CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anzalna Umumkan Tarikh Perkahwinan!

14-12-2015 04:16 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 155182| Komen: 1322

Description: Wah, satu perkhabaran yang baik diterima daripada pelakon Anzalna Nasir, katanya bakal mendirikan rumah tangga tak lama sahaja lagi!
Oleh Adib ZA

Wah, satu perkhabaran yang baik diterima daripada pelakon Anzalna Nasir, katanya bakal mendirikan rumah tangga tak lama sahaja lagi!

Anzalna baru-baru ini telah mengumumkan akan berkahwin pada 21 Februari  tahun hadapan di Masjid Negara, Kuala Lumpur.

Siapa lagi, jika tidak dengan buah hatinya, Hanif Zaki. Pengumuman khas itu dilakukan dalam rancangan Melodi di TV3. 

2- Anzalna Nasir Umum Nikah 21 Februari Tahun Hadapan - ROTIKAYA



“Kepada peminat Anzalna, thank you so much, support Anzalna dulu sampai sekarang. Saya bukan nak elak, bukan nak rahsiakan apa-apa. Selagai tak confirm, takut nak bersuara. Kita hanya mampu merancang dan harap semua berjalan dengan lancar,” ujarnya. 

Tahniah Anzalna dan bakal suami! Semoga perjalanan majlis semuanya dipermudahkan. - CARI Infonet



Baca selanjutnya: Rotikaya


6- Anzalna Nasir Umum Nikah 21 Februari Tahun Hadapan - ROTIKAYA
(Sumber foto: Rotikaya)


14

Bagus
11

Marah
23

Terkejut
13

Sedih
15

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (92 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote red_cattleya 14-12-2015 05:48 AM
ayu je si anzalna neh..tergelak bila dia sebut jebon dlm cite lov u mr.arrogant
Quote putehkundor 14-12-2015 06:03 AM
Cantik anzalna ni....dagu dia runcing.
Husband pun hensem...padan sangat.
Semoga berbahgia.
Quote niieza 14-12-2015 07:16 AM
mmg suka tgk anzalna nie...
apapun tahniah..
Quote mokcikKSKB 14-12-2015 07:26 AM
Sheols xde kontrobersi uols sbb tu org pndg sendu jah..hrp lps kawen ni x tenggelam terus dh lah
Quote aTiKah_aYuNi 14-12-2015 07:29 AM
Semoga berbahgia...

tahniah..
Quote Kebabomb 14-12-2015 07:31 AM
This girl is sooo pretty!
Quote de_ikea 14-12-2015 07:43 AM
Salamat pengantin baru. Sama padan. Sama cantik.
Quote pearl.silver 14-12-2015 08:30 AM
Dlm berita mlm td tb3 umum jd penyiar rasmi perkahwinan anzalna...

Nape cam over je..

Beliau ni.anak emas tv3 ke..
Quote exclusive_vvip 14-12-2015 08:45 AM
tahniah anzalna...cantiknya dia...
Quote starcity 14-12-2015 08:47 AM
Lakonan dia pun best dalam Memori Cinta Suraya
Quote Faina 14-12-2015 08:52 AM
congrats both. memang lama kapel kan
Quote Vellfire 14-12-2015 09:00 AM
cantiknya anzalna
Quote pngky 14-12-2015 09:02 AM
tahniah, minat sangat kat Anzalna
Quote anis_azrielyza 14-12-2015 09:03 AM
semoga berbahagia.. taniah
Quote diamondhoney 14-12-2015 09:12 AM
Trngat plk bni izu islam jeles ngan sheols
Quote royaldanish 14-12-2015 09:18 AM
taniah.... walaupun Anzalna ni sendu tapi business jual dresses n jual minyak rambut jalan...
Quote tomet05 14-12-2015 09:20 AM
tahniah la inzalna
Quote Incanto 14-12-2015 09:23 AM
mokcikKSKB replied at 14-12-2015 07:26 AM
Sheols xde kontrobersi uols sbb tu org pndg sendu jah..hrp lps kawen ni x tenggelam terus dh lah

Dulu ada kontobasi gaduh dgn Lofa
Pastu dia konsentret on karier dia
Quote nia_salina 14-12-2015 09:29 AM
suka alzalna .dia pandai belakon.hehe.kakak dia pun best belakon.yg masa jadi bff liyana jasmay dlm cik paris masuk kg.menjadi btl watak gedik dia

Lihat semua komen(1322)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:34 AM GMT+8 , Processed in 0.088234 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top