CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Netizen Terlebih Cakna, Sebar Video Neelofa 'Belanja' Lurah Dendam

26-10-2016 11:14 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 43974| Komen: 196

Description: Keserasian di antara Neelofa dan Fattah Amin dalam drama bersiri Suri Hati Mr. Pilot semakin mendapat perhatian daripada peminat drama tersebut.

Keserasian di antara Neelofa dan Fattah Amin dalam drama bersiri Suri Hati Mr. Pilot semakin mendapat perhatian daripada peminat drama tersebut.

Namun,  sejak beberapa hari lalu, sebuah video viral memaparkan sebuah babak di mana Neelofa secara tidak sengaja 'belanja' lurah dadanyaselepas tudung dipakai tersingkap secara tidak sengaja. 



Sumber foto: Youtube

Sekejap saja ia tersebar! Netizen yang cukup prihatin terhadap hal ehwal semasa terutama mengenai artis tanah air sudah pasti tidak melepaskan peluang berkongsi video itu di media sosial masing-masing.


Sumber foto: Facebook


Cekap betul mata pihak-pihak yang prihatin ini! Walaupun klip itu hanya sesaat, namun ia sudah cukup untuk menarik perhatian orang ramai. Dapat kita lihat melalui video itu bahawa Neelofa tidak sengaja membiarkan kejadian itu berlaku. Tidak mungkin dia sengaja ingin mempamerkan 'aset' berharganya bukan? Bagaimana menurut anda? - CARI
62

Bagus
57

Marah
52

Terkejut
54

Sedih
41

Lawak
62

Bosan

Friends Rank (328 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Levespa 25-10-2016 05:19 PM
Tulahh dipendekkan lagi tudung kat depan tuu..
Quote MH3703 25-10-2016 05:20 PM
pix ni sebelum ke selepas gi haji???
Quote pocongkiutss 25-10-2016 05:22 PM
Mcm edit je
Quote abcdefmy 25-10-2016 05:27 PM

http://imgur.com/a/UywH2

tengok gif ni
Quote kikuri 25-10-2016 05:29 PM
abcdefmy replied at 25-10-2016 05:27 PM
http://imgur.com/a/UywH2

tengok gif ni

terselak tanpa sengaja la tu... lenkali pakai tudung betoi betoi... xdak la terselak sana sini
Quote doublethread 25-10-2016 05:31 PM
Tak sengaja tu. Hati2 next time ya lopa ya..
Quote pocongkiutss 25-10-2016 05:33 PM
abcdefmy replied at 25-10-2016 05:27 PM
http://imgur.com/a/UywH2

tengok gif ni

Ni episod bape ni uols?

Sib baik la mata pattah amin x menghala ke situ..hahaha
Quote mrsqueen 25-10-2016 05:36 PM
dahsyatnya korang smpai zoom cenggitu
anyway lopak sebab tu ko kena labuhkan yg dpn tu bukan takat terkirai2 je shawl ko tu side tepi rimas aku menengoknya
Quote kelapaparut 25-10-2016 05:39 PM
Mcm pelacur bertudung omg
Quote zoe1511 25-10-2016 05:39 PM
pengarah atau org lain tak nampak ke? kalau dia respect lopak bertudung, takleh tegur ke and reshoot?
Quote sepitsiput 25-10-2016 05:41 PM
mungkin tiba masanya lofa meneliti kembali surah2 yg dibacanya ketika insaf dan meratap di Ikim.fm

~kak tini kepam ngefans selamanya~
Quote Levespa 25-10-2016 05:42 PM
pocongkiutss replied at 25-10-2016 05:22 PM
Mcm edit je

On second thought, I second u, memang agak pelik cleavage dia.. Mcm tak balance dengan body dia..
Quote kiah_mai_pulak 25-10-2016 05:49 PM
Amboii mak aji nk lurahan kopek
Quote pocongkiutss 25-10-2016 05:52 PM
Levespa replied at 25-10-2016 05:42 PM
On second thought, I second u, memang agak pelik cleavage dia.. Mcm tak balance dengan body dia..



Kannnn..tulah..ada sape tau ni episod berapa? Jom kite kaji betui ka tipu
Quote kikiharris 25-10-2016 05:56 PM
pocongkiutss replied at 25-10-2016 09:52 AM
Kannnn..tulah..ada sape tau ni episod berapa? Jom kite kaji betui ka tipu

ep 9,smlm punya..
memang terselak pun..tp nampak dari jauh je.
dah TT tepek zoom br perasan.kalau tak aku pon xperasan.
sebab tak koser nk menelek sangat.
Quote noraidil_06 25-10-2016 06:04 PM
Pervert! Terselak.faham tak?
Quote Nham22 25-10-2016 06:19 PM
Amboi hajjjah lopa....keke... fattah ni ntah ape2 ntah
Quote jelitayu 25-10-2016 06:20 PM
lain mcm dia punya dendam kesumat kat neelofa....perlu ke....
Quote guesswho09 25-10-2016 06:23 PM
noraidil_06 replied at 25-10-2016 06:04 PM
Pervert! Terselak.faham tak?

sabor la u...
kat dlm ni ramai yg maksum, perfect
bertuduh labuh sampai ke tumit
tapi hobi suka belek kehidupan retis
expect retis jalani idup mcm mereka  

Lihat semua komen(196)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 03:46 AM GMT+8 , Processed in 0.056240 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top