CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Shah Rukh Dan Gauri Rai 25 Tahun Percintaan Mereka Di Sepanyol

27-10-2016 12:04 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8122| Komen: 27|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Mahligai yang dibina pasangan terkenal Bollywood ini, Shah Rukh Khan dan isterinya Gauri Khan nampaknya sudah masuk tahun ke-25.

Sumber Foto: Indianexpress.com


Mahligai perkahwinan yang dibina pasangan terkenal Bollywood ini, Shah Rukh Khan dan isterinya Gauri Khan nampaknya sudah masuk tahun ke-25.

Perhubungan yang mencecah suku abad itu masih utuh bertahan dan khabarnya merpati dua sejoli ini akan menyambut hari ulang tahun perkahwinan mereka di Sepanyol.

Menurut Indian Express,  walaupun dengan jadual yang ketat dan kesibukan menjalani penggambaran di Lisbon, Portugal untuk filem The Ring sekarang ini, Shah Rukh Khan akan memastikan dirinya ada di sisi isteri untuk menyambutnya bersama.


Ramai yang membuat andaian pasangan tersebut akan menyambut hari istimewa mereka di Mumbai, India namun keputusan yang dibuat Shah Rukh dan Gauri untuk menyambutnya di Sepanyol agak mengejutkan.

Majlis tersebut telah dirancang secara teliti, tetapi kecil-kecilan dan cuma dihadiri beberapa teman rapat.

Iringan dari kumpulan muzik dijangka menjadikan majlis ringkas itu berubah romantis dan menyerikan lagi suasana.


Shah Rukh dan Gauri mengambil keputusan untuk berkahwin pada 25 Oktober 1991 selepas 8 tahun menyemai cinta.

Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Aryan (19 tahun), Suhana (16 tahun) dan Ab Ram, yang kini berusia tiga tahun.-CARI

14

Bagus
22

Marah
20

Terkejut
16

Sedih
26

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (109 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote JpA0606 27-10-2016 12:16 PM
   
Quote fazamania 27-10-2016 01:34 PM
Cantik gauri sekarang ni.
Dulu awal kemunculan SRK, agak berkerak mukanya
Quote maharani_gebu 27-10-2016 02:46 PM
SRK beragama Hindu???

Bukan dia ni Islam ke?
Quote manehnya 27-10-2016 02:46 PM
wow best nya, sambut kt spainyola wuhu untung la badan
Quote manehnya 27-10-2016 02:46 PM
wow best nya, sambut kt spainyola wuhu untung la badan
Quote ISTRIMITHALI 27-10-2016 02:55 PM
maharani_gebu replied at 27-10-2016 06:46 AM
SRK beragama Hindu???

Bukan dia ni Islam ke?

saya pun dh tersalah faham la ni ye.
pun ingat die islam..huhu
Quote azlann1981 27-10-2016 03:32 PM
SRK mmg islam tp bini dia hindu..
bini dia mmg asal2 hindu, lps kawen dgn SRK pun dia x tukar masuk islam..
Quote ira79 27-10-2016 03:48 PM
SRK mmg islam.. bini dia hindu. penulis artikel saja nak stress psl bininyer tu. rasanyer kat Indonesia pun ader org yg kawin lain2 agama.. pastu suruh anak pilih sendiri nak ikut agama mana
Quote maharani_gebu 27-10-2016 05:07 PM
ira79 replied at 27-10-2016 03:48 PM
SRK mmg islam.. bini dia hindu. penulis artikel saja nak stress psl bininyer tu. rasanyer kat Indone ...

ai plak yg stress baca info tak tepat
walaupun SRK ngaku dia Islam dan jarang amalkan agama kelahiran beliau, adelah kejam bila TT menghindukan beliau dek kerana bini beliau yg tidak pernah mengucapkan kalimah syahadah..
Quote NonaNaga 28-10-2016 12:03 AM
Elok je kekal ya walau SRK dikeliling pelbagai wanita santek...dgn scene2 yg romantik...kuat imannya mengekalkan perkahwinan hehehe tahniah srk...
Quote cutie.pie 28-10-2016 10:37 AM

tapi dulu kan ada kecoh kes kekonon srk ada skandal dengan Priyanka Chopra smpai priyanka kena boikot dengan orang2 indistri yg rapat dengan gauri.

kecoh jugak kan, macam betul je..

Quote akemini 28-10-2016 11:53 AM
cutie.pie replied at 28-10-2016 09:37 AM
tapi dulu kan ada kecoh kes kekonon srk ada skandal dengan Priyanka Chopra smpai priyanka kena boi ...

betul kot kisah ni
tapi biasala sb dah sayang gauri terima balik srk kan

mcm kes beckham n victoria
still victoria terima n maafkan


Quote Gadis_sarawak 28-10-2016 12:15 PM
wow..semakin santek gauri ni..dulu rasa cam makcik2 jah..
Quote pr3ttytw33ty 30-10-2016 07:54 PM
dulu agak pelik jgk la knp die kawen ngan gauri berkerak ( ketika tu ) walhal beribu lg yg jauh lebih jelita hatta tahap miss universe die leh dpt. tp tulah kalo dh cinta, amik ko..dh nk masuk jubli emas dh pn. eh emas ke?
Quote lynnyana 5-11-2016 11:01 AM
pr3ttytw33ty replied at 30-10-2016 07:54 PM
dulu agak pelik jgk la knp die kawen ngan gauri berkerak ( ketika tu ) walhal beribu lg yg jauh lebi ...

dia dah bercinta lama masa zaman universiti dulu..
lg gauri ini srk bg duit malabur utk isteri die bisness lanscape for house..
juta2 gak masuk duit..hahaha

kaya kaya

Quote Sazreena 8-11-2016 09:52 AM
Stok2 Karina and laki lah ni..sorang muslim and hindu. Bila ditanya kesohehan agama, dan dan serong sana sini supaya persoalan pokoknya mesti ditebang x terjawab. Canolah masa ijab tu kan. From the very beginning je dah konpius.
Quote robinmosby 12-11-2016 06:24 PM
Kalau kawon lain lain agama ni and tak convert perkahwinan tu kira tak sah kan?
Quote Pennyan 16-11-2016 10:58 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Quote miyamiyo 17-11-2016 01:50 PM
Dulu pelik awatlah si srk ni kahwin dgn gauri. Yang berlakon dgn dia lagi banyak cun cun. Cintakan..tutup saja mata hehe. Anyway selamat menyambut ulangtahun perkahwinan srk & gauri

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 08:53 AM GMT+8 , Processed in 0.064591 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top