CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Terdampar Di Tepi Pantai, Mayat Remaja Hilang Ketika Mandi Ditemui

13-10-2016 11:03 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3863| Komen: 10

Description: Susulan dilaporkan hilang petang Rabu lalu akibat dibawa arus air ketika mandi di Pantai Chenang, remaja lelaki berusia 18 tahun yang dikenali sebagai Max Ng Yik Hang mayatnya ditemui kira-kira 7.25 p ...

sumber foto: http://www.bharian.com.my/


Susulan dilaporkan hilang petang Rabu lalu akibat dibawa arus air ketika mandi di Pantai Chenang, remaja lelaki berusia 18 tahun yang dikenali sebagai Max Ng Yik Hang mayatnya ditemui kira-kira 7.25 pagi tadi.
 
Menurut Ketua Bomba Zon Langkawi, Fazdlullah Mohd Noor, mayat itu terdampar di pantai kira-kira 300 meter dari lokasi mangsa dilaporkan hilang berjaya ditemui oleh anggota bomba yang menjalankan operasi mencari sejak peatng semalam.

 "Mayat mangsa diserahkan kepada polis sebelum dibawa ke Hospital Langkawi untuk tindakan lanjut."

Bagaimanapun, dua rakannya, Jack Fong Tai Yung, 15, dan Sow Zu Hui, 16 yang mandi bersama Yik Hang berjaya diselamatkan orang ramai yang menyaksikan kejadian itu.
7

Bagus
11

Marah
12

Terkejut
19

Sedih
5

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (68 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tapayana 13-10-2016 11:49 AM
mandi waktu air pasang ke ?
Quote fishcracker 13-10-2016 12:22 PM
takziah...
Quote pooh~key 13-10-2016 12:31 PM
Muka dari ic masa umur 12 tahun ke tu sister?
Quote grouper 13-10-2016 02:02 PM
Kena rip tide ke? Ari tu kan br je ada cina mati lemas kat pantai cenang gak. Rasanya baru lg kes sblm ni. Klau kena area yg sama mmg kena rip tide la sbb dia tarik ke tgh laut. Pntai cenang ni antara yg paling popular kat langkawi so klau ad betul la rip tide ni nape xde signboard amaran yg kwsn tu bahaya..ke ada signboard tp dorg buat bodo je.. xsilap aku ada bendera merah je pasang situ kn klau  bahaya utk mandi.
Quote fifie_olin 13-10-2016 02:33 PM
geli plk nk mndi laut...ada bekas2 mayat
Quote Changa 13-10-2016 02:37 PM
masuk dalam rip current lah tuh..
anyway bapok kah sheols??
Quote missinpiece 13-10-2016 03:03 PM
Sian. Luluh hati family jumpa2 x bernyawa
Quote ronapink 13-10-2016 05:18 PM
takziah         
Quote gigahertz 14-10-2016 06:41 AM
grouper replied at 13-10-2016 06:02 AM
Kena rip tide ke? Ari tu kan br je ada cina mati lemas kat pantai cenang gak. Rasanya baru lg kes sb ...

Rip tide tu hapa sis
Quote mirandanicky1 14-10-2016 10:48 AM
Syukurlah dh jumpa

Lihat semua komen(10)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 06:40 AM GMT+8 , Processed in 0.086280 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top