CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bukit Ampang Jadi Sarang Pasangan 'Tengok Pemandangan'

15-2-2016 11:12 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 14808| Komen: 77

Description: Segelintir mereka yang ditahan itu beri pelbagai alasan antaranya baru sampai dan mahu pergi makan
Oleh Izzah Abbasy

Awal pagi semalam, penguat kuasa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) dan Pegawai Masjid Al-Azim Pandan Indah membuat serbuan dan menahan beberapa remaja dalam Operasi Valentine.

Pegawai Masjid Al-Azim, Ahmad Nawi Othman berkata, seramai 20 individu termasuk sembilan lelaki dalam lingkungan usia 20 hingga 30-an ditahan di Bukit Ampang berkelakuan tidak sopan di tempat tumpuan awam.

 “Kami tak buat apa-apa ustaz. Kami duduk saja tengok pemandangan,” itulah antara reaksi beberapa pasangan remaja yang ditahan.






Menurutnya lagi, “Segelintir mereka yang ditahan itu beri pelbagai alasan antaranya baru sampai dan mahu pergi makan ke gerai berhampiran. Mereka kemudian dibawa ke Masjid Al Azim, Pandan Indah untuk sesi penerangan lanjut,”

Ketika ditahan juga sebahagian daripada mereka sedang berdua-duaan dalam kereta di kawasan gelap. - CARI Infonet        

Info : Sinar Harian           


                                                          

5

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
5

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gaara_X 15-2-2016 09:18 AM
taktik lama tu dik....dah lapuk dah alasan tue
Quote ffbeauties 15-2-2016 09:26 AM
Rajin ustaz ustaz ni buat keje..
Biasa kes kes isteri teraniaya yang proses ambik masa bertahun tu bawah jabatan diaorang tak.
Quote jazaa100 15-2-2016 09:28 AM
Dah agak dah....
Mesti kat bukit tinjau tu.....
Quote qronaldo7 15-2-2016 09:35 AM
laki mmg menikmati pemandangan.

yg ppuan tu wat keje
Quote kentel 15-2-2016 10:12 AM
hehe...rajin nya...amar maaruf yer...yang terang2 dalam negara taknak nahi mungkar,,,,rela mengendap lelama jugak
Quote andygila 15-2-2016 10:14 AM
Should leave them alone.
Quote GhostWalking 15-2-2016 10:14 AM
kentel replied at 15-2-2016 02:12 AM
hehe...rajin nya...amar maaruf yer...yang terang2 dalam negara taknak nahi mungkar,,,,rela mengendap ...

bini kat rumah tunggu bila la abam nak balik sambut vday nihhhh bz benau menangkap orang
Quote prettyuglybabe 15-2-2016 10:16 AM
orang nak bercengkeram pun tak senang
Quote fifie_olin 15-2-2016 10:16 AM
mlm2 nmpk pe jeh...
bg tau je la br nk "start"
Quote kentel 15-2-2016 10:18 AM
GhostWalking replied at 15-2-2016 10:14 AM
bini kat rumah tunggu bila la abam nak balik sambut vday nihhhh bz benau menangkap orang

siang2 terang2 penerima derma tu tak di-nahi mungkar nya
Quote izabellemylia 15-2-2016 10:40 AM
terkejut dorang bila setad datang...baru nak stim kekdahnya...
Quote bluehedgehog 15-2-2016 10:42 AM
klau ada bertudung, ok la tu...tutup aurat
Quote MengkuduMasam 15-2-2016 10:53 AM
xnak ulas hal2 agama...

tp ape yg dibuat oleh pihak masjid ni dibolehkan by law ke?


teringat mase penah kene suluh & question kat bukit ampang ni... masa tu seat dpn 2 2 dah recline... dok sembang2 dlm keta...dlm gelap tgk pemandangan KL... kul 12-1am gak laa

last2 lepas gitu jer....xbuat ape2 pun.. sembang je....



sbb 2 org jantan tgk lepak2 sambil isap rokok berborak....
tp kiteorg blah jugak.. sbb kalo laki pompuan kene tangkap perkara biasa...tapi kalo laki & laki berduaan... takut dicop luar tabiei
Quote AbukRokok 15-2-2016 11:09 AM
susah la nk gi malam mlm lg... klu nk gi sorang2 takut
Quote dewi 15-2-2016 11:09 AM
pernah je dulu masa muda muda gi look out point tu nak tgk pemandangan.

kuar kete, nak lepak dlm kete takut kena cekup. lepak luar kete.
ambil gambar , lepak 5 min je. x tahan nyamuk. balik...

Quote -electrifying- 15-2-2016 11:40 AM
ko kluar la dr kete tu, hindari dr fitnah klau rasa diri tu xnk buat bnda bkan2
Quote qronaldo7 15-2-2016 11:45 AM
fifie_olin replied at 15-2-2016 10:16 AM
mlm2 nmpk pe jeh...
bg tau je la br nk "start"

ade org jenis suke tgk lampu warna warni
Quote altimi 15-2-2016 11:45 AM
fifie_olin replied at 15-2-2016 10:16 AM
mlm2 nmpk pe jeh...
bg tau je la br nk "start"

malam la cantik....


Quote barfi 15-2-2016 11:49 AM
altimi replied at 15-2-2016 11:45 AM
malam la cantik....

Kat mana ni wak?
Kedai makan mana.
Nak pergi

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:12 AM GMT+8 , Processed in 0.054699 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top