CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2092|Reply: 15

Tunggu Kenyataan Bapa Saya Berhubung Isu Parti Baharu- Mukhriz Mahathir

[Copy link]
Post time 14-7-2016 11:45 AM | Show all posts |Read mode
Oleh : TS LOO




sumber foto: google image



"Semuanya masih dalam perbincangan, ianya terlalu awal untuk saya sahkan pembabitan dalam mana-mana parti politik baharu, begitu juga penubuhannya seperti yang diperkatakan."


Memetik laporan Sinar Harian, demikian kenyataan bekas Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mukhriz Mahathir berhubung berita yang mengaitkan beliau bersama bapanya iaitu Tun Mahathir dan Tan Sri Muhyiddin Yassin yang sedang dalam pertimbangan menubuhkan parti baharu bakal diterajui bapanya itu.   


Namun, beliau tidak menolak kemungkinan ada pengumuman akan dibuat oleh Mahathir dan Muhyiddin dalam masa terdekat ini.


"Tunggu kenyataan rasmi daripada Tun kerana keputusan itu nanti adalah satu pilihan terbaik daripada kami sebagai ahli parti yang dipecat."


Tegas Mukhriz yang kini berada di London, sebarang keputusan yang dicapai hasil perbincangan antara beliau, bapanya dan Muhyiddin, dia akan beri sokongan sepenuhnya.


Hari ini, Mahathir akan mengadakan mesyuarat dengan beberapa pemimpin Pakatan Harapan di Yayasan Kepimpinan Perdana di Putrajaya, dipercayai bagi berbincang mengenai menubuhkan parti baharu dalam usaha menumbangkan Barisan Nasional pada pilihan raya umum akan datang.- CARI


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-7-2016 11:50 AM | Show all posts
Tegas Mukhriz yang kini berada di London, sebarang keputusan yang dicapai hasil perbincangan antara beliau, bapanya dan Muhyiddin, dia akan beri sokongan sepenuhnya.

Dalam2 dah takde jawatan pon sampai ke London jugak ko yek..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila jawatan korang ni semua,main tubuh2 parti baru.parti sampah yang dah ada tak nak joint,berebut-rebut nak rompak wang negara.:
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 12:40 PM | Show all posts
parti org2 kecewa dan gila kuasa... tapi nanti berlakon baikkkk punya kunun nak bela rakyat..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 01:21 PM | Show all posts
   
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 08:19 AM | Show all posts
pi mai tang tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-7-2016 08:52 AM | Show all posts
diharap ade keputusan yg rasional dan terbaik untuk rakyat...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 08:57 AM | Show all posts
dah dah la tu.....tak cukup ke selama ni pegang kuasa......dah nak dekat 100 tahun dah umur.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2016 09:28 AM | Show all posts
NAK BUAT PARTI BARU? INGAT SENANG KE MACAM BUAT PARTI PYREX? BANYAK RISIKONYA...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 09:30 AM | Show all posts
parti tupperware sudah
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 10:54 AM | Show all posts

hahaha..iols gelak2 je baca parti tupperware..
lama xjoin parti tu..kalau x harus sakan memborong..

~ttibe o.t
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 10:59 AM | Show all posts
ffawwaz replied at 15-7-2016 10:54 AM
hahaha..iols gelak2 je baca parti tupperware..
lama xjoin parti tu..kalau x harus sakan memborong ...

tak mahal ke? tak pernah join cuma selalu dgr je
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 11:04 AM | Show all posts
sipendiam replied at 15-7-2016 10:59 AM
tak mahal ke? tak pernah join cuma selalu dgr je

rega ahli murah kot..
now tupperware bergabung ngn nutrimetics..hii
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 11:59 AM | Show all posts
anak bapak...mukhriz ni pemimpin yg lemah
baik gi buat bisnes je
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 12:04 PM | Show all posts

dasar parasit
waktu r&d kutuk proton sampai madey kuar, baru la tangan tunjuk belly good
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2016 02:48 PM | Show all posts
dgn faktor umo lebih 90 thn, aku expect beliau akan jd penasihat atau pengerusi dlm parti dan takkan bertanding dlm PRU
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 02:14 PM GMT+8 , Processed in 0.088203 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list