CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Ini Sebab Kenapa Perlu Layan Ribuan Rancangan TV, Filem & Banyak Lagi Dengan iflix

4-7-2016 04:09 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 6183| Komen: 6

Description: iflix Malaysia menawarkan ribuan siri TV dan filem pelbagai genre.
Oleh Izzah Abbasy 

iflix Malaysia menawarkan ribuan siri TV dan filem pelbagai genre. Dari apa yang anda lihat kebanyakan siri TV mempunyai episod yang lengkap dan iflix membolehkan anda menonton bila-bila masa, di mana-mana saja! Anda boleh lepak sepanjang hari dengan drama atau filem kesukaan anda. Tak perlu lagi tunggu waktu siaran. 


Dari segi harga iflix adalah jauh lebih mampu milik dan membolehkan ramai pengguna melakukan 2 penstriman secara serentak melalui satu akaun.

Harga adalah amat penting dan kerap menjadi faktor pertama yang diambil kira. Di Malaysia harga langganan iflix adalah seperti berikut.

Bulanan – RM10 – Maksimum 5 peranti bagi setiap akuan. 

Setahun – RM 96 (RM 8 Sebulan) – Maksimum 5 peranti bagi setiap akuan.

Jika anda sedang menonton siri TV tetapi tiba-tiba perlu keluar dari rumah, anda tak perlu risau kerana iflix mempunyai fungsi tontonan secara offline.


iflix membenarkan pengguna memuat turun apa yang ingin mereka tonton untuk tontonan secara 'offline'. 




Kenapa wajib melanggan iflix? 

1) Boleh mendapat akses tanpa had ke ribuan siri TV,filem dan banyak lagi pada bila-bila masa. 

2) Boleh saksikan menerusi telefon pintar, laptop, tablet atau TV.

3) Tiada internet semasa di kampung? Tiada masalah, anda boleh memuat turun dahulu cerita yang anda pilih kemudian tonton secara 'offline'.

4) Mempunyai sarikata Bahasa Melayu.

5) Boleh strim pada 2 peranti dengan serentak bagi setiap akaun iflix.

6) Anda boleh 'connect' atau menyambungkan sehingga maksimum 5 peranti bagi satu akaun iflix. 

7) Kandungan baru sentiasa ditambah. Pilihlah drama atau filem kegemaran anda dari pelbagai genre seperti komedi, drama, aksi, k-drama, kartun serta filem dari Hollywood, UK, Asia banyak lagi. 

8) Tiada iklan, tiada gangguan semasa menonton.

8) Anda boleh menonton iflix pada skrin besar melalui Chromecast.
 
9) Terdapat lebih daripada 2,000 jam rancangan kartun dan kanak-kanak. Jangan risau, tetapan kawalan turut ada bagi ibu bapa untuk mengehadkan apa yang anak-anak mereka tonton.

10) Anda boleh membatalkan langganan anda secara online pada bila-bila masa.




Ciri-ciri kandungan di iflix : 

Drama dan Filem Tempatan :

Nurkasih 
Istiqarah Cinta
Akulah Balqis
Raya Tak Jadi! 
Rock Oo! Rimba Bara 
Mukhsin 
Songlap 
Istanbul Aku Datang 
KIL 
Istiqarah Cinta


Rancangan Popular Korea :

Running Man
My Love From The Stars
The Innocent Man 
City Hunter 
He’s Beautiful
Boys Over Flower


Rancangan Antarabangsa Paling Top : 

Flash
Mr Robot
Big Bang Theory
2 Broke Girls
The Magicians
Vampire Diaries
Teen Wolf  


Dapatkan 30 hari akses tanpa had PERCUMA sekarang di www.iflix.com



15

Bagus
10

Marah
10

Terkejut
23

Sedih
24

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (97 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote misscendol 7-7-2016 11:27 PM
Yg penting internet kena laju. Baru sedap nk tgk
Quote jump@gmail.com 10-7-2016 04:14 AM
Memang bagus dgn iflix. Xyah susah2 nak langan yg mahal2, iflix mudah dan lbh menjimatkan.
Quote nut.legacy 13-7-2016 11:55 AM
aritu guna free trial aje.. dah cukup 2 bulan terus unsubcribe.. hehe
Quote zenxx 13-7-2016 03:44 PM
           
Quote -electrifying- 9-8-2016 10:22 AM
siapa ada unifi boleh la dapat ifilix setahun
Quote binatang 9-8-2016 08:50 PM
Itu macam ka

Lihat semua komen(6)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 02:32 AM GMT+8 , Processed in 0.065938 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top