CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Suami Maut Ditikam Isteri Kerana Cemburu

1-7-2016 12:12 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6437| Komen: 49

Description: Gara-gara kerana perasaan cemburu sepasang suami isteri disyaki bergaduh pada permulaannya, namun berakhir dengan kejadian yang cukup tragis, si suami ditemui maut hasil tikaman si isteri di bahagian ...
Oleh : TS LOO



sumber foto: google image


Gara-gara perasaan cemburu sepasang suami isteri disyaki bergaduh pada permulaannya, namun berakhir dengan kejadian yang cukup tragis, si suami ditemui maut hasil tikaman si isteri di bahagian perut dengan pisau dapur.


Kejadian tragis itu berlaku di Kampung Paya Besar, Kertau Chenor, dekat Maran sekitar pukul 8.05 pagi kelmarin.

Mangsa merupakan seorang penoreh getah, difahamkan meninggal dunia ketika mendapat rawatan di Klinik Kesihatan Chenor. 

Menurut Ketua Polis Daerah Maran, Supt. Mat Rizal Mat Radzi, ketika kejadian hanya terdapat pasangan suami isteri itu serta dua anak mereka.


" Siasatan awal mendapati anak lelaki tiri mangsa berusia 10 tahun terdengar suspek bertengkar dengan mangsa sebelum menikamnya di dalam bilik di rumah mereka."


Mayat mangsa dihantar ke Hospital Sultan Haji Ahmad Shah di Temerloh untuk bedah siasat.

Sementara itu, suspek iaitu isteri kepada mangsa sudah ditahan berhampiran kawasan rumahnya selepas kejadiasn itu dan dia akan direman esok.

Kes akan disiasat mengikut seksyen 302 Kanun Keseksaan, ujar Supt. Mat Rizal. - CARI




sumber : mstar


8

Bagus
6

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
14

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (44 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote FanTasyCreaTioN 1-7-2016 07:04 AM
TT ..
banyak tol typo nya

Marah Pahang Malaysia: Siami maut ditikam isteri selepas nerhaduh



Quote Mary_jane 1-7-2016 07:50 AM
Panjang lebar saksi cerita detik kejadian kat berita tv9 malam tadi. Masalah apa lah sampai berbunuhan.
Quote idadzira 1-7-2016 07:55 AM
bapak umur 42...anak umur 30....adik umur 11 bulan...mak umur 33.
Quote (=_=) 1-7-2016 07:57 AM
Tak reti nak edit tajuk ke?
Quote Star_el 1-7-2016 08:03 AM
idadzira replied at 1-7-2016 07:55 AM
bapak umur 42...anak umur 30....adik umur 11 bulan...mak umur 33.

Lelaki 30 tu anak tiri mangsa kan, tapi bukan anak bapa tu. So ni suami kedua perempuan tula kot. Amboi beza 3 tahun je dgn anak tiri.
Quote Star_el 1-7-2016 08:03 AM

Marah tu pun senanya Maran kot.
Quote pr3ttytw33ty 1-7-2016 08:05 AM
kibod sis byk huruf tercabot ke. huru hara tajuk
Quote zulka 1-7-2016 08:10 AM
Siami tu apa? nama org ke
Quote zulka 1-7-2016 08:11 AM
(=_=) replied at 1-7-2016 07:57 AM
Tak reti nak edit tajuk ke?

menggigil buka topik...takut org lain buka dulu camni la jadinya...
Quote ffawwaz 1-7-2016 09:03 AM
zulka replied at 1-7-2016 08:10 AM
Siami tu apa? nama org ke

iols ingat typo nak taip Siam..
hahaha..
Quote shi_jewel 1-7-2016 09:17 AM
walaupun typo...iols tetap memahami isi yg nak disampaikan..

maafkan je la TT...sempena hari raya yg menjelang tiba..
Quote Mulan 1-7-2016 09:18 AM


x larat gelak buka thread ni.. dgn tajuk & komen2
Quote finesse 1-7-2016 09:23 AM
FOTHER-MUCKER replied at 1-7-2016 06:57 AM
Lelaki maut ditikam isteri selepas bergaduh
WARTAWAN SINAR HARIAN
30 JUN 2016

Bang..knp  byk sgt kesalahan ejaan?  
Mohon kena hencap.    
Quote kucen_miang 1-7-2016 09:29 AM
tgk tajuk jer dah tergelak padahal citer sedih..masuk thread terus pusing..

"Anak tiri mangsa sempat melihat suspek iaitu ibu tirinya berusia 33 tahun menikam perut mangsa sebanyak dua kali di dalam bilik tidur," katanya ketika dihubungi, di sini, hari ini.




dah apa hubungan depa ni?

Quote antagenaiz 1-7-2016 09:31 AM
buka thread masa bwah pengaruh dadah ke hape nih?
Quote sukacactus 1-7-2016 09:33 AM
Ank tiri pada kedua2 mak & bapak
Bagus plak bleh dok skali
Quote Cik_Andak 1-7-2016 09:36 AM
Owh...dengar jugak cerita ni kat berita malam tadi..kes cemburu..
Quote Jajabeans 1-7-2016 09:40 AM
TT hidung tersumbat ke arini
Quote namirulmukminin 1-7-2016 09:45 AM
Dalam kejadian jam 8 pagi itu, mangsa, Awang A/L Muhamad, 42, dari Kampung Paya Besar, Kertau, Chenor meninggal dunia ketika sedang mendapatkan rawatan di Klinik Kesihatan Maran.
Ni la orang asli.. suka2 ati letak nama... Aku dh tekena bnyak kali dah dgn org asli area Pekan - Nenasi.. Mati2 aku ingatkan muslim.. siap bagi salam lagi.. rupa2nya asli..

Lihat semua komen(49)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 12:26 AM GMT+8 , Processed in 0.094780 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top