CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Gagal Beri Persembahan Terbaik, Orang 'Hantar' Benda Kepada Elly Mazlein

1-11-2016 11:09 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19748| Komen: 143|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: "Nyanyian kamu ada salah tempat tadi. Tetapi feel kamu menyanyikan lagu itu okay." Itu komen Datuk Ramli MS untuk persembahan Elly Mazlein di konsert ketiga Gegar Vaganza musim ketiga (GV 3). ...

"Nyanyian kamu ada salah tempat tadi. Tetapi feel kamu menyanyikan lagu itu okay." 

Itu komen Datuk Ramli MS untuk persembahan Elly Mazlein di konsert ketiga Gegar Vaganza musim ketiga (GV 3).



Sumber foto: Carian Google

Bagaimanapun, Elly mendakwa dirinya menghidap penyakit misteri menyebabkan tumpuannya terganggu dan terlupa lirik semasa mempersembahkan lagu bergenre dangdut, Perawan Atau Janda. 

Elly mengatakan sejak minggu pertama rancangan itu berlangsung, keadaannya masih sama  walaupun selepas melakukan pemeriksaan dan mengambil suntikan sebelum persembahannya. 

"Sampai sekarang kesihatan saya tidak menunjukkan tanda-tanda akan pulih dan batuk juga masih tidak berhenti. Begitupun, saya tidak menyalahkan keadaan kesihatan sebagai punca saya gagal memberikan persembahan yang terbaik. Sebaliknya, ia berlaku mungkin kerana saya hilang fokus," katanya kepada Berita Harian Online. 



Sumber foto: IG Elly Mazlein

Atas nasihat kawan dan peminat, dia mengambil keputusan berjumpa seorang ustaz bagi mencari punca sebenar kesihatannya yang belum pulih. 

"Sebelum ini, saya juga pernah meminta seorang ustaz untuk melakukan rawatan dan saya agak terkejut apabila dimaklumkan, ada orang jauh 'menghantar' sesuatu kepada saya sejak minggu pertama pertandingan berlangsung.

"Buat masa sekarang, ustaz yang saya jumpa itu membekalkan saya dengan ayat-ayat al-Quran yang perlu dibaca bagi menghalang 'benda' itu daripada terus-terusan mengganggu," katanya lagi.

Elly bagaimanapun enggan menyalahkan sesiapa yang bertanggungjawab membuatkan dirinya menderita sakit.

Adakah benar Elly ditimpa musibah hingga menyebabkan dirinya menderita sakit, atau hanya sebagai menarik simpati juri dan peminat? Apa-apapun, semoga dia berjaya mengharungi dugaan hidup ini. - CARI
30

Bagus
36

Marah
43

Terkejut
47

Sedih
45

Lawak
32

Bosan

Friends Rank (233 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote roti_planta 1-11-2016 11:12 AM
        
Quote damian_lee 1-11-2016 11:14 AM
Quote melinda_kerr 1-11-2016 11:17 AM
so funny. ustaz tu takde nasihat ke suruh sheols berehat dr menyanyi dan begelek selain bekalkan ayat quran? dah start menyampah aku dgn minah ni.
Quote kiah_mai_pulak 1-11-2016 11:17 AM
Saka pilih yang mana, perawan atau janda?
Quote aweq_rimba 1-11-2016 11:20 AM
saka pilih janda janda lebih menggoda
Quote lazim 1-11-2016 11:24 AM
hahaha.. ustaz pon satu hal. ye ye je bekal ayat segala
Quote Nham22 1-11-2016 11:24 AM
Adehhhhh.... mcm2 hal... harap cepatlah sembuh..die menyanyi bunyi dah lain... kalau boleh tarik diri ajerlah... sebab kesihatan memamg boleh jejaskan performance sekaligus ketidakadilan berlaku...
Quote Glass_shoes 1-11-2016 11:26 AM
Errkk..nk kata faye dgn ex shuben ke yg hntr? Ampunn..
Quote Glass_shoes 1-11-2016 11:26 AM
Errkk..nk kata faye dgn ex shuben ke yg hntr? Ampunn..
Quote jefri90 1-11-2016 11:27 AM
first week hari tu apa tah alasannya? asma ke apa, second week deman. minggu 3 sihir. nahhh minggu 4 kalau persembahan menghauk lagi alasan apa lagi? ke kaklina dah standby 8 alasan utk 8 minggu gv?
Quote wookiehoney 1-11-2016 11:29 AM
YAWNNNNN
tolonglah keluarkan sheols
boring to the max.
ahkak sebak nape kak rem yg keluar last week
choiiii!
Quote cahaya_almas 1-11-2016 11:30 AM
Hrp minggu depan dia out lah...nyanyi tk sedap langsung...
Quote masdiana-ana 1-11-2016 11:34 AM
ala klau dah susah asyik sakit jer.. sila tarik diri..
Quote Star_el 1-11-2016 11:34 AM
ish bosan betulla banyak benor berita dia.
Tbh besela akan sakit ke hape, dgn dia beranak kecik, pressure pertandingan, dia pun lama dh tak nyanyi kan, straining vocal chord. Sume nak terkait misteri.
Quote masdiana-ana 1-11-2016 11:35 AM
asterok pun mcm main tipu x nak singkirkan dia..
Quote moonela 1-11-2016 11:36 AM
melinda_kerr replied at 1-11-2016 11:17 AM
so funny. ustaz tu takde nasihat ke suruh sheols berehat dr menyanyi dan begelek selain bekalkan aya ...

winnn sangat statement uolsss...
Quote MH3703 1-11-2016 11:36 AM
pprt nya pemikiran..org hantar lah,orhg buat itulah ini lah
Quote moonela 1-11-2016 11:37 AM
wookiehoney replied at 1-11-2016 11:29 AM
YAWNNNNN
tolonglah keluarkan sheols
boring to the max.

she should be out actually bukannya rem...

Quote melinda_kerr 1-11-2016 11:44 AM
moonela replied at 1-11-2016 11:36 AM
winnn sangat statement uolsss...

iols syak die mengalami tekanan dr masalah peribadi ditambah dgn tekanan masuk gv. high expectation dr hard fan sheols. paling awkward yg last die mcm xnk tinggalkan Rem sbb rasa serba salah kot.

Lihat semua komen(143)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 10:05 AM GMT+8 , Processed in 0.057974 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top