CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tambang Percuma Laluan LRT Kelana Jaya Selama 3 Hari, Mulai 13 September!

9-9-2016 05:50 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5648| Komen: 30

Description: Sebagai menghargai kesabaran pengguna yang berdepan kesulitan berikutan gangguan perkhidmatan yang berlaku, Prasarana Malaysia Berhad (PRASARANA) menawarkan tambang percuma tiga hari mulai 13 Septembe ...
Oleh : TS LOO


sumber foto: bharian.com.my


Berikutan kebelakangan ini, Perkhidmatan Sistem Transit Aliran Ringan (LRT) sering bermasalah menyebabkan ramai pengguna pengangkutan awam berkenaan rasa amat tidak puas hati.

Justeru, sebagai menghargai kesabaran pengguna yang berdepan kesulitan berikutan gangguan perkhidmatan yang berlaku, Prasarana Malaysia Berhad (PRASARANA) menawarkan tambang percuma tiga hari mulai 13 September ini kepada pengguna sistem Transit Aliran Ringan (LRT) bagi semua Laluan LRT Kelana Jaya.

Pengumuman perkara itu dibuat oleh Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan PRASARANA, Datuk Azmi Abdul Aziz dalam satu sidang media sebentar tadi.


Jelas Datuk Azmi Abdul Aziz, semua pengguna LRT boleh menikamti perkhidmatan LRT secara percuma tanpa ada had masa, mana-mana tiga hari seperti yang dinyatakan iaitu 13-15 September. - CARI


sumber berita : Bernama
23

Bagus
18

Marah
18

Terkejut
18

Sedih
12

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (115 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matamata 9-9-2016 05:56 PM
Terima kasih
Quote iu12 9-9-2016 06:04 PM
Okay nak naik lrt selama 3 hari. Hihihi
Quote idakamaruddin 9-9-2016 07:20 PM
bg free sekali time free tu pn rosak jugak cane?

Quote sura_suri 9-9-2016 07:27 PM
Yeayy!! itu mcmla... muahciket
Quote highcastle 9-9-2016 08:07 PM
idakamaruddin replied at 9-9-2016 07:20 PM
bg free sekali time free tu pn rosak jugak cane?

Dia bagi keretapi............
Quote little_sis 9-9-2016 08:19 PM
ok ler tuh... harap lps ni x jadi lagi la..
Quote shi_jewel 9-9-2016 08:26 PM
Okla tu..cara diorg minta maaf kt public...
Punch card merah sape nk jwb sob sob
Quote Tapayana 9-9-2016 08:33 PM
jap...jap kalau dari gombak ke putra height tu kena bayar jgk ke ?

kan stesen kelana jaya bukan lagi final stesen KJ-Gombak. konfius ni
Quote sambaldurian 9-9-2016 09:01 PM
Tapayana replied at 9-9-2016 08:33 PM
jap...jap kalau dari gombak ke putra height tu kena bayar jgk ke ?

kan stesen kelana jaya bukan  ...

Putra lrt  = dgn laluan kelana jaya. Guna nama lama je. Xyah pening2 tmbah putra height. Sbb star lrt aka. Laluan ampng/sri petaling tu pun smpi putra height
Quote purpledesire 9-9-2016 09:29 PM
hah..tau takut..huhuu
Quote AbukRokok 9-9-2016 09:35 PM
hmmm xmerasa la mcm ni sebab cuti raya
apa pun terima kasih la
Quote isoflavone 9-9-2016 09:43 PM
Tq         
Quote cikputih15 9-9-2016 10:55 PM
lama x ke klcc. blh la ni baik lrt
Quote Kerangbusuk 9-9-2016 11:42 PM
Tolong la improve services.. Kesian gila org yg kejar punchcard pagi2
Quote sukacactus 10-9-2016 12:03 AM
Bangla je la yg penuh nnt
Org cuti raya sambung sampai hari malaysia
Quote hanisbunny 10-9-2016 07:10 AM
mohon panjangkan promosi hingga ke akhir bulan... boleh2 Iolls save duit minyak n naik lrt jah bulan ni..
Quote adeqbun 10-9-2016 08:44 AM
CARI-LTS replied at 9-9-2016 05:50 PM
Oleh : TS LOO


Time ramai cuti..bagus btol counter mslh gini..ptt free sebulan la samdol
Quote kucingsenyum 10-9-2016 11:18 AM
macam tak berbaloi. ramai ambil cuti raye mase tu. 3 hari je? buatlah seminggu. tambang dah naik tapi service tak naik2 lagi.
Quote Modngengade 10-9-2016 03:32 PM
Alhamdulillah....kakak gumbira dgn berita ini

Lihat semua komen(30)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 10:15 AM GMT+8 , Processed in 0.108909 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top