CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Curang Dengan Isteri Untuk Bersama Wanita Lagi Gemuk

12-1-2016 12:01 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 9542| Komen: 31

Description: Tapi ini tak berlaku pada seorang wanita yang baru ditinggalkan suami...


Oleh : Fyruz Hanna

Ingatkan apabila badan sudah gemuk, lelaki akan tinggal dan cari wanita yang lebih menggiurkan dan lebih kurus.

Tapi ini tak berlaku pada seorang wanita yang baru ditinggalkan suami untuk menjalinkan hubungan dengan seorang lagi wanita yang jauh lebih gemuk daripadanya.

Victoria Clarke, 38, janda anak tujuh berkahwin dengan Chris Clarke, 50, seorang pemandu teksi pada Mei 2014.

Suaminya tiba-tiba berubah dengan menunjukkan sikap panas baran dan sering tak pulang ke rumah.

Victoria pula yang tak senang dengan perkembangan baru suaminya menyiasat gerak-geri lelaki berkenaan dan terperanjat melihat lelaki itu kini bersama dengan wanita yang lebih gemuk tiga kali ganda daripadanya.

Dia kini melepaskan lelaki itu dan biarkan dia bersama wanita gemuk itu. -CARI Infonet.


\
\







Sumber: Daily Mirror

6

Bagus
18

Marah
15

Terkejut
4

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (53 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ellejo 11-1-2016 08:46 PM
kalo jumpa yg lg tembun, kompem jurgita kene tinggal.

moga mendapat cash kene hempap ala rikishi
Quote ChildrenOfBodom 11-1-2016 08:50 PM
Love is blind
And love deceives you
You came along and captured me
Now I'm a prisoner of your eyes
Trapped in time
I cannot leave you
I'm just a prisoner of your eyes
Quote zawara 11-1-2016 08:50 PM
Hahhahahahahahahahaha
Cinta tak mengenal rupa
Quote ChildrenOfBodom 11-1-2016 08:51 PM
victoria clarke to comey jgk
Quote saladin780 11-1-2016 08:54 PM
fat fetish
Quote GhostWalking 11-1-2016 08:56 PM
ChildrenOfBodom replied at 11-1-2016 12:51 PM
victoria clarke to comey jgk

Amboiii since when uols
Quote bellaa 11-1-2016 08:56 PM
fetish tong drum
Quote MeghanK 11-1-2016 09:02 PM
pompuan seken tu lagi kaya kot

cakap pasal gemuk ni, baru tadi paksa sorang kawan diet..sebab nya i tak berapa tahan tengok badan dia membesar hari ke hari
Quote noor2 11-1-2016 10:22 PM
ChildrenOfBodom replied at 11-1-2016 08:50 PM
Love is blind
And love deceives you
You came along and captured me

Lirik lagu apa ni.....
Quote nemo0309 11-1-2016 10:25 PM
Samada chris dah fed up ngan victoria & anak2 tiri 7 org tu atau jurgita kaya :zz
Quote Artemesiaa 11-1-2016 10:46 PM
Ni mesti bukan kerana paras rupa atau penambilan tapi lebih kepada wang
Quote hambaallah1709 11-1-2016 10:50 PM
ade budak sekolah aku baru usia 8 tahun da montel...tapi montel comel...
bukan gemuk..badan dia nmpk perut yang kedepan...buncit kedepan...dengan katiknye...
dah rupe penguin..but she looks cute..
Quote mak_wa95 11-1-2016 11:29 PM
adakah ukuran kaya berdasarkan saiz badan
Quote sukacactus 11-1-2016 11:51 PM
Tlg faham. Dia hanya mencari tilam yg lebih empuk. Itu sj
Quote dani-rox 12-1-2016 12:36 AM
akak Victoria masih cantek kot w/pon berisi... carilah jantan yg lg baik kak.

ex husband tu sah2 la chubby chaser.
Quote CrowneGlory 12-1-2016 01:08 AM
Umur 38 anak 7...ye la kat sana kan anak sumber pendapatan
Quote Ferr_Remy 12-1-2016 01:15 AM
Normal la tu kalau cinta based on fizikal
Quote Simunggu 12-1-2016 07:53 AM
"ini sure kena ilmu guna guna ni...." otak Dap...
Quote nikaido 12-1-2016 08:37 AM
Ternyata ayat `lelaki hanya memandang paras rupa` adalah tidak benar

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 04:47 AM GMT+8 , Processed in 0.109531 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top