:49 PM
Themilo replied at 1-11-2016 01:46 PM
belum buang ciknek, tapi confident over the top ya kau dekk pakai bikini two piece kat pantai.. lipa ...

haha....
Quote AmandaRollins 1-11-2016 02:01 PM
Pic no 2 nmpk ckt ciri2 keponenan..
Quote brown_pupil 1-11-2016 02:10 PM
pondan2 ni cun mcm mana pun, still xde kelebihan 'mengandung' mcm wanita..
Quote Artemesiaa 1-11-2016 03:31 PM
Apa pun dalaman tetap tak akan boleh sama
Quote princessjay 1-11-2016 03:44 PM
siyes cantik.. mcm xcaye je cantik mcm ni actually lelaki.. manelah lelaki straight xcair..huhu
Quote JeNaB_PopPop 1-11-2016 03:45 PM
lawanyeeeee.....lagi lawa dari popuan betul. hahahaha
Quote applemy 1-11-2016 04:01 PM
brown_pupil replied at 1-11-2016 02:10 PM
pondan2 ni cun mcm mana pun, still xde kelebihan 'mengandung' mcm wanita..

Betul.. statement kukuh skali

Lagi pun, best ke jolok2 cikpek palsu, ratah buah plastik ni??
Quote spiderman80 1-11-2016 04:07 PM




Quote brown_pupil 1-11-2016 04:30 PM
applemy replied at 1-11-2016 04:01 PM
Betul.. statement kukuh skali

Lagi pun, best ke jolok2 cikpek palsu, ratah buah plastik ni?? ...

kan.. deme berbangga tayang tetek ranum lagi besar dari pempuan ori pun, still tetek tu xleh kuarkan susu..
Quote cocorex 1-11-2016 04:33 PM
Harus la ponen2 dlm nie jeles
Quote kukukatablog 1-11-2016 04:44 PM
klo tengok komen2, acik2 kepam lebih jeles.....
Quote -electrifying- 1-11-2016 05:44 PM
cantik
Quote kibodwatriuh 1-11-2016 08:35 PM
Setelah telan hormon bertahun2, pemutih, ozone therapy, vitamin C, plastic surgery jadilah camne.

Nah tengok gambar dia masa kecik keh3 takde pun comel macam ni..
Quote ronapink 1-11-2016 08:49 PM
cantik........
Quote chazey 1-11-2016 10:10 PM
-electrifying- replied at 1-11-2016 05:44 PM
cantik

Er,  mengucap bang. Takkan gay kot?   
Quote amyza 1-11-2016 10:44 PM
Cantik lah. Breast pun sedang2 tak over nak kasi besar buah betik
Quote Mizlyn 1-11-2016 11:03 PM
Cantek doh...

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 12:00 AM GMT+8 , Processed in 0.101213 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top