CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Potong Kemaluan Suami, Tak Tahan Seks Ganas

20-1-2016 12:36 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 13130| Komen: 113

Description: Disebabkan rasa tak tahan dengan hubungan seks yang rakus dan kasar, seorang wanita tempatan nekad memotong kemaluan suaminya, seorang warga Pakistan.
Oleh Adib ZA

Disebabkan rasa tak tahan dengan hubungan seks yang rakus dan kasar, seorang wanita tempatan nekad memotong kemaluan suaminya, seorang warga Pakistan.


Kejadian yang berlaku pada 1.30 pagi itu, wanita yang berusia 51 tahun telah membuka seluar suaminya lalu memotong kemaluan lelaki itu dengan mata pisau cukur. 

Lelaki berumur 44 tahun itu meraung kesakitan dan melarikan diri ke Balai Polis Batu Kikir, jam 1.55 pagi. 

Mangsa seterusnya dihantar ke Hospital Jempol sebelum ditukarkan ke Hospital Kuala Lumpur untuk menyambungkan kemaluannya.

Dia kini dilaporkan dalam keadaan stabil. Manakala, polis telah menahan isteri mangsa. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Berita Harian


Gambar hiasan. (Sumber foto: Carian google)

13

Bagus
6

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (27 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 20-1-2016 12:23 PM
mcm ni pun hado?..
Quote sapp73 20-1-2016 12:25 PM
bobbit??...laki dia muda, warga pakistan pulak tu...memanglah mengganas
Quote insulin 20-1-2016 12:26 PM
Tu dia. Ganas juga wanita Malaysia ek.

Rasakan ko wahai paku pakis busuk. Jangan ingat wanita Malaysia ni lemah.
Quote kentel 20-1-2016 12:27 PM
nak sgt kena celop dgn paki kan...hadap la gamestyle org gasar!!!
Quote sukacactus 20-1-2016 12:29 PM
Rasakan la acik
Selera sgt suami paki, muda plak tu
Quote brown_pupil 20-1-2016 12:29 PM
sian ko kak.. ingatkan bila dah potong, lepas la dari kena ngeseks dgn laki.. rupanya nanti kena ngeseks dgn batang penyapu kat dalam tu nanti k..

lenkali kalau dah tau libido tu rendah, kawen la dgn laki umur 60-70 tahun.. konfirm umur cemgini dah x leh naik. Yg pegi sebat paki umur 40-an wat jadi laki watpe..
Quote bluehedgehog 20-1-2016 12:32 PM
cash la...siapa suruh x buat seks baik2
Quote noor2 20-1-2016 12:32 PM
Astaghfirullah ....ingat kat luar negara
Quote EJALTI 20-1-2016 12:32 PM
Dah dapat punai nala yang selalu 'berkicau', tak tahan la plaaakkkkkkkkkkkkk
Quote mybluegetz 20-1-2016 12:36 PM
ler selalunya berita gini kat oversea jer
Quote peachRose 20-1-2016 12:38 PM
Ouucchhhh!!! Ngilunya baca...
laki baru 44 libido tgh mencanak
bini 51 nak masuk menopouse
mau tak ganas...
tsk..tsk..tsk...
Quote blackwidowbae 20-1-2016 12:40 PM
Ahahaha

rasakan
Quote lavasteering 20-1-2016 12:41 PM
wanita tempatan menda...

padang sumatera mari tuuuu..

sedara mara maideen indon.



Quote EJALTI 20-1-2016 12:42 PM
mybluegetz replied at 20-1-2016 04:36 AM
ler selalunya berita gini kat oversea jer

Malaysia tak nak ketinggalan mencapai 'taraf' dunia gak okehhhhhhhhhh
Quote courtney_xo 20-1-2016 12:44 PM
Byk mkn cendol.. Sampai bebird laki pun nk dicendolkan...
Quote puccafan 20-1-2016 12:44 PM
EJALTI replied at 20-1-2016 12:32 PM
Dah dapat punai nala yang selalu 'berkicau', tak tahan la plaaakkkkkkkkkkkkk

Sebelum kawen kena test drive dulu ke, tengok selari tak libido dengan partner. Hahahahaha
Quote mizz_fatyn 20-1-2016 12:46 PM
tu makan die!
Quote prettyuglybabe 20-1-2016 12:48 PM
nak sangat laki paki.. tahan je la kena tala..
apa pun, u go girl
Quote DaisyD 20-1-2016 12:48 PM
amboiiii terus orang ramai tahu kisah dalam bilik

Lihat semua komen(113)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 10:53 AM GMT+8 , Processed in 0.090991 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top