CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2242|Reply: 10

Terdampar Di Tepi Pantai, Mayat Remaja Hilang Ketika Mandi Ditemui

[Copy link]
Post time 13-10-2016 11:03 AM | Show all posts |Read mode
sumber foto: http://www.bharian.com.my/



Susulan dilaporkan hilang petang Rabu lalu akibat dibawa arus air ketika mandi di Pantai Chenang, remaja lelaki berusia 18 tahun yang dikenali sebagai Max Ng Yik Hang mayatnya ditemui kira-kira 7.25 pagi tadi.

Menurut Ketua Bomba Zon Langkawi, Fazdlullah Mohd Noor, mayat itu terdampar di pantai kira-kira 300 meter dari lokasi mangsa dilaporkan hilang berjaya ditemui oleh anggota bomba yang menjalankan operasi mencari sejak peatng semalam.


"Mayat mangsa diserahkan kepada polis sebelum dibawa ke Hospital Langkawi untuk tindakan lanjut."


Bagaimanapun, dua rakannya, Jack Fong Tai Yung, 15, dan Sow Zu Hui, 16 yang mandi bersama Yik Hang berjaya diselamatkan orang ramai yang menyaksikan kejadian itu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2016 11:49 AM | Show all posts
mandi waktu air pasang ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
takziah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dari ic masa umur 12 tahun ke tu sister?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena rip tide ke? Ari tu kan br je ada cina mati lemas kat pantai cenang gak. Rasanya baru lg kes sblm ni. Klau kena area yg sama mmg kena rip tide la sbb dia tarik ke tgh laut. Pntai cenang ni antara yg paling popular kat langkawi so klau ad betul la rip tide ni nape xde signboard amaran yg kwsn tu bahaya..ke ada signboard tp dorg buat bodo je.. xsilap aku ada bendera merah je pasang situ kn klau  bahaya utk mandi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 02:33 PM | Show all posts
geli plk nk mndi laut...ada bekas2 mayat
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-10-2016 02:37 PM | Show all posts
masuk dalam rip current lah tuh..
anyway bapok kah sheols??
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian. Luluh hati family jumpa2 x bernyawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2016 05:18 PM | Show all posts
takziah         
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 13-10-2016 06:02 AM
Kena rip tide ke? Ari tu kan br je ada cina mati lemas kat pantai cenang gak. Rasanya baru lg kes sb ...

Rip tide tu hapa sis
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Syukurlah dh jumpa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 10:50 AM GMT+8 , Processed in 0.178790 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list