CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Mison Sere Dinobat Lelaki Paling Hodoh Zimbabwe!

11-1-2016 03:06 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 21057| Komen: 33

Description: Seorang lelaki berusia 42 tahun, Mison Sere dinobatkan sebagai Lelaki Paling Hodoh Zimbabwe selepas dia memenangi pertandingan Lelaki Paling Hodoh yang sudah diadakan empat tahun berturut-turut di neg ...



Seorang lelaki berusia 42 tahun, Mison Sere dinobatkan sebagai Lelaki Paling Hodoh Zimbabwe selepas dia memenangi pertandingan Lelaki Paling Hodoh yang sudah diadakan empat tahun berturut-turut di negara itu.


Mison, seorang penganggur mengalahkan lima finalis lain termasuk juara bertahan William Masvinu yang hanya berjaya meraih naib johan sekali gus tidak dapat mempertahankan kemenangannya buat empat kali berturut-turut.



“Saya bersyukur dengan kemenangan ini, tahun lepas saya hanya memenangi tempat keempat. Saya mahu ucapkan terima kasih kepada juri yang telah mengangkat saya sebagai juara.” 



Sementara itu, William yang tidak berpuas hati dengan keputusan pihak juri mempertikaikan kemenangan Mison dengan mendakwa lelaki itu seorang yang agak kacak untuk dinobatkan sebagai juara.


Menurut William, Mison hanya kelihatan hodoh sebaik dia membuka mulut yang memperlihatkan barisan giginya yang patah.


Pertandingan itu berjaya menarik sebanyak 36 penyertaan tahun ini berbanding hanya lima peserta pada 2012.- CARI Infonet




9

Bagus
5

Marah
17

Terkejut
10

Sedih
17

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (65 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kentel 11-1-2016 03:14 PM
showdown cmni pon adooo @harkktuih  
Quote harkktuih 11-1-2016 03:18 PM
kentel replied at 11-1-2016 03:14 PM
showdown cmni pon adooo @harkktuih

adeh..terkujat tgk jap..harap tak nightmare..
Quote harkktuih 11-1-2016 03:21 PM
kentel replied at 11-1-2016 03:14 PM
showdown cmni pon adooo @harkktuih

mana satu pilihan kalbu dek @kentel
juara tahun lepas atau juara baru neh?



btw sis, juara tahun lepas cakap juara baru ni tak layak menang sbb handsome. apa kata sis?
Quote kentel 11-1-2016 03:35 PM
harkktuih replied at 11-1-2016 03:21 PM
mana satu pilihan kalbu dek @kentel
juara tahun lepas atau juara baru neh?

meols tercampak jua lehat dua2 calon...meols serahkan pada @MissNigga adja
Quote harkktuih 11-1-2016 03:38 PM
kentel replied at 11-1-2016 03:35 PM
meols tercampak jua lehat dua2 calon...meols serahkan pada @MissNigga adja

kantung napsu sis nigga kompem bergejolak sampai bergolek jatuh dr tingkat atas flat pkns sinun..
Quote kentel 11-1-2016 03:43 PM
harkktuih replied at 11-1-2016 03:38 PM
kantung napsu sis nigga kompem bergejolak sampai bergolek jatuh dr tingkat atas flat pkns sinun..: ...

merembes pulaa...sama2 nigga konsep gituhh....
Quote harkktuih 11-1-2016 03:46 PM
kentel replied at 11-1-2016 03:43 PM
merembes pulaa...sama2 nigga konsep gituhh....

sis nigga tak tgk kaler hokeh..*mcm la iols kenal beliau*

Quote Simunggu 11-1-2016 04:00 PM
kalau mau jadi pelakon blue x penting rupa...kalau negro yg penting saiz big bird nya....
Quote Artemesiaa 11-1-2016 05:50 PM
Keadaan giginya tu buat dia kelihatan hodoh
Quote MissNigga 11-1-2016 07:02 PM
kentel replied at 11-1-2016 03:35 PM
meols tercampak jua lehat dua2 calon...meols serahkan pada @MissNigga adja

@harkktuih

hamboiiii uols .. sakan mengutuk iols erk....
baideway .... beauty at the eyes of beholder ...
bio huduh ghuper .. janji cantik perangai ...

Quote makneng 11-1-2016 09:08 PM
Xle hodoh mana... Alahai manusia manusia
Quote Jerambut 12-1-2016 07:30 AM
gigi je yg memenangkan dia tu... tak caya cuba photoshop gigi elok-elok sikit. Standard gigi african puteh gitu.
Sure muka macam average african je.. tak hodoh tak hensem sangat.
Quote kentel 12-1-2016 07:49 AM
MissNigga replied at 11-1-2016 07:02 PM
@harkktuih

hamboiiii uols .. sakan mengutuk iols erk....

wujud lagi ka orang huduh perangai molek nih?

@harkktuih
Quote MissNigga 12-1-2016 07:58 AM
kentel replied at 12-1-2016 07:49 AM
wujud lagi ka orang huduh perangai molek nih?

@harkktuih

insha Allah ...
we always trying to see sumthing perfect in imperfect world ...
open our mind ... see beyond ... insha Allah ... there are ppls like this in the world
Quote kentel 12-1-2016 08:00 AM
MissNigga replied at 12-1-2016 07:58 AM
insha Allah ...
we always trying to see sumthing perfect in imperfect world ...
open our mind .. ...

wah...kaka nigga bersikap optimis gitu...
Quote HANIMUSLIMAH 12-1-2016 08:41 AM
tak hodoh sangat kot..macam macam le depa nih...
Quote Minami2013 12-1-2016 09:54 AM
tak hodoh kot... tp lawak... maybe kena tukar title muke plg lawak....
Quote harkktuih 12-1-2016 09:57 AM
kentel replied at 12-1-2016 07:49 AM
wujud lagi ka orang huduh perangai molek nih?

@harkktuih

Uols cerca meols ke?

Huduh perangai molek?
Quote kentel 12-1-2016 10:48 AM
harkktuih replied at 12-1-2016 09:57 AM
Uols cerca meols ke?

Huduh perangai molek?

moteppp...itu perbincangan...meols minta pendapat yols

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 05:10 AM GMT+8 , Processed in 0.049216 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top