CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Running Man Sunyi Tanpa Kehadiran Gary

26-10-2016 11:46 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7486| Komen: 25|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Nampak gayanya, tiada lagi 'pasangan Isnin' (Monday Couple) dalam rancangan realiti popular Running Man.
Nampak gayanya, tiada lagi 'pasangan Isnin' (Monday Couple) dalam rancangan realiti popular Running Man.


Sumber foto: Drama Fever


Menurut Soompi kelmarin, produksi Running Man mengumumkan Kang Gary bakal meninggalkan rancangan itu. Menurut laporan pada awal tahun ini, Gary ada memberitahu bahawa dia merancang untuk mengundur diri dan memberi lebih fokus kepada bidang muzik, namun dia diminta untuk mempertimbangkan keputusan itu.

"Saya mahu luangkan lebih banyak masa untuk menghasilkan muzik dan lebih fokus untuk mendalaminya," kata Gary.


Sumber foto: All Kpop

Pihak produksi akhirnya sebulat suara menghormati keputusan Gary untuk mengundur diri kerana dia mahu beri perhatian kepada bidang muziknya.

"Kami hargai segala usaha Gary sepanjang enam tahun dia terbabit dengan Running Man sebagai salah seorang anggota tetap dan kami hormati keputusan Gary untuk mengalih fokus kepada muzik. Kami harapkan yang terbaik dan semoga dia berjaya," kata pihak produksi.

Gary telah menjadi anggota Running Man sejak Julai 2010, dan rakaman penggambarannya yang terakhir untuk rancangan realiti itu akan ditayangkan pada 31 Oktober ini.


Sumber foto: IG Running Man

Pasti ramai peminat akan merindui keletah Gary yang selalu 'blur' dan yang pasti menjadi kerinduan setiap anggota adalah tiada lagi adegan 'gaduh manja' pasangan Isninnya, Song Ji Hyo. Peminat setia rancangan Running Man, adakah anda turut merasai kehilangan Gary? - CARI
14

Bagus
9

Marah
15

Terkejut
30

Sedih
16

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote drivethru 26-10-2016 12:59 PM
Aku suka gary dgn haha.
Quote rosa_canina 26-10-2016 02:05 PM
alahaiii..dah takde gary dh

suka tgk dia sakat jihyo
Quote JpA0606 26-10-2016 02:07 PM
sedihnya.. Gary dah tak  de..
Quote DeeHanania 26-10-2016 03:15 PM
Sedih yer...ksemua yer serasi bila sorang xde,cam ada ssuatu kekurangan
Quote Cik_Andak 26-10-2016 03:37 PM
Ada pengganti Gary tak?
Quote Nt-ViruS 26-10-2016 04:10 PM
harap tak ganti la, panggil je guest tengok yang mana sesuai.

tapi sebelum ni pun gary pernah tinggalkan running man, tapi datang balik.
Quote cikyaa_aziz 26-10-2016 05:57 PM
Meroyan a gary keluar
Quote huehue 26-10-2016 07:17 PM
It's about time. Gary dah lama nak keluar sbb nak fokus music kan katanya. Lagipun, mana ada show yang bertahun tak tukar original member langsung. Biasa jelah walaupun mesti iolls mula mula tengok RM takde Gary nanti rasa pelik. Tapi tidaklah nak meroyan
Quote senduhazab 26-10-2016 07:20 PM
Janggal ler nnt sebab diorang kan dah syerasyi bersyama
Quote samsurfer 26-10-2016 07:41 PM
Dh lama x tgk running man
Quote zie_indah 26-10-2016 10:41 PM
Couple.monday....
Quote sepertiitu 27-10-2016 01:52 AM
oh my garyyyyy
Quote kumen2 27-10-2016 11:19 AM
gari dah xde....
Quote mizzacu 30-10-2016 11:22 AM
tinggal 6 org je laa
Quote MistrezHermanaz 31-10-2016 10:37 AM
mesti ji hyo sedih
Quote Gadis_sarawak 31-10-2016 11:01 AM
ala..dah xde monday couple..dan kawan gila2 haha..suka tgk runningman ni..masing2 ade personaliti masing2..
Quote Chinook 1-11-2016 03:55 PM
runnning man pon dah tak best dah....semenjak pd ni....keluar semua pun tak pe
Quote MistrezHermanaz 2-11-2016 12:42 PM
Chinook replied at 1-11-2016 03:55 PM
runnning man pon dah tak best dah....semenjak pd ni....keluar semua pun tak pe

amboi chuols..kuar semua dh xde la RM
Quote net_level 2-11-2016 01:50 PM
Bila SBS dengan Jae Suk nak buat program tema baru...
dulu family outing tema visit kampung2 pastu main game...
runningman tema urban main game...
dah tiba masa buat konsep baru

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 08:03 PM GMT+8 , Processed in 0.084735 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top