CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Wanita India Mati Ditetak Sehingga Tangan Putus Di Publika, KL!

7-7-2016 03:27 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 17902| Komen: 79

Description: Mangsa kematian akibat ditetak semuanya merupakan berbangsa India, salah seorang mangsa wanita yang maut ditetak sehingga tangan kanan putus.
Oleh : TS LOO



Tahap keselamatan di sekitar Lembah Klang semakin terancam!

Malam Rabu lalu, sekitar jam 11pm, berlakunya kejadian maut akibat ditetak di depan sebuah kelab malam yang bertempat di pusat membeli belah Publika, Kuala Lumpur.

Menurut Oriental Daily News, sekumpulan penjenayah bersenjata parang menyerbu masuk sebuah kelab malam berhampiran Pusat Membeli belah Publika, dan bertindak menetak dengan parang ke atas tiga pelanggan berbangsa India, sejurus kemudian bersurai dari lokasi dengan dengan pantas. 

Salah seorang mangsa wanita ditetak sehingga putus tangan kanan dan mati di tempat kejadian, seorang lagi mangsa lelaki turut maut di tempat kejadian akibat cedera parah. 

Manakala seorang lagi mangsa lelaki dikatakan juga cedera parah dan dikejar ke wad kecemasan untuk diselamatkan.


Menurut laporan, mangsa wanita merupakan juruwang bagi kelab malam tersebut, setakat ini pihak polis masih tidak mengetahui motif sebenar serangan dilakukan itu. 

Pihak polis sedang giat mengesan identiti kumpulan penyerang terbabit. - CARI





2

Bagus
3

Marah
4

Terkejut
9

Sedih
6

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dodolgemok 7-7-2016 03:33 PM
Malaysia masih aman? @lkick2113 @dizzek @bioessence @Skuau @kemaruk ?? Polis sibuk tangkap pemimpin pembangkang smpai isu2 keselamatan cmni diabaikan sehingga menyebabkan kematian dan pembunuhan.::
Quote pakis_hutan 7-7-2016 03:33 PM
Takziah .. Makin menjadi2 sekarang ni
Quote si-buta 7-7-2016 03:44 PM
Juruwang dibilangnya pelanggan. Ngok
Quote mehmet 7-7-2016 03:50 PM
Publika,aiyoooo. Puchong tahap2 tak siap dah dibom. Kaya lah ini tkg grille pintu,cctv segala yg keselamatan. Next, pistol pula kena adA.
Quote sabbath_shalom 7-7-2016 04:05 PM
I yakin NajIb akan atasi masalah ni dengan mengawal keselamatan heshe satu family.
Quote mixed 7-7-2016 04:16 PM
Mesia masihhhhhh aman  :  :  :  :  :

Quote spiderman80 7-7-2016 04:29 PM
Baru semalam pergi ke sana dinner bersama family di Publica shopping centre. Spidey ada kat sana di antara pukul 6pm till 9pm.
Quote saladin780 7-7-2016 04:49 PM
adakah serangan kecil2 an isis?...nak buat serangan besar2 x bleh sbb tahap sekuriti tinggi
Quote saladin780 7-7-2016 04:50 PM
spiderman80 replied at 7-7-2016 04:29 PM
Baru semalam pergi ke sana dinner bersama family di Publica shopping centre. Spidey ada kat sana di  ...

where is the superhero when people need one?
Quote pooh~key 7-7-2016 05:00 PM
spiderman80 replied at 7-7-2016 04:29 PM
Baru semalam pergi ke sana dinner bersama family di Publica shopping centre. Spidey ada kat sana di  ...

sister makan bak kut teh ke kat sana?
Quote Syd 7-7-2016 05:08 PM
Ini lagi sorg
Quote Syd 7-7-2016 05:09 PM
Tak puas ati ngan management katanya.
Quote oppol 7-7-2016 05:11 PM
Edited by oppol at 7-7-2016 05:14 PM

Daes ke dendam?   
Quote paz 7-7-2016 05:15 PM
adakah club tamil sebelah Thai Cup tu?
Quote zuri154 7-7-2016 05:40 PM
serangan isis ka?
Quote Syd 7-7-2016 05:42 PM

Malaysian Crime Awareness Campaign
Two dead in fight at pub in Dutamas

News by The Star Online
(Source : http://bit.ly/29oMD8v)

7th July 2016

KUALA LUMPUR — Two people were hacked to death after a fight at a pub in Solaris Dutamas on Wednesday night.

It is learnt that another victim is in critical condition.

At least five people have been detained to assist police in the investigations.

Police are trying to ascertain the motive but have not ruled out misunderstanding between two groups that led to the attack.
Quote pakis_hutan 7-7-2016 05:42 PM
Syd replied at 7-7-2016 05:09 PM
Tak puas ati ngan management katanya.

Siapa Yg tak puas hati ngan management? Dah tu tetak org dlm pusat hiburan tu  
Quote Syd 7-7-2016 05:43 PM
pakis_hutan replied at 7-7-2016 05:42 PM
Siapa Yg tak puas hati ngan management? Dah tu tetak org dlm pusat hiburan tu

Itu kata gosip.
Ai ingat geng gaduh ni
Quote pakis_hutan 7-7-2016 05:46 PM
Syd replied at 7-7-2016 05:43 PM
Itu kata gosip.
Ai ingat geng gaduh ni

Iols rasa mabuk..  

Lihat semua komen(79)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.061592 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top