CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Ditahan Polis Kerana Merogol Kambing!

11-1-2016 03:40 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 10623| Komen: 40

Description: Seorang lelaki Darryl Gene Scoggin, 53; di Chisholm Road, Oklahoma, Amerika Syarikat ditahan kerana tindakan kejinya bersetubuh dengan seekor kambing pada malam Krismas lalu.


Oleh : TS LOO


Dunia yang kita diami hari ini dipenuhi pelbagai peristiwa dan kejadian pelik.

Semakin hari, makin banyak kita dengar cerita-cerita yang adakala membuatkan kita berfikir, apakah ianya benar atau rekaan semata-mata?

Terbaharu, seorang lelaki Darryl Gene Scoggin, 53; di Chisholm Road, Oklahoma, Amerika Syarikat ditahan kerana tindakan kejinya bersetubuh dengan seekor kambing pada malam Krismas lalu.

Menurut Jabatan Polis Bandar Oklahoma, Scoggin ditahan setelah menerima laporan saksi yang turut berada di lokasi kejadian.

Penangkapan dilakukan pada malam sama Scoggin memuaskan nafsunya dengan kambing tersebut.

Saksi kejadian ‘ngeri’ tersebut berkata, dia ternampak suspek memegang bahagian belakang kambing tersebut dengan seluar yang dipakainya ketika itu terlondeh di buku lali.

Dia yang berang dengan kejadian tersebut menyergah dan bertindak menangkap Scoggin yang cuba melarikan diri sebelum menelefon pihak polis.

Difahamkan kes masih disiasat oleh pihak berkuasa sana namun sekiranya ia benar-benar terjadi, diharapkan hukuman yang setimpal akan diterima pelaku perbuatan hina ini.- CARI Infonet




sumber info: Mirror UK

4

Bagus
7

Marah
7

Terkejut
12

Sedih
11

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (50 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rawahah 11-1-2016 03:56 PM
gilaaaaaa laaa
Quote AGSA 11-1-2016 05:12 PM
mak aihhh....btul2 sakit mental..
Quote Rainrein 11-1-2016 05:26 PM
Sakit mental nih
Quote monyet_2015 11-1-2016 05:33 PM
Aku sangka dari kelantan..dulu pernah berlaku di kelantan..
Quote Artemesiaa 11-1-2016 05:53 PM
Mental problem punya orang
Quote Jerambut 12-1-2016 07:22 AM
nama kokosen, mengesex dgn kambing, pada malam Krismas.... salah dia sebagai pervert.
Kalau nama Arab buat gitu... salah Islam. Islam la jugak yg kena.
Quote @pplegreen 12-1-2016 10:21 AM
aiyoh.... mental problem betul la
Quote mehmet 12-1-2016 11:08 AM
Jerambut: nama kokosen, mengesex dgn kambing, pada malam Krismas.... salah dia sebagai pervert.Kalau nama Arab buat gitu... salah Islam. Islam la jugak yg kena.


slah kristian ni ...         (eh,,aku dah jadi macam kristina fobia lak  ,  eh kristina augelera kot)
Quote khairulazuan 12-1-2016 12:12 PM
bebal dan bodoh....mmmm


Quote DaisyD 12-1-2016 12:54 PM
ramai orang gila sekarang ni haihhh
Quote Emperor95 12-1-2016 02:01 PM
Tidak dinafikan, ada masalah mental.
Quote PulutDereyan 12-1-2016 04:52 PM
patut laa.. pasangannyer tu cantik.. putihhh mulusss gittew
Quote chinta89 12-1-2016 04:56 PM
sian kambing jd mangsa rugul..
Quote -electrifying- 12-1-2016 05:08 PM
Jerambut replied at 12-1-2016 07:22 AM
nama kokosen, mengesex dgn kambing, pada malam Krismas.... salah dia sebagai pervert.
Kalau nama Ar ...

double standard sis
Quote CrowneGlory 13-1-2016 01:20 AM
Kokesen gila dr kuda, kambing, hanjeng..segala binatang nk diguna....terlebih overdose sampai normal sex dh x cukup exciting lg...
Quote azie5zoe 13-1-2016 11:49 AM
PulutDereyan replied at 12-1-2016 04:52 PM
patut laa.. pasangannyer tu cantik.. putihhh mulusss gittew

kesian maruah kambing tu dah tercalar..

Quote PulutDereyan 13-1-2016 02:32 PM
azie5zoe replied at 13-1-2016 11:49 AM
kesian maruah kambing tu dah tercalar..

bkn takat dia saja.. seluruh keluarga dia tercalar..
ibarat menconteng arang ke muka depa sekeluarga

Quote sue_liah 13-1-2016 03:01 PM
sangap gila dgn kambing pon layan
Quote kucen_miang 13-1-2016 04:25 PM
Edited by kucen_miang at 13-1-2016 04:27 PM

salah Indon ni..dia mencontohi perogol kambeng di indon.


http://www.merdeka.com/peristiwa/cerita-tarno-perkosa-kambing-di-kandang-gegerkan-warga.html

Lihat semua komen(40)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-11-2023 09:12 PM GMT+8 , Processed in 0.098371 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top