CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tunggu Kenyataan Bapa Saya Berhubung Isu Parti Baharu- Mukhriz Mahathir

14-7-2016 11:45 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4111| Komen: 15

Description: "Semuanya masih dalam perbincangan, ianya terlalu awal untuk saya sahkan pembabitan dalam mana-mana parti politik baharu, begitu juga penubuhannya seperti yang diperkatakan."- Mukhriz Mahathir ...
Oleh : TS LOO


sumber foto: google image


"Semuanya masih dalam perbincangan, ianya terlalu awal untuk saya sahkan pembabitan dalam mana-mana parti politik baharu, begitu juga penubuhannya seperti yang diperkatakan."

Memetik laporan Sinar Harian, demikian kenyataan bekas Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mukhriz Mahathir berhubung berita yang mengaitkan beliau bersama bapanya iaitu Tun Mahathir dan Tan Sri Muhyiddin Yassin yang sedang dalam pertimbangan menubuhkan parti baharu bakal diterajui bapanya itu.   

Namun, beliau tidak menolak kemungkinan ada pengumuman akan dibuat oleh Mahathir dan Muhyiddin dalam masa terdekat ini.

"Tunggu kenyataan rasmi daripada Tun kerana keputusan itu nanti adalah satu pilihan terbaik daripada kami sebagai ahli parti yang dipecat." 


Tegas Mukhriz yang kini berada di London, sebarang keputusan yang dicapai hasil perbincangan antara beliau, bapanya dan Muhyiddin, dia akan beri sokongan sepenuhnya. 

Hari ini, Mahathir akan mengadakan mesyuarat dengan beberapa pemimpin Pakatan Harapan di Yayasan Kepimpinan Perdana di Putrajaya, dipercayai bagi berbincang mengenai menubuhkan parti baharu dalam usaha menumbangkan Barisan Nasional pada pilihan raya umum akan datang.- CARI




3

Bagus
5

Marah
2

Terkejut
10

Sedih
3

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote namirulmukminin 14-7-2016 11:50 AM
Tegas Mukhriz yang kini berada di London, sebarang keputusan yang dicapai hasil perbincangan antara beliau, bapanya dan Muhyiddin, dia akan beri sokongan sepenuhnya.

Dalam2 dah takde jawatan pon sampai ke London jugak ko yek..
Quote oppol 14-7-2016 12:28 PM
Gila jawatan korang ni semua,main tubuh2 parti baru.parti sampah yang dah ada tak nak joint,berebut-rebut nak rompak wang negara.:
Quote harimau76 14-7-2016 12:40 PM
parti org2 kecewa dan gila kuasa... tapi nanti berlakon baikkkk punya kunun nak bela rakyat..
Quote JpA0606 14-7-2016 01:21 PM
   
Quote ajinomotonosuga 15-7-2016 08:19 AM
pi mai tang tu
Quote -electrifying- 15-7-2016 08:52 AM
diharap ade keputusan yg rasional dan terbaik untuk rakyat...
Quote ketekodok 15-7-2016 08:57 AM
dah dah la tu.....tak cukup ke selama ni pegang kuasa......dah nak dekat 100 tahun dah umur.....
Quote uniq61 15-7-2016 09:28 AM
NAK BUAT PARTI BARU? INGAT SENANG KE MACAM BUAT PARTI PYREX? BANYAK RISIKONYA...
Quote sipendiam 15-7-2016 09:30 AM
parti tupperware sudah
Quote ffawwaz 15-7-2016 10:54 AM

hahaha..iols gelak2 je baca parti tupperware..
lama xjoin parti tu..kalau x harus sakan memborong..

~ttibe o.t
Quote sipendiam 15-7-2016 10:59 AM
ffawwaz replied at 15-7-2016 10:54 AM
hahaha..iols gelak2 je baca parti tupperware..
lama xjoin parti tu..kalau x harus sakan memborong ...

tak mahal ke? tak pernah join cuma selalu dgr je
Quote ffawwaz 15-7-2016 11:04 AM
sipendiam replied at 15-7-2016 10:59 AM
tak mahal ke? tak pernah join cuma selalu dgr je

rega ahli murah kot..
now tupperware bergabung ngn nutrimetics..hii
Quote AbukRokok 15-7-2016 11:59 AM
anak bapak...mukhriz ni pemimpin yg lemah
baik gi buat bisnes je
Quote dizzzzek 15-7-2016 12:04 PM

dasar parasit
waktu r&d kutuk proton sampai madey kuar, baru la tangan tunjuk belly good
Quote kecimpret 15-7-2016 02:48 PM
dgn faktor umo lebih 90 thn, aku expect beliau akan jd penasihat atau pengerusi dlm parti dan takkan bertanding dlm PRU

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 01:09 AM GMT+8 , Processed in 0.084094 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top