CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Alat Pendidikan Seks Untuk Budak Tadika, Hanya di Switzerland

30-11-2015 10:16 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11891| Komen: 13

Description: Di Switzerland, pengetahuan tentang seks telah diterapkan pada kanak-kanak sejak dibangku sekolah lagi......

Oleh : Dean BZ



Di Switzerland, pengetahuan tentang seks telah diterapkan pada kanak-kanak sejak dibangku sekolah lagi. Pendidikan seks pada kanak-kanak dianggap perlu diberikan seawal mungkin agar kanak-kanak faham apakah kesan dan akibat jika tersalah langkah melakukan seks bebas.

Salah satu cara menyampaikan pendidikan seksual pada anak dimulai dengan mengajari mereka membersihkan alat kelaminnya sendiri. Kemudian memperkenalkan alat kelamin lelaki dan wanita serta fungsi-fungsi nya.

Berikut merupakan gambar alat-alat untuk pembelajaran seks di tadika yang dipetik dari dairishare. - CARI Infonet.

















17

Bagus
7

Marah
6

Terkejut
9

Sedih
10

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sofiazara 27-11-2015 09:56 PM
Quote sofiazara 27-11-2015 09:56 PM
kelakar dan seram
Quote bellaa 27-11-2015 10:15 PM
Gambar paling bawah tu jenis berkulop. Sunat la dulu.
Quote pokokbunga 27-11-2015 10:21 PM
Wauuuuu.. Budak tadika pun dah diajar benda nih😁
Quote Artemesiaa 27-11-2015 11:26 PM
Details bahan guna mengajarnya
Quote Faidyl 28-11-2015 01:40 AM
Hahaha..msih kcil agii da kna ajar..
Quote yusryimran 30-11-2015 07:23 AM
hahahahha sabor aje lah..
Quote mattzzx 30-11-2015 01:43 PM
apa keperluan nak ajar kanak2 pasal seks tu?
Quote Emperor95 1-12-2015 10:34 AM
Quote kejoraria 1-12-2015 04:34 PM
perlu ker pendidikan ni kat budak2
Quote MamaMima711 5-12-2015 09:24 PM
Aku rs bkn ajar direct psl sex tp more to nk elak dr jd mangsa seksual kot.cth mcm kakak ipar aku,dia ajar anak dia dr umur 4,5 thn,jgn bg sape2 sentuh private part dia.
Quote yayangmama 6-12-2015 10:08 AM
samal lah dengan saya....sampai anak saya tanya kenapa mama asik tanya je tiap2 hari

hari2 tanya....ada siapa2 usik bunga kakak x....

now da jarang tanya dah....sebab masa saya tanya tu dia tinggal umah bb sitter umur 5ys...n masa tu asik lah kes anak bb sitter rape budak kecik...buat x senonoh pada budak kecik...haih...risau sangat mama ni
Quote groundfloor 16-12-2018 02:52 PM
Advancenya .....baru tadika je pun...

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:29 PM GMT+8 , Processed in 0.175738 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top