CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Cedera Ditetak Kepala Akibat Hidangan Daging Biawak

9-3-2017 04:42 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3732| Komen: 7

Description: Gara-gara mempersendakan rakannya yang menghidangkan daging biawak, seorang pekebun lelaki cedera di kepala setelah ditetak oleh rakannya itu di Rumah Panjang Sabang, Sungai Sawai, Suai, Niah kelmarin ...
Gara-gara mempersendakan rakannya yang menghidangkan daging biawak, seorang pekebun lelaki cedera di kepala setelah ditetak oleh rakannya itu di Rumah Panjang Sabang, Sungai Sawai, Suai, Niah kelmarin.


Memetik laporan Harian Metro, Ketua Polis Miri ACP Khoo Leng Huat berkata sebelum kejadian 9 pagi itu, mangsa yang berusia 40 tahun dan suspek lelaki berusia 32 tahun minum minuman keras bersama-sama.

"Punca kejadian suspek marah dengan mangsa, selepas mangsa mempersendakan hidangan masakan biawak yang dihidangkan suspek." 

Beliau berkata suspek hanya menetak sekali ke arah kepala mangsa menggunakan parang menyebabkan mangsa mendapat kecederaan ringan.

Mangsa kemudian mendapatkan rawatan di hospital sebagai pesakit luar. 

Khoo berkata suspek ditahan 5.30 petang semalam dan polis turut merampas sebilah parang sepanjang 33 sentimeter.- CARI

sumber foto: https://lh3.googleusercontent.com




23

Bagus
17

Marah
25

Terkejut
22

Sedih
21

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (136 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kentang.Goreng 9-3-2017 06:21 PM
Bewok.jpg
Lain kali, kalau KAWAN AJAK MAKAN BIAWAK... makan je lah, JANGAN BANYAK SONGEH!
https://mforum.cari.com.my/forum ... page%3D2&page=1


Quote RatuDunia94 9-3-2017 07:16 PM
Edited by RatuDunia94 at 9-3-2017 11:47 PM

Teringat Min Seok ratah biawak dlm Law Of The Jungle : Kota Manado.. Heolls melapah kulit biawak pakai gigi jah..











Quote jetonkepoh 9-3-2017 09:44 PM
RatuDunia94 replied at 9-3-2017 07:16 PM
Teringat Min Seok ratah biawak dlm Law If The Jungle.. Heolls melapah kulit biawak pakai gigi jah..  ...

Min seok ni comel kan.. rajin je siang ikan... Tp hari2 bangun lambat....
Quote RatuDunia94 9-3-2017 11:47 PM
jetonkepoh replied at 9-3-2017 09:44 PM
Min seok ni comel kan.. rajin je siang ikan... Tp hari2 bangun lambat....

Heols mmg cumil.. Dgn bibir mcm itiknya.. Haha..
Dia pernah kerja kt pasar ikan kan.. Tu yg tau siang ikan, fillet bagai..
Quote jetonkepoh 9-3-2017 11:49 PM
RatuDunia94 replied at 9-3-2017 11:47 PM
Heols mmg cumil.. Dgn bibir mcm itiknya.. Haha..
Dia pernah kerja kt pasar ikan kan.. Tu yg tau s ...

Haah... Tp dia bgtau dia belajar degree in kulinari... Time belajar tu mmg kena tau nama2 ikan.. tp selera plak org2 korea mkn biawak, mkn ular
Quote sumimasen 9-3-2017 11:57 PM
euwwww geli..
Quote merrissa 10-3-2017 03:04 AM
kalo kawan aku komen makanan aku x sedap ke...x menyelerakan....aku tetak je deme! sonang! WAKAKAKA

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:45 PM GMT+8 , Processed in 0.080375 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top