CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Mukhriz Minta Penyokong Bertenang, Jangan Berdemonstrasi

27-1-2016 11:09 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4194| Komen: 9

Description: Datuk Seri Mukhriz Mahathir minta penyokongnya supaya bertenang dan tidak membuat kacau walaupun tidak puas hati dengan kemelut kepimpinan semasa yang boleh menyebabkan beliau kehilangan jawatan Mente ...




Susulan ada ura-ura yang mengatakan hari ini merupakan hari pelantikan Menteri Besar Kedah yang baru, Datuk Seri Mukhriz Mahathir minta penyokongnya supaya bertenang dan tidak membuat kacau walaupun tidak puas hati dengan kemelut kepimpinan semasa yang boleh menyebabkan beliau kehilangan jawatan Menteri Besar. 


Beliau berkata, hak untuk bersuara itu tetap terjamin dan ia masih boleh dilakukan dalam suasana aman dan tertib.


"Kita tidak perlu buat demonstrasi dan kekacauan kerana itu bukan cara kita. Kita masih ada hak bersuara dan ia boleh dilakukan dalam majlis seperti ini. Walaupun kecil, kita masih boleh menyampaikan isi hati kita," katanya ketika berucap di hadapan kira kira 1,000 penyokongnya di Kampung Sanglang malam kemarin.



Mukhriz dalam pada itu, membidas penentangnya yang disifatkan tiada modal untuk dijadikan senjata bagi menjatuhkannya.- CARI Infonet




sumber berita:  bharian.com.my/
16

Bagus
19

Marah
16

Terkejut
32

Sedih
43

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (147 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 27-1-2016 11:24 AM
Bagus mukhriz ni......cool je...

tak mcm muhyiddin....tak blh terima krnyataan...aku pun tak suka muhyiddin jd PM...elok disingkirkn awal-awal....


tapi mukhriz ni.....
Quote namirulmukminin 27-1-2016 11:29 AM
Kalu mukhriz disingkir, elok keluar je UMNO... Pastu next PRU bertanding calon bebas pro PAS... Kompm menang.. Pastu kalu PAS menang di Kedah, PAS pasti akan bagi laluan kpd Mukhriz utk jadi MB semula... Ok... Deal... Hadi kompom stuju.. Kalu Hadi tak stuju bg tau aku.. nanti aku pi sekeh kepala dia...
Quote scorpionkiki 27-1-2016 11:34 AM
namirulmukminin replied at 27-1-2016 11:29 AM
Kalu mukhriz disingkir, elok keluar je UMNO... Pastu next PRU bertanding calon bebas pro PAS... Komp ...

Satgi pahkrolazi buat pulak media conference... cakap mukriz tak hafal surah al mulk... tak layak jadi mb...
Quote ChildrenOfBodom 27-1-2016 11:40 AM
basah ka yg bakal ataw kemaruk sgt jd MB pasni? good luck la menguruskan negeri, dgn level education taraf longkang, dan berhadapan amarah rakyat, harap tak stress ataw mampus kena strok sebelum next PRU.
Quote namirulmukminin 27-1-2016 11:43 AM
scorpionkiki replied at 27-1-2016 11:34 AM
Satgi pahkrolazi buat pulak media conference... cakap mukriz tak hafal surah al mulk... tak layak  ...

Geng Mat Sabun memang bodoh...
Quote kakak22 27-1-2016 11:48 AM
Tolong bapak hangla mukhriz jaga proton.
Quote lindarafee 27-1-2016 12:09 PM
so, betul ke idak hari ni tuko mb?
Quote Emperor95 27-1-2016 12:11 PM
calm and steady
Quote tupaiterbang 28-1-2016 01:05 AM
[fbv]1012019738858865[/fbv]

Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 05:45 AM GMT+8 , Processed in 0.084626 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top